Δείτε όλα τα Ελληνικά κανάλια τηλεόρασης online από εδώ!
Τα είπε όλα... Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν είμαστε ελεύθερο Κράτος, αλλά προτεκτοράτο με όρια ανεξαρτησίας
ΔΕΙΤΕ ΑΓΩΝΕΣ LIVESTREAMING ΕΔΩ
Αποκαλυπτική έρευνα: Έτσι πέφτουν θύματα οι άντρες από sites γνωριμιών - Το κόλπο με τα πληρωμένα μηνύματα
Βρείτε εργασία εδώ
½ φλ. ελαιόλαδο
1 χοιρινό κότσι, περίπου 2 κιλά με το κόκαλο
3 μεγάλα κρεμμύδια ξερά, σε ροδέλες
1½ κ.σ. πάπρικα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.γ. κύμινου, σε σπόρους
2 μπουκάλια μπίρας Lager
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το πασπαλίζουμε με πάπρικα και κύμινο. Το τοποθετούμε σε ένα ταψί και το λαδώνουμε καλά. Χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια, τα μοιράζουμε στο ταψί και περιχύνουμε με την μπίρα. Τα υγρά του ταψιού πρέπει να φτάνουν περίπου το 1 δάχτυλο.
Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 2½ ώρες. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 15-20 λεπτά, ώστε να ροδίσει και να κάνει ωραία κρούστα. Σερβίρουμε με ψητές ή τηγανητές πατάτες.
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours