#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 14 μέχρι 20 Οκτωβρίου


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Κριός 
Στην αρχή της εβδομάδας θα νιώθετε πιεσμένοι σωματικά και ψυχικά, ίσως θα υπάρχουν και προβλήματα με τον σύντροφο σας, με συνεργάτες ή κάποιο μπλοκάρισμα και πίεση σε ένα επαγγελματικό  θέμα. Από την Τρίτη και Τετάρτη μπορείτε να συζητήσετε μυστικά,  οικονομικά θέματα, για ένα δάνειο, να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Την Κυριακή, ένα άτομο που έχει ισχυρό πόστο και εμπιστεύεστε θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα οικονομικό ή προσωπικό θέμα που σας απασχολεί.                                                                             

Ταύρος       
Στην αρχή της εβδομάδας η διάθεσή σας θα είναι πεσμένοι, ίσως, κάποιο εργασιακό θέμα ή κάποιο άτομο από το χώρο της εργασίας σας, να σας πιέζουν, αποφύγετε το στρες και το άγχος για να μην σας δημιουργήσουν προβλήματα στην υγεία σας. Από την Τρίτη και την Τετάρτη μπορείτε να  λύσετε διπλωματικά και με ευγενικό τρόπο τα προβλήματα που σχετίζονται με το σύντροφό σας, με συνεργάτες, να προωθήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με γραπτά, πτυχία, νομικά ή να αποφασίσετε για ένα ταξίδι με το σύντροφο σας. Την Κυριακή θα είναι μία ευνοϊκή μέρα για να πάρετε μία σημαντική απόφαση για ένα γάμο ή μία συνεργασία.                                                            

Δίδυμοι
Και για εσάς στην αρχή της εβδομάδας ίσως απογοητευτείτε, ανακαλύπτετε κάτι που έχει να κάνει με οικονομικά για έναν φίλο σας ή ενα αγαπημένο πρόσωπο και αλλάζουν τα συναισθήματά σας για αυτό το άτομο. Τρίτη και Τετάρτη,  θα υπάρχουν ευχάριστα νέα που σχετίζονται με την εργασία, με θέματα υγείας, καθημερινότητας αλλά και με τα οικονομικά, μπορείτε επίσης να προωθήσετε μία ιδέα σας, στο εργασιακό ή επαγγελματικό τομέα, θα έχετε την συμπαράσταση και τη βοήθεια από άτομα σημαντικά. Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα εργασιακά, καθημερινότητας, υγείας, να δημιουργήσετε μία σχέση ή να ερωτευτείτε με ένα άτομο στο χώρο της εργασίας.                        


Καρκίνος
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα νιώθετε πιεσμένοι, ίσως έρχονται στην επιφάνεια κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και σας κάνουν να σκέφτεστε σοβαρά το θέμα, είστε πολύ πιεσμένοι, και από την οικογένειά σας, και αυτό θα φέρει αντιδράσεις και σκληρή αντιμετώπιση από το σύντροφο σας. Προσπαθήστε  να  κρατήσετε  χαμηλούς τόνους για να μην έχετε αποτελέσματα που δεν επιθυμείτε. Τρίτη και Τετάρτη θα έχετε ευκαιρίες να συζητήσετε, να λύσετε θέματα που υπάρχουν με το σύντροφό σας, με συνεργάτες, θα υπάρχουν προτάσεις για μία νέα συμφωνία ή συνεργασία, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε  ένα ταξίδι που επιθυμείτε, να δημιουργήσετε μία ρομαντική σχέση, ακόμα να σταθεροποιήσετε  ένα γάμο.                                                                      

Λέων
Σας αγχώνουν θέματα καθημερινότητας και υποχρεώσεις που πρέπει να ρυθμίσετε, αλλά και άτομα και υποθέσεις στον εργασιακό τομέα που σας καταπιέζουν και σας δημιουργούν άγχος. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι για να μη δημιουργήσετε προβλήματα στην υγεία σας. Από τη Τρίτη και Τετάρτη, μπορείτε να κάνετε συζητήσεις και να ρυθμίσετε τα θέματα τις εργασίες, θέματα οικονομικά, με τη στήριξη ατομων της οικογένειας,  μπορείτε να σταθεροποιήσετε ένα εργασιακό θέμα και να βρείτε λύσεις σε ένα  ιατρικό θέμα για ένα άτομο της οικογένειας. Την Κυριακή ευνοούνται συζήτησης για να λύσετε  και να σταθεροποιήσετε οικογενειακά θέματα. 

Παρθένος 
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα, που έπρεπε να το είχατε ρύθμισει, που σχετίζεται με άλλους ή εχει να κανει με οφειλές προς άλλους, αλλοι  νιώθετε πίεση οι έχετε διαφωνίες με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή με τα παιδιά. Θα είστε πολύ κοινωνικοι, θα έχετε  πολλές προσκλήσεις για  να  συζητήσετε, να  γνωρίσετε, να συναντήσετε νέα άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Είναι μέρες που ευνοούνται τα μικρά ταξίδια, οι εκδρομές, και το φλερτ. Να λύσετε τις παρεξηγήσεις με αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα, πολύ ευνοϊκές μέρες για να προωθήσετε μία ιδέα σας, για μία συνεργασία, για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, να πάρετε μία σημαντική απόφαση για ένα γάμο.                                                                                                      

