#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Σχόλιο MATI GR: Χωρίς φασαρίες, δεν έχουν λόγο ύπαρξης οι τούρκοι άλλωστε...

Στις ΗΠΑ, οι σωματοφύλακες του Ερντογάν έδερναν διαδηλωτές, στην Βοσνία, τσακώθηκαν με τελωνιακούς υπαλλήλους, τώρα, ήρθε η σειρά των Σέρβων σερβιτόρων...
-----------

Η Εμινέ Ερντογάν συνόδευε τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Σερβία.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Ν-1, λίγη ώρα πριν από την άφιξη της Εμινέ Ερντογάν στο κτίριο της τουρκικής πρεσβείας, άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας οπλισμένοι με πυροβόλα, είχαν αναπτυχθεί στην γύρω περιοχή. 
Κάποιοι από αυτούς, μπήκαν σε διπλανή καφετερία και άρχισαν να ελέγχουν τον χώρο, προκαλώντας την αντίδραση θαμώνων, αλλά και του προσωπικού.


Ακολούθησε έντονος φραστικός διαπληκτισμός, σε διάφορες γλώσσες, που έφτασε στα όρια της συμπλοκής, όταν ένα γκαρσόνι και πελάτες του καταστήματος άρχισαν να σπρώχνουν προς την έξοδο τους Τούρκους ασφαλίτες. 

Χρειάστηκε η παρέμβαση υπαλλήλων της τουρκικής πρεσβείας, οι οποίοι κάλεσαν την σερβική αστυνομία.

 Ο τηλεοπτικός σταθμός Ν-1 αναφέρει ότι ένα γκαρσόνι και ένας πελάτης της καφετερίας προσήχθησαν στην κεντρική αστυνομική διεύθυνση Βελιγραδίου. Λίγη ώρα αργότερα, αφού καταγράφηκαν τα στοιχεία τους και ανακρίθηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι.

newsit.gr
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...