#
16-9-2019
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR


loading...

Το «Rouk Zouk», επιστρέφει για 4η χρονιά στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια να δίνει σταθερά το σύνθημα για τις πιο απολαυστικές «Rouk Zouk» στιγμές με τις πιο ευρηματικές ομάδες. Τι λέτε, παίζουμε;
Φέτος, το «Rouk Zouk» εμπλουτίζεται με δύο νέα παιχνίδια. Το «τραγούδι» και το «σκίτσο»!
Στο νέο παιχνίδι με το όνομα «Τραγούδι», ένας παίκτης καλείται να βρει τους ερμηνευτές των τραγουδιών που οι συμπαίκτες του θα τραγουδήσουν «α καπέλα». Ο κεντρικός παίκτης θα έχει στη διάθεσή του μόλις 45 δευτερόλεπτα και τη δυνατότητα να δώσει παραπάνω από μία απαντήσεις. Κάθε σωστή απάντηση θα ανταμείβεται με 10 πόντους ενώ, όσοι τραγουδούν επιτρέπεται να χορεύουν ή και να μιμούνται τον καλλιτέχνη που ο συμπαίκτης τους πρέπει να βρει για να κερδίσουν.
Το δεύτερο νέο παιχνίδι που προστίθεται φέτος στο «Rouk Zouk» είναι το «Σκίτσο». Ένας παίκτης από κάθε ομάδα πρέπει να ζωγραφίσει αυτό που του ζητείται είτε είναι ταινία, παροιμία, τραγούδι, επάγγελμα ή μία έκφραση και ένα πρόσωπο. Οι συμπαίκτες του πρέπει σε 45 δευτερόλεπτα να βρουν τη σωστή απάντηση, η οποία θα τους ανταμείψει με 20 πόντους ενώ τα δευτερόλεπτα που τους απομένουν θα μετατρέπονται σε πόντους.


Ο χρόνος ξεκινάει από «Rouk Zouk»!

Πρεμιέρα Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00 στον ΑΝΤ1!

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...