#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη το πρωί του Σαββάτου στο Metropolitan ο Κώστας Φορτούνης για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εγχειρίστηκε από τον γιατρό των «ερυθρόλευκων», Χρήστο Θέο, ο οποίος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της επέμβασης, εκτιμώντας πως η σταδιακή επάνοδoς του διεθνούς άσου στην αγωνιστική δράση θα γίνει έπειτα από έξι με επτά μήνες.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Χρήστος Θέος στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Σήμερα στις 07:00 στο θεραπευτήριο “Metropolitan”, ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο.


Μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο τον παίκτη, για την ίδια την ομάδα αλλά και για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Για μας αυτή η μέρα είναι σημαδιακή, γιατί σημαίνει την αρχή της αντίστροφης μέτρησης, για τη σταδιακή επάνοδό του, στην πλήρη δραστηριότητα και στην ένταξή του με την ομάδα.

Η διαδικασία για την πλήρη επάνοδό του, θεωρητικά, δεν μπορεί να είναι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μετά τους έξι-επτά μήνες, μπορούμε να πούμε πως μπορεί σταδιακά να μπει σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης με την ομάδα. Έχει τις καλύτερες συνθήκες