#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR


loading...

Ένα μοντέλο από τη Ρωσία που ζει στο Λονδίνο έχει τρελάνει το ίντερνετ με αυτή τη Lamborghini Aventador που είναι γεμάτη με κρύσταλλα Swarovski.

Η 26χρονη Daria Radionova σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Λονδίνο και, σύμφωνα με την «Daily Mail», ασχολείται πλέον με δερμάτινα και γούνες για πολύ πλούσιους πελάτες.

Η Daria εμφανίστηκε λοιπόν με μια Aventador, η οποία χρειάστηκε 700 εργατοώρες και δύο μήνες δουλειάς για να αποκτήσει αυτούς τους 2 εκατομμύρια κρυστάλλους Swarovski, που έχουν μετατρέψει την ιδιοκτήτριά της σε διασημότητα.

Αφήνοντας τις κακές γλώσσες κατά μέρος, δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί η Daria με πανάκριβο αυτοκίνητο, καθώς πριν οδηγούσε μια Lamborghini Huracan και παλιότερα μια Mercedes CLS, τις οποίες είχε ξανά προσαρμόσει στο γούστο της.

Η Daria ζει στο Κεντρικό Λονδίνο και τα έχει καταφέρει επιχειρηματικά, λειτουργώντας ως διευθύνουσα σύμβουλος σε δύο εταιρίες, η μία εκ των οποίων είναι ένα πολυτελές σαλόνι ομορφιάς.

Όταν τη ρώτησαν μάλιστα σε ανοιχτή συζήτηση στο Instagram πού βρίσκει τα λεφτά για όλα αυτά, η νεαρή απάντησε: «Αν δουλεύεις τόσο σκληρά όσο εγώ, τότε θα μπορούσες να έχεις κι εσύ μία [Lamborghini], ακόμα και σε νεότερη ηλικία … Υπάρχουν πολλά πίσω από όλες αυτές τις ωραίες φωτογραφίες. Είμαι δουλευταρού και φιλόδοξος άνθρωπος και εργάζομαι 24 ώρες το 24ωρο, ακόμα και όταν κοιμάμαι το μυαλό μου δουλεύει».




Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...