#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Μια ενδιαφέρουσα στατιστική, την οποία αποτυπώνει σε ένα σχεδιάγραμμα σχετικά με τους νέους επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο όσον αφορά τους φόβους τους και την εκτίμηση που απολαμβάνουν, δημοσιεύει η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Η εφημερίδα σημειώνει: «Οι νέοι επιχειρηματίες στη Βενεζουέλα περιμένουν πάνω από μισό χρόνο για να πάρουν άδεια, στην Ελλάδα επικρατεί περισσότερο φόβος όσον αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες και στη Μέση Ανατολή οι επιχειρηματίες χαίρουν μεγάλης εκτιμήσεως». Συγκεκριμένα το ποσοστό των ερωτηθέντων στην Ελλάδα που δήλωσαν ότι φοβούνται ότι η επιχείρησή τους μπορεί να αποτύχει φθάνει στο 70,2% καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Ακολουθεί η Κύπρος με 54,9% και στην τελευταία θέση όπως παρουσιάζεται στο σχεδιάγραμμα είναι η Γαλλία με 38,3%.


Στην ερώτηση τι ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού άνοιξε νέα επιχείρηση τα τελευταία 3,5 χρόνια, η Ελλάδα κατέχει μια από τις τελευταίες θέσεις με 4,8%. Στην κατώτατη θέση είναι πάντως η Βουλγαρία με 3,7% και στην πρώτη το Εκουαδόρ με 29,6%. Επίσης όσον αφορά το ποσοστό του πληθυσμού που πήρε δάνειο για την επιχείρησή του το 2017 στην Ελλάδα κυμαίνεται στο 1,7%, στη Γερμανία στο 2,9% και στη Λιβερία στο 21%.

Τέλος, στην ερώτηση εάν οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες χαίρουν μεγάλης εκτίμησης, στην Ελλάδα το 66,5% απάντησε θετικά. Το μέσο όρο είναι 68,5% ενώ τη μεγαλύτερη εκτίμηση χαίρουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 87,8%. Την έρευνα διεξήγαγε το Ινστιτούτο Ερευνών Handelsblatt, σύμφωνα με τη Deutsche Welle.

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...