Για το κέικ
435 γρ κρέμα/πουρέ κάστανου (διαθέσιμο στα περισσότερα σούπερ μάρκετ)
140 ml κρέμα γάλακτος
Βούτυρο 50 γρ (μαλακό)
5 ασπράδια αυγών
80 γρ ζάχαρη άχνη
300 γρ μαύρη σοκολάτα, λιωμένη
6 κουταλιές της σούπας αλεύρι
Για το icing
110 γρ. τυρί κρέμα σε θερμoκρασία δωματίου
50 γρ. βούτυρο σε θερμoκρασία δωματίου
1 κ. γλ. εσάνς βανίλιας ή πορτοκαλιού
2 φλ. ζάχαρη άχνη (τη ρίχνουμε σιγά-σιγά)
2 κουταλιές της σούπας γάλα Δείτε την διαδικασία εδώ
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours