#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR



Υλικά:

1 ποτήρι του νερού γάλα χλιαρό
1 1/2 ποτήρι του νερού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 1/2 κ.της σούπας ηλιέλαιο

Εκτέλεση:

Βάλτε το γάλα με το ηλιέλαιο σε ένα μπολ και τα ανακατέψτε με ένα κουτάλι.


Συνεχίστε ρίχνοντας το αλεύρι σιγά-σιγά και ανακατεύοντας μέχρι να πετύχετε έναν πηχτό χυλό.

Σκεπάστε με μια πετσέτα το μπολ και αφήστε για περίπου μια ώρα να φουσκώσει το μείγμα.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίξτε αρκετό λάδι να ζεστάνει.

Με ένα κουτάλι της σούπας αφού πρώτα το βρέξετε πάρτε λίγο από το μείγμα και με ένα άλλο κουτάλι βρεγμένο ρίξτε το στο τηγάνι. Συνεχίστε μέχρι να τελειώσει το μείγμα σας.

Με μια μεγάλη τρυπητή κουτάλα βγάλτε τους λουκουμάδες και αφήστε τους σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν.

Αν δεν έχετε χρόνο για σιρόπι, βουτήξτε τους σε λιωμένη σοκολάτα ή μερέντα



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...