Για το τζατζίκι
300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί ή μηλόξιδο
⅓ σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
¼ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
1 πρέζα αλάτι
πιπέρι
Για τα ζυμαρικά
1 αγγούρι
αλάτι
300 γρ. πένες
1 κ.σ. ελαιόλαδο + λίγο ακόμα για το σερβίρισμα
1 ντομάτα
άνηθο
πιπέρι Δείτε την διαδικασία ΕΔΩ
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours