#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR


loading...

Αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές κινηματογραφικές επιτυχίες που άφησε το δικό της στίγμα στη μεγάλη οθόνη, κάνοντας την εμπνεύστριά της, βρετανίδα συγγραφέα J.K. Rowling, στην κυριολεξία να… θησαυρίσει!

Ο λόγος, φυσικά, για την σειρά βιβλίων και ταινιών Harry Potter και τα στούντιο όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματά του, τα οποία συγκαταλέγονται ανάμεσα στα δημοφιλέστερα αξιοθέατα του Λονδίνου.
Με την επισκεψιμότητα των Harry Potter Studios να χτυπάει… κόκκινο, δεν είναι να αναρωτιέται κανείς πώς πρόκειται για το πιο ακριβό αξιοθέατο στη χώρα, και όχι μόνο.

Το κόστος του εισιτήριου για να επισκεφθεί κανείς, λοιπόν, από κοντά το μέρος όπου γυρίστηκε η σειρά ταινιών μαγείας ξεκινάει από τα 58 δολάρια, περίπου, ενώ οι τεράστιες ουρές έξω από τα εκδοτήρια όσων θέλουν να πάρουν μια γεύση… μαγείας είναι εκπληκτικά εντυπωσιακές.
Πρόκειται για το εισιτήριο που περιλαμβάνει οργανωμένο tour στους χώρους με τα σκηνικά που χρησιμοποιήθηκαν για τις ταινίες, ενώ ο επισκέπτης μπορεί, επίσης, να δει από κοντά τα αυθεντικά κοστούμια αλλά και να ανακαλύψει τα εφέ και τους μηχανισμούς που δημιούργησαν όλη τη μαγεία των ταινιών.






Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...