Ζυγός   
Εσείς  νιώθετε πιεσμένοι από τη σχέση σας ή από συνεργάτες, οι ευθύνες στην οικογένειά σας ίσως σας οδήγησαν να μην είστε συνεπείς ή να μη δώσετε το χρόνο που χρειάζεται.  Προσπαθήσετε  να ρυθμίσετε τη ζωή σας με ταπεινότητα, έχοντας οδηγό σας την αγάπη προς όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Τρίτη και Τετάρτη έχετε συναντήσεις, συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ίσως να  παρουσιαστεί και μία  ευκαιρία για εργασία που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας, Άτομα της οικογένειας θα σας βοηθήσουν οικονομικά. Ίσως κάνετε τώρα κάποιο συμβόλαιο ή τακτοποιήσετε θέματα ακίνητης περιουσίας και αποφασίσετε να κάνετε μία σημαντική αγορά για την οικογένεια, για το σπίτι.                                                                                                                                       

Σκορπιός  
Σας απασχολεί ένα εργασιακό θέμα ή ένα θέμα υγείας. Ίσως νιώθετε ψυχικά λίγο κουρασμένοι, καλό είναι να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, να ετοιμάσετε τα σχέδιά σας για το επόμενο διάστημα, όταν ξεκινήσουν τα γενέθλιά σας. Μην κοινοποιήστε τα σχέδιά σας,  ενεργείστε μυστικά αλλά υπάρχουν και οι άλλοι που λειτουργούν μυστικά και ανταγωνιστικά πίσω από την πλάτη σας, να είστε προσεκτικοί. Τρίτη και Τετάρτη έχετε τη βοήθεια από ισχυρά  άτομα ή από αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα, να προωθήσετε ένα σχέδιο σας, να κάνετε μία συμφωνία ή ένα συμβόλαιο, να αποφασίσετε για ένα ταξίδι, να γνωρίσετε ένα άτομο που θα παίξει  σημαντικό ρόλο στο μέλλον για εσάς, αλλά και να κάνετε μία ρομαντική γνωριμία, να προωθήσετε μία ιδέα σας που έχετε για ένα δημιουργικό σας σχέδιο.                                                                                    

Τοξότης  
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα που έχει να κάνει με κάποιο φίλο σας ή με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή  παιδί σας,  να έχετε χαμηλούς τόνους και θα υπάρξουν λύσεις. Τρίτη και Τετάρτη κάνετε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις για να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα. Ίσως εμπλακείτε σε ένα παρασκήνιο και δημιουργήσετε μία μυστική σχέση ή έρθει κοντά σας μία σχέση σας  από το παρελθόν. Μία ιδέα σας θα φέρει λύση σε ένα οικογενειακό θέμα και θα σας δώσει χαρά, μπορεί να υπάρχει και μία χαρούμενη είδηση που σχετίζεται με την οικογένειά σας.                                                                                                     


Αιγόκερως 
Τις πρώτες μέρες θα νιώθετε πιεσμένοι και αγχωμένοι και θα πρέπει  να ρυθμίσετε το χρόνο που δίνετε στην οικογένειά σας και στην καριέρα σας για να προστατεύσετε τον εαυτό σας,  να αισθάνθητε καλά, να ρυθμίσετε τα πρέπει και τα θέλω σας. Θα έχετε πολλές προσκλήσεις, συναντήσεις με φίλους, την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μία συλλογική δουλειά, μία φιλική σχέση σας, θα γίνει πιο ισχυρή. Τις  ιδέες σας μπορείτε να τις πορθήσετε και θα βρείτε άτομα που θα σας υποστηρίξουν. Εννοείται μία ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.                             

Υδροχόος
Ξαφνικές, απρόσμενες εξελίξεις στο σπίτι και στην οικογένεια, προβλήματα με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα έχουν χαλάσει τα σχέδιά σας και την καθημερινότητά σας, αυτό σας έχει  κάνει να απομονωθείτε λίγο και να νιώθετε κουρασμένοι. Θα έχετε πολλές  συναντήσεις και προσκλήσεις που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε ένα σοβαρό και όμορφο προφίλ,   αλλά και ευκαιρίες και ευχάριστες ειδήσεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας,  που ίσως θα πραγματοποιούνται  με μυστικό τρόπο. Θα  υπάρχει  νέα επαγγελματική πρόταση, μια ευκαιρία για μία ρομαντική ή ερωτική σχέση με ένα άτομο σοβαρό ή καταξιωμένο ή με διαφορά ηλικίας που ίσως σχετίζεται με τα επαγγελματικά, την οποια και θα κρατήσετε μυστική.                                                                                              

Ιχθύες    

Εσάς θα σας απασχολήσουν και πρέπει να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, οφειλές προς τρίτους, εφορίες και εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει. Στις 14 και 15 θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε θέματα σπουδών, νομικά θέματα, να προγραμματίσετε ταξίδια, να σταθεροποιήσετε μία φιλία, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο,  ίσως από μακριά ή σε ένα ταξίδι,  που σας αρέσει και τώρα θα έχετε την έμπνευση και την ευκαιρία. Ίσως αποφασίσετε να συμμετέχετε σε μία συλλογική δουλειά ή σε μία ομάδα. Ένας φίλος θα σας βοηθήσει  να κάνετε μία οικονομική συμφωνία. - MATI GR


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...