#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Την 17-07-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, δύο 19χρονοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για βiασμό, ύστερα από σχετική καταγγελία 26χρονης αλλοδαπής.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν σε γνωστό bar του νησιού, όπου κι εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία των νεαρών από την Νάξο με την 26χρονη Σουηδέζα η οποία βρίσκεται για διακοπές στο νησί της Νάξου μαζί με φίλες της.

Αρχικά η 26χρονη με τον 19χρονο θέλησαν να βρουν μία ήσυχη φωλίτσα…. με αποτέλεσμα να απομονωθούν σε μία κοντινή παραλία όπου και συνευρέθηκε ερωτικά με τον 19χρονο. 


Στη συνέχεια ο 19χρονος θέλησε να μην αφήσει παραπονούμενο τον φίλο του, οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη έφτασε κι εκείνος στην παραλία κι έκανε σ εξ με την 26χρονη Σουηδέζα, η οποία παρόλο που έκανε ότι έκανε με τους δύο νεαρούς (ξεχωριστά), φαίνεται ότι τα δικά της θέλω… δεν συμφωνούσαν με αυτά των δύο 19χρονων.

Η ίδια στην κατάθεση της, δέχεται ότι έκανε σ εξ και με τους δύο 19χρονους, όμως δεν υπήρχε συμφωνία για κάτι παραπάνω… κάτι που την οδήγησε να να καταγγέλλει το βiασμό της στο αστυνομικό τμήμα Νάξου. Από την άλλη πλευρά, οι νεαροί Ναξιώτες, δηλώνουν ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 26χρονης και ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση βiασμού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Σουηδέζα σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, έχει κάνει... ασφάλεια σε περίπτωση βiασμού.
*Τυχαία φωτό
cyclades24.gr
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...