Δείτε όλα τα Ελληνικά κανάλια τηλεόρασης online από εδώ!
Τα είπε όλα... Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν είμαστε ελεύθερο Κράτος, αλλά προτεκτοράτο με όρια ανεξαρτησίας
ΔΕΙΤΕ ΑΓΩΝΕΣ LIVESTREAMING ΕΔΩ
Αποκαλυπτική έρευνα: Έτσι πέφτουν θύματα οι άντρες από sites γνωριμιών - Το κόλπο με τα πληρωμένα μηνύματα
Βρείτε εργασία εδώ
20 γρ. σκόνη ζελατίνης
150 γρ. νερό + 2 κ.σ.
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
750 γρ. αφρώδης οίνος
ασπράδι από 1 αυγό
200 γρ. σταφύλια λευκά
120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη σκόνη ζελατίνης με τις 2 κ.σ. νερό. Αφήνουμε στην άκρη.
Παράλληλα, βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά τα 150 γρ. νερό με τα 100 γρ. ζάχαρη.
Αφήνουμε μέχρι να πάρει μία βράση και να λιώσει εντελώς η ζάχαρη.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Αδειάζουμε το μείγμα της ζελατίνης και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να διαλυθεί εντελώς η ζελατίνη.
Προσθέτουμε τον αφρώδη οίνο και ανακατεύουμε καλά. Αφαιρούμε τον αφρό που έχει μείνει στην επιφάνεια.
Αδειάζουμε σε ποτήρια και μεταφέρουμε στο ψυγείο να σφίξει για 2 ώρες.
Χτυπάμε το ασπράδι για 30 δευτερόλεπτα με ένα σύρμα χειρός και με ένα πινέλο αλείφουμε με το ασπράδι τις ρώγες από τα σταφύλια.
Πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και αφήνουμε να σφίξει το μείγμα. Σερβίρουμε πάνω από το ζελέ. Συνταγές MATI GR
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours