#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Κριός
Εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, δικά σας ή να σχετίζονται με άλλους. Ίσως κάνετε μια μυστική συζήτηση ή μυστική συμφωνία για οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Θα υπάρχουν ξαφνικά απρόοπτα στις οικονομικές συναλλαγές τα οποια δεν περιμένετε. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, που σχετίζονται με τον σύντροφο σας ή με συνεργάτες, νιώθετε ανασφάλεια σε κάποια θέματα, αναποφάσιστοι και ανήμποροι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσπαθήστε με διπλωματικό και ευγενικό τρόπο να συζητήσετε και να λύσετε ότι σας απασχολεί. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, έχετε εμπόδια, καθυστερήσεις σε επαγγελματικά θέματα, αποφύγετε να είστε αυστηροί με το σύντροφό σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου αποφύγετε την ζήλεια και την κτητικότητα απέναντι στον σύντροφό σας, και γενικότερα τις αρνητικές σκέψεις.

Ταύρος
Έχετε να τακτοποιήσετε τα θέματα γάμου, συντροφικότητας, ίσως θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές, τώρα τίποτα δεν μπορείτε να θεωρήσετε δεδομένο. Θα έχετε φόρτο εργασίας και το να προσπαθήσετε να λύσετε ζητήματα καθημερινότητας ίσως φέρει σύγκρουση με κάποιο άτομο στο χώρο της εργασίας ή στη καθημερινότητα σας, να έχετε χαμηλούς τόνους και να χρησιμοποιήσετε την ευγένεια και τη διπλωματία. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να προσέχετε την υγεία σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, προσπαθήσετε να μην έχετε εμμονές με άτομα στο χώρο της εργασίας αλλά και μη δείξετε ζήλια και κτητικότητα με το σύντροφό σας.


Δίδυμοι
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, έχετε να τακτοποιήσετε ή να προωθήσετε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας, ίσως χρησιμοποιήσετε έναν μυστικό τρόπο, καλό είναι και εσείς να μην εκφράσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας σε άλλους. Ίσως ανακαλύψετε κάποια πράγματα και αλλάξει ο τρόπος σας και η σκέψη σας για κάποια θέματα εργασίας. Ξεκινάει για εσάς μια περίοδος έντονης δημιουργικότητας, χαράς, συντροφικότητας. Οι ελεύθεροι μπορούνε τώρα να εκφράζουν τα συναισθήματα τους στον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει και να δημιουργήσουν μια όμορφη σχέση. Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, και δεν μπορείτε τώρα να τα τακτοποιήσετε. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα περνάτε όμορφες μέρες με το σύντροφό σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποφύγετε τις εμμονές, τις αρνητικές σκέψεις και την κτητικότητα μαζί τους. Η ελεύθεροι, μπορούν να δημιουργήσουν μια σχέση που ίσως θα την κρατήσουν μυστική.

Καρκίνος
Εσείς των πρώτων ημερών, θα ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειας, υποχρεώσεις στους γονείς και σε αγαπημένα πρόσωπα, ίσως κάνετε κάποια μετακόμιση, αλλαγές στο χώρο του σπιτιού. Ξεκινάει μια δημιουργική, ερωτική περίοδος για εσάς. Ξαφνικές εκπλήξεις στον έρωτα. Οι επιλογές που θα κάνετε σε μια σχέση με ένα αγαπημένο πρόσωπο, θα φέρουν αντιρρήσεις και ένταση στην οικογένεια. Προσπαθήστε να τα λύσετε με διπλωματικό τρόπο. Μη αφήνετε τις υποχρεώσεις στην οικογένεια να κλέβουν τον χρόνο που θα δίνατε στον σύντροφό σας ή σε μια συνεργασία, γιατί πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, περνάτε όμορφες ερωτικές μέρες με το σύντροφό σας, αποφύγετε αρνητικές εμμονές και την κτητικότητα μαζί τους. Ίσως ένα οικονομικό θέμα να φέρει ένταση με τα άτομα της οικογένειας ή με τον σύντροφό σας.
Λεόν
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου κάνετε συζήτησης, συναντήσεις, μετακινήσεις για θέματα οικογενειακά, κληρονομικά, για την ακίνητη περιουσία. Δεν θα λείπουν και απρόσμενες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Η καθημερινότητά σας θα είναι πολύ έντονη και με πολύ ένταση. Να προσέχετε να μην είστε βιαστικοί και μην παίρνετε γρήγορες αποφάσεις. Να αποφεύγετε εντάσεις με αδέρφια και άτομα του κοντινού περιβάλλοντος, προσέχετε και στην οδήγηση. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου να ξεκουραστείτε και να κάνετε ένα τσεκ-απ. Ίσως θα υπάρχουν ευθύνες και εμπόδια σε θέματα εργασιακά. Για εσάς του τρίτου δεκαήμερου, ένα οικονομικό θέμα ίσως αλλάξει τη σχέση σας με τα αδέρφια και με αγαπημένα πρόσωπα. Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι μαζί τους.

