#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ τραυματίστηκε στο χτεσινό ματς του τουρνουά «Ακρόπολις» με την Ιταλία και σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου.


Ο Σλούκας ξεκίνησε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης, ωστόσο δεν θα ταξιδέψει την Τετάρτη μαζί με την ομάδα για την Κίνα. Θα παραμείνει στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, «με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή».

«Είχαμε το ατυχές γεγονός, έχει μια κάκωση από άμεση πλήξη. Έχει ένα αιμάτωμα και μια θλάση στη γάμπα. Ο Κώστας δεν μπορεί να αγωνιστεί στις επόμενες μέρες, έχει αρχίσει ήδη φυσικοθεραπείες. Η κατάστασή του εκτιμάται καθημερινά, την Τρίτη θα γίνει νέος απεικονιστικός έλεγχος.

Δεν ξέρουμε ακριβώς το χρονικό διάστημα επανένταξής του. Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, αυτό που προέχει είναι η υγεία του αθλητή.

Προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας στην Κίνα. Το παρήγορο είναι πως πρόκειται για άμεση πλήξη κι όχι πρόβλημα σε έναν κουρασμένο μυ.


Κρίναμε να μείνει εδώ, για να κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης και περίπου σε ένα δεκαήμερο θα δούμε πώς θα συνεχίσουμε. Δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του και πώς θα πάει η αποκατάσταση».

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...