#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 23 μέχρι 29 Σεπτεμβρίου 2019


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Κριός
Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων και συνεργασιών αυτή την εβδομάδα, θα έχετε υποχρεώσεις απέναντι στο σύντροφό σας, ή στους συνεργάτες και ίσως νιώθετε ότι σας καταπιέζουν. Δεν είναι ευνοϊκές μέρες για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, αποφύγετε την ένταση και το θυμό και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστεί η ευκαιρία για μία νέα συνεργασία, ή μία νέα σχέση, αλλά και ανάγκη να φύγετε από κάποια σχέση, ή συνεργασία που δεν σας καλύπτει, ή που σας στεναχωρεί και δεν σας κάνει χαρούμενους. 

Ταύρος
Θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας και στο χώρο της εργασίας. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να κάνετε ένα τσεκ-απ. Θα υπάρχουν κάποια εμπόδια και απογοητεύσεις στα νομικά θέματα, ή σε σπουδές και οικονομικές δυσκολίες που όμως θα ξεπεραστούν. Στο τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, εάν το έχετε ανάγκη να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, να βάλετε στη ζωή σας κάποιο νέο σπορ, ή νέα διατροφή να ξεκινήσετε μία νέα εργασία, να αφήσετε πίσω κάτι,  μία δουλειά που δεν σας καλύπτει και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

Δίδυμοι
Για εσάς θα είναι μία όμορφη, δημιουργική, ερωτική εβδομάδα με νέες συναντήσεις, νέες γνωριμίες, θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας, να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν. Ίσως κάποια οικονομικά προβλήματα ή οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους να φέρνουν εντάσεις στη σχέση σας, αποφύγετε την κτητικότατα, τη ζήλια αλλά και την αυστηρότητα με τα παιδιά σας, προσπαθήσετε να βάλετε σε ότι και να κάνετε την αγάπη και τη διπλωματία. Στο τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέα δημιουργικά ξεκινήματα, αλλά και η ανάγκη για να εξετάσετε την υπάρχουσα σχέση σας, εάν σας καλύπτει και σας κάνει χαρούμενους.


Καρκίνος
Εσάς θα σας απασχολούν θέματα και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι και με την οικογένεια, θα φέρετε κοντά, τα άτομα της οικογένειας. Προσπαθήστε να δείξετε την αγάπη σας και αποφύγετε την αυστηρότητα μαζί τους. Από το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, για μία μετακόμιση, ή νέα διακόσμηση, για τους ελεύθερους θα παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία για μία νέα γνωριμία, με κάποιο άτομο που είναι κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον.

Λέων
Εσείς θα είστε πολύ κοινωνικοί, δεν σας φτάσουν οι ώρες για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, να συναντήσετε αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα, να συζητήσετε να συναντήσετε νέους ανθρώπους να οργανώσετε την καθημερινότητά σας. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με αδέρφια και άτομα στο χώρο της δουλειάς σας, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποια λόγια που δεν σας αρέσουν. Αποφύγετε την ένταση και λειτουργείτε με αγάπη και διπλωματία. Στο τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με εμπόριο, τα γραπτά, ταξίδια σεμινάρια, νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας για να σας εξελίξουν.

Παρθένος
Εσείς θα τακτοποιήσετε τώρα οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν, αποφύγετε να εμπλέκετε τα οικονομικά σας με τα αγαπημένα πρόσωπα, ίσως κάποιο οικονομικό θέμα, ή κάποια αγορά που κάνατε, να φέρει εντάσεις και κάποια απόσταση στη σχέση σας. Αποφύγετε να είστε σκληροί, να έχετε χαμηλούς τόνους για να μην πληγώνετε τους αγαπημένους σας, βάλτε την αγάπη σας να σας οδηγήσει και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως παρουσιαστεί η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα που θα φέρει νέο εισόδημα και θα βελτιώσει τα οικονομικά σας.

Ζυγός
Χρόνια σας πολλά! Εσείς των πρώτων ημερών, θα ασχοληθείτε με τα προσωπικά ζητήματα, να εξετάσετε τι θέλετε εσείς και τι θέλουν οι άλλοι από σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, οικονομικές δυσκολίες , θα σας φέρουν σε σύγκρουση με άτομα της οικογένειας, εσείς του τρίτου δεκαημέρου, τα υπερβολικά έξοδα που κάνετε θα δημιουργούν κάποιες εντάσεις με άτομα της οικογένειας, κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να είστε ευγενικοί μαζί τους για να μην τους πληγώσετε. Στο τέλος της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα έχετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας , αν κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας, είναι ευκαιρία να το αλλάξετε, θα έχετε την ευκαιρία για να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν. 

Σκορπιός
Εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε την ανάγκη να γίνετε εσωστρεφείς, να ετοιμαστείτε για τα επόμενα σχέδια και βήματά σας, τώρα θα μάθετε αυτά που έγιναν παρασκηνιακά για εσάς το προηγούμενο διάστημα. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, ίσως χρειαστεί τώρα να βοηθήσετε οικονομικά κάποια από τα αδέλφια σας, ή άτομο του κοντινού σας περιβάλλοντος. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου αποφύγετε να μπλέκετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις, ή συμφωνίες γιατί μπορεί να βγούνε εις βάρος σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, καλό είναι να μην τα κοινοποιήσετε, να τα δουλεύετε με μυστικό τρόπο, και κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Τοξότης
Εσείς των πρώτων ημερών θα είστε πολύ κοινωνικοί θα έχετε πολλές προσκλήσεις, συναντήσεις με φίλους, θα συμμετέχετε σε ομάδες, θα συμπαραστέκεστε στους φίλους. Θα κάνετε νέους φίλους νέους στόχους για τη ζωή σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, αποφύγετε να μπλέκετε τους φίλους σας με τα οικονομικά, για να μη υπάρχουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα, εσείς του τρίτου δεκαήμερου, ίσως ένα οικονομικό θέμα να γίνει αιτία για να πληγωθείτε από κάποιο φίλο σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να συμμετέχετε σε μία συλλογική δουλειά η ομάδα που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. 


Αιγόκερως
Εσείς των πρώτων ημερών θα ασχοληθείτε με την καριέρα και με την κοινωνική σας εικόνα. Εάν έχετε δουλέψει σωστά μπορείτε τώρα να πάρετε μία θέση που σας αξίζει, να γίνεται γνωστή σε περισσότερο κόσμο και να αποδείξετε την αξία σας στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, ίσως ένα αγαπημένο πρόσωπο στο επαγγελματικό τομέα να σας απογοητεύει, ή να σας στεναχωρήσει. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου οι συζητήσεις για ένα επαγγελματικό θέμα θα έχουν εμπόδια που θα ξεπεραστούν αργότερα. Από το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνετε νέα ξεκινήματα στο επαγγελματικό τομέα και στην κοινωνική σας ζωή.

Υδροχόος
Για εσάς των πρώτων ημερών, είναι μία εβδομάδα που θα θέλετε να αυξήσετε τις γνώσεις σας με νέα μαθήματα, σεμινάρια, θα προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, θα τακτοποιήσετε θέματα σπουδών, ή κάποιο νομικό θέμα. Εσείς το δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου μην αφήνετε τις φοβίες, ανασφάλειες και ζήλιες, να επηρεάζουν και να σας απομακρύνουν από ένα πρόσωπο που θα γνωρίζετε, ή από μία σχέση που ήδη υπάρχει. Από το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, για σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό, για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.

Ιχθείς

Εσείς των πρώτων ημερών, καλό είναι να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με τους άλλους κληρονομιές, δάνεια, εφορίες. Εσείς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε να μπλέκετε τα οικονομικά με φίλους, μπορεί κάποιος φίλος σας να σας απογοητεύει και να απομακρυνθείτε από κοντά του, μην ακούτε τη γνώμη των φίλων σας για ένα ερωτικό, ή οικονομικό θέμα που σας απασχολεί. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως παρουσιαστεί μια νέα πηγή εισοδήματος, νέο εισοδήματα από τον σύντροφο σας, ή έχετε την ευκαιρία να πάρετε κάποια κληρονομιά. - MATI GR


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...