#


loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 19 έως 25 Αυγούστου 2019


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Ξεκινάει μία εβδομάδα πού μετά την είσοδο του Άρη στην Παρθένο, περνά και η Αφροδίτη στις 21/8 και ο Ήλιος στις 23/8. Θα φέρουν την ανάγκη να θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι, αποτελεσματικοί, οργανωτικοί, τελειομανής, να κάνουμε πράξη τις σκέψεις και τα σχέδια μας, να οργανωθούμε και να λύσουμε καταστάσεις, να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ζητήματα εργασιακά, υγείας, θέματα διατροφής και φυσικής κατάστασης, να ασχοληθούμε με τα χόμπι μας, τις σχέσεις μας, γενικές και προσωπικές, να αγαπήσουμε την εργασία μας. Στην ανάγκη μας να είμαστε αποτελεσματικοί, δημιουργικοί, τελειομανής, να προσέξουμε μην είμαστε επικριτικοί, απαιτητικοί, και γινόμαστε κουραστικοί και εκνευριστικοί για τους άλλους γύρω μας.


Κριός
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με θέματα υγείας, εργασίας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μία καινούρια εργασία, να βελτιώσετε το εισόδημά μας, για να κάνετε μία καινούργια σχέση, ίσως με άτομο στο χώρο της εργασίας ή που συναντάτε στην καθημερινότητα σας, θα ασχοληθείτε με κάποιο καινούριο χόμπι. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να κάνετε μία διαφήμιση, να έχετε ευχάριστα νέα που έχουν να κάνουν με ένα παιδί σας, με ένα νομικό θέμα, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να γνωρίσετε ένα άτομο σημαντικό για τη ζωή σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε υποχρεώσεις επαγγελματικές που ίσως σας πιέζουν και θα χρειαστεί να κάνετε ριζικές αλλαγές.

Ταύρος
Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου ξεκινάει μία δυναμική περίοδος δημιουργίας, αισιοδοξίας, ερωτισμού. Θα έχετε τις ευκαιρίες τώρα να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, να πάτε τη σχέση σας σε πιο γερές βάσεις, μπορείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, μπορείτε να τακτοποιήσετε θέματα φορολογικά, κληρονομικά, ακίνητης περιουσίας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ίσως έχετε κάποιες δυσκολίες σε θέματα νομικά, σπουδές ή υποχρεώσεις σε συγγενικά πρόσωπα.

Δίδυμοι
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με την οικογένεια, με το σπίτι αλλά και με την ακίνητη περιουσία. Ίσως κάνετε μία μετακόμιση ή αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, θα έχετε την ανάγκη να δείχνετε και να προσφέρετε την αγάπη στα άτομα της οικογένειας, προσέχετε μη είστε ιδιαίτερα επικριτικοί μαζί τους. Ίσως κάνετε μία μυστική οικονομική συμφωνία, ή μία ερωτική σχέση που δεν θέλετε να την βγάλετε προς τα έξω. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ευνοήστε στις συζητήσεις, τις συμφωνίες, τις συναντήσεις, μπορείτε να τα προωθήσετε τώρα με τον καλύτερο τρόπο, θα έχετε ευχάριστα νέα για μία σχέση, για μία συνεργασία. Μπορείτε να υπογράψετε τώρα ένα συμβόλαιο για μία συνεργασία ή να πάρετε μία απόφαση για έναν γάμο. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, να είστε τυπικοί και να λύσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με άλλους, δάνεια, φορολογικά, δημόσιο.

Καρκίνος
Εσείς του πρώτου δεκαήμερου θα είστε πολύ κοινωνικοί, κάντε συμφωνίες, συζητήσεις, συναντήσεις για να προωθήσετε τα σχέδια σας, θα προγραμματίσετε ταξίδια, διακοπές, εκδρομές με φίλους, έχετε ευχάριστα νέα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να ερωτευτούν ίσως ένα πρόσωπο που είναι στο φιλικό περιβάλλον. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να κάνετε μία συμφωνία, μία καινούρια εργασία που θα σας ικανοποιήσει οικονομικά. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς και σωστοί στις σχέσεις ή τις συνεργασίες, πιθανόν να νιώθετε πίεση και να έχετε πολλές ευθύνες. Εσείς που είστε τελευταίες μέρες του τρίτου δεκαημέρου αποφύγετε τη ζήλια και τη κτητικότητα στις σχέσεις.

Λέων
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα κάνετε ένα προϋπολογισμό τον οικονομικών σας, θα τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα που ίσως εκκρεμούν, έχετε βελτίωση των οικονομικών σας ή μία ξαφνική προαγωγή. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε τώρα να προωθήσετε μία δουλειά, να κλείσετε μία συμφωνία, να συναντήσετε πολλά άτομα που θα σας βοηθήσουν στην πορεία σας. Μπορείτε να εκφράσετε την επιθυμία σας και το τι νιώθετε σε ένα άτομο που σας αρέσει και να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση, να τακτοποιήσετε θέματα με τα παιδιά, να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι στην καθημερινότητα, να κάνετε ριζικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας, να ξεκουραστείτε, γιατί έχετε πολλές ευθύνες και φόρτο εργασίας, κάντε ένα check-up.

Παρθένος
Είναι μία δημιουργική, αισιόδοξη, ερωτική περίοδος, που κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, προσέχετε μην είστε βιαστικοί και επικριτικοί με τους γύρω σας. Είστε πολύ γοητευτικοί ο Ήλιος φωτίζει την προσωπικότητά σας και η Αφροδίτη θα σας φέρει ευκαιρίες στον έρωτα. Θα δημιουργούνται ευκαιρίες για συναντήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά, για νέες σπουδές για την εξέλιξή σας, ταξίδια μακρινά, και για να τακτοποιήσετε κάποιο νομικό θέμα. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε ευχάριστες ειδήσεις, κάνετε μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, και υπογράφετε  κάποιο συμβόλαιο για κληρονομικά θέματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε να είστε επιθετικοί και κτητικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τα παιδιά.

Ζυγός
Είναι μία περίοδος με έντονο παρασκήνιο που ίσως νιώθετε άγχος και την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο, να ξεκουραστείτε, να κάνετε μια συζήτηση με τον εαυτό σας, να οργανωθείτε, να προετοιμαστείτε μυστικά για τους στόχους σας. Ίσως αυτό το διάστημα δημιουργήσετε μία κρυφή σχέση, ίσως θα υπάρχει μία αποκάλυψη για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή για κάποιον φίλο σας που θα σας εκπλήξει. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους φίλους να συμμετέχετε σε ομάδες να πραγματοποιήσετε κάποιον στόχο σας, να οργανώσετε ταξίδια, να προσέχετε τα αγαπημένα άτομα της οικογένειας που χρειάζεται τη βοήθειά σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε υποχρεώσεις στην οικογένεια.

Σκορπιός
Είναι μία περίοδος που θα είστε πολύ κοινωνικοί, θα δραστηριοποιείστε με φίλους και με ομάδες, θα συμπαραστέκεστε σε κάποιον φίλο σας που σας έχει ανάγκη. Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον πιθανόν να δημιουργείται ένας έρωτας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες επαγγελματικές, συναντήσεις, συζήτησης με άτομα που θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά θέματα, ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους. Ίσως υπογράφετε κάποιο συμβόλαιο για μία νέα εργασία που θα σας ευνοήσει οικονομικά και θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Προσπαθήστε να είστε κοντά στα αδέρφια ή στα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος που χρειάζονται την υποστήριξη σας, πνευματική ή οικονομική, το ίδιο και εσείς του τρίτου δεκαημέρου.


Τοξότης
Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας, να γίνετε γνωστοί στον περισσότερο κόσμο, να αποδείξετε την αξία σας στο κοινωνικό σας περίγυρο. Ίσως παίρνεται κάποιες νέες επαγγελματικές εργασίες που θα έχετε περισσότερες ευθύνες, υποχρεώσεις , και με την αφοσίωσή σας, την λεπτότητα, τη λεπτομέρεια, θα καταφέρετε το στόχο σας και θα έχετε επιτυχίες. Στις 24 Αυγούστου θα δημιουργείται η ευκαιρία για έναν έρωτα με κάποιο άτομο στο επαγγελματικό χώρο, ίσως καταξιωμένο. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου είστε τυχεροί, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας, θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, γνωρίζετε νέα άτομα, προγραμματίσετε ταξίδια, σπουδές, τακτοποιήσετε νομικά θέματα. Με τις ιδέες σας μπορείτε να βρείτε λύσεις και για οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται γενικά.

Αιγόκερως
Είναι για εσάς του πρώτου δεκαημέρου μια περίοδος που μπορείτε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, να ταξιδεύετε μακριά, να συναντήσετε αγαπημένα άτομα, να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας, σπουδές και σεμινάρια. Έχετε αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, θα έχετε την ευκαιρία οι ελεύθεροι να κάνουν μία ερωτική σχέση, μία γνωριμία με κάποιο άτομο από εξωτερικό ή διαφορετικό από σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου νιώθετε κουρασμένοι, πιεσμένοι, θα έχετε όμως ευκαιρίες στις 21 Αυγούστου να κάνετε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις για να υπογράψετε ένα συμβούλιο ή οικονομική συμφωνία. Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται γενικά.

Υδροχόος
Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου οι μέρες αυτές είναι για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με τράπεζες, εφορίες, δημόσιο. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποια επένδυση, αγορά ή να πάρετε κάποια χρήματα που δεν περιμένατε. Ίσως έχετε μία απρόσμενη οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σας. θα είναι ερωτικές μέρες, θα υπάρχουν δυνατότητες να δημιουργήσετε μία ερωτική σχέση που ίσως κρατήσετε μυστική. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, μπορείτε να συζητήσετε και να πετύχετε ένα στόχο σας που έχει να κάνει με μία σχέση και με μία συνεργασία, θα έχετε κοντά σας και τη βοήθεια των φίλων. Αποφύγετε σκέψεις και φοβίες από το παρελθόν, προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί για το μέλλον.

Ιχθύες

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν σχέσεις και συνεργασίες, θα γνωρίζετε νέα άτομα, θα έχετε προτάσεις να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή για μια νέα συνεργασία, θα προγραμματίσετε ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή να πάρετε μία σημαντική απόφαση για ένα γάμο. Είναι μέρες που θα έρχεστε κοντά με το σύντροφό σας, μπορείτε να λύσετε προβλήματα με συνεργάτες. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία γνωριμία και να ερωτευτούν. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να καταφέρετε κάτι σημαντικό που έχει να κάνει με θέματα εργασίας, να βελτιώσετε το κοινωνικό σας προφίλ, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με θέματα υγείας, εργασίας, καθημερινότητας. Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται γενικά. - ΜΑΤΙ GR


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...