#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Ένας Ταϊλανδός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με το πέος του πετσοκομμένο. Όπως δήλωσε ο 30χρονος στους γιατρούς, έβλεπε για ώρες και ώρες πορνογραφικό υλικό στο κινητό του, όταν και «τρελάθηκα».

Πήρε λοιπόν ένα μαχαίρι και άρχισε να «ξεφλουδίζει» το όργανό του, προκαλώντας αυτό που περιέγραψε το ιατρικό ανακοινωθέν ως «ακατάσχετη αιμορραγία». Βλέποντας το αίμα να αναβλύζει, ο άντρας

πανικοβλήθηκε και κάλεσε ασθενοφόρο, προσπαθώντας ταυτοχρόνως να σταματήσει την ανεξέλεγκτη ροή του αίματος.

Και τον βρήκαν γυμνό και καλυμμένο στο αίμα να κρατά τα γεννητικά του όργανα μέσα στο διαμέρισμά του στην Μπανγκόκ. Και κατηγόρησε μάλιστα τα βίντεο που έβλεπε για τη φρενίτιδα που τον έπιασε, λέγοντας πως αυτά τον έκαναν να θέλει να επιτεθεί στο πέος του, αν και αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Οι τραυματιοφορείς δήλωσαν μάλιστα πως «ο άντρας αρνήθηκε να συνεργαστεί πλήρως. Έλεγε απλώς ‘‘έβλεπα πορνό, έβλεπα πορνό’’. Κατηγόρησε τα βίντεο πως τον διέγειραν πάρα πολύ. Δεν είπε τίποτα άλλο, δεν μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες».

Οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του και είπαν πως ο ασθενής αναρρώνει. Και σαν από θαύμα, δεν προκάλεσε ανεπανόρθωτη βλάβη στο μόριο του…



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά


Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...