Παρθένος
Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες που έχετε, άλλα κάνετε κι έξοδα που ίσως θα σας βγάλουν από το προϋπολογισμό σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο αισιόδοξη, πιο χαρούμενη, θα κάνετε συναντήσεις, συζητήσεις για οικονομικά θέματα, για να κλείσετε συμβόλαια και συμφωνίες, για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, για να ερωτευτείτε. Για εσάς του δεύτερου δεκαήμερου ίσως υπάρχει κάποια απογοήτευση από ένα αγαπημένο πρόσωπο για ένα οικονομικό θέμα. Και εσείς του τρίτου δεκαήμερου προσέχετε πώς διαχειρίζεστε τα οικονομικά θέματα και γενικά προσοχή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός
Είναι μια εβδομάδα, μια  περίοδος, που θα είστε δυναμική, αισιόδοξοι, μπορείτε να διεκδικήσετε πράγματα που θέλετε για τον εαυτό σας, για τη σχέση σας, για μια συνεργασία. Κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, θα υπάρχουν και απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, δάνεια, κληρονομιές, εφορίες. Να προσέχετε εντάσεις με άτομα της οικογένειας, ίσως δεν εγκρίνουν τις αποφάσεις που θα πάρετε. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το καλό σας. Ένα οικονομικό, κληρονομικό ζήτημα πιθανόν δημιουργήσει θυμό και ένταση με άτομα της οικογένειάς.

Σκορπιός
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία να κάνετε συζήτησης, συναντήσεις, μετακινήσεις, να προωθήσετε θέματα που σας απασχολούν. Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνετε ένα κάλο προγραμματισμό του χρόνου σας γιατί θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε. Νιώθετε όμως κουρασμένοι και θέλετε να απομονωθείτε για λίγο, να προετοιμαστείτε για την επόμενη δραστηριότητα σας. Για σας του δεύτερου δεκαημέρου ένα μυστικό σχέδιο σας, ίσως βρίσκει εμπόδια από τα αδέρφια σας, ή από αγαπημένα πρόσωπα. Μην κοινοποιήσετε τα σχέδια σας και αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκήνιο που θα λειτουργήσει εις βάρος σας. Μπορεί οι άλλοι να λειτουργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Εσάς του τρίτου δεκαημέρου μια ερωτική, μυστική σχέση ίσως θα σας δημιουργεί προβλήματα. Ίσως μια μυστική οικονομική συμφωνία με αδέρφια να μη έχει το αποτέλεσμα που επιθυμητέ.


Τοξότης
Θα κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις μυστικές αυτό το διάστημα, αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές συζητήσεις που ίσως θα σας βλάψουν αργότερα. Θα έχετε απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας. Θα είστε κοντά με τους φίλους σας αυτό το διάστημα, στις υποχρεώσεις τους, ίσως ένας φίλος σας να χρειάζεται οικονομική βοήθεια. Ίσως ένα οικονομικό θέμα επηρεάζει τη σχέση σας με κάποιον φίλο ή με κάποια ομάδα. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου έχετε ακόμα ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδια σας και να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας βοηθήσουν.

Αιγόκερως
Θα είναι μια εβδομάδα που  ίσως θα κάνετε αλλαγές στα σχέδια και τις αποφάσεις, στους στόχους σας και πιθανόν να τα αλλάξετε να τα αναθεωρήσετε. Θα έχετε συζητήσεις, συναντήσεις με φίλους, θα γνωρίσετε κάποια άτομα νεότερα από εσάς τα οποία σας μαθαίνουν καινούρια πράγματα, και θα εξελιχτούν σε μια δυνατή φιλία. Θα υπάρχουν και ξαφνικές αλλαγές σε κάποια σχέση σας φιλική ή ερωτική. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε εντάσεις και πιέσεις, ίσως από κάποιους λάθος χειρισμούς σας που κάνατε στο παρελθόν. Ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά θα έχει αυτή τη στιγμή κάποιο εμπόδιο ή μπλοκάρισμα. Προσπαθήστε να έχετε υπομονή και να το λύσετε με διπλωματικούς τρόπους.

Υδροχόος
Για εσάς θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, στην καριέρα σας και στην οικογένειά. Προσέχετε τη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα της οικογενείας γιατί θα υπάρχει έντονη νευρικότητα και μπορεί ξαφνικά να αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ σας. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα, θα πάρετε πολλές πληροφορίες, θα έχετε και νέα πρόταση επαγγελματική που πρέπει να τη σκεφτείτε καλά και να πάρετε αποφάσεις. Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, να ταξιδεύετε, να σπουδάζετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, οι φοβίες και οι ανασφάλειες δεν σας αφήνουν. Θα σας απασχολεί μια μυστική σχέση ή μια σχέση σας από το παρελθόν.

Ιχθύες

Για εσάς θα υπάρχουν ευκαιρίες να κάνετε μακρινά ταξίδια, να συναντήσετε ανθρώπους από μακριά. Θα βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας, νέες ευκαιρίες για σπουδές, απρόσμενες εξελίξεις σε νομικά θέματα. Ίσως ένα οικονομικό θέμα να φέρει αποστάσεις και απομάκρυνση από κάποιον φίλο σας. Μην εμπιστεύεστε για τη σχέση σας και για οικονομικά θέματα τους φίλους σας γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οικονομικά ρίσκα. Ίσως παρουσιαστούν κάποιες εκκρεμότητες, οικονομικές, που σχετίζονται με τους άλλους για να τις τακτοποιήσετε. - MATI GR


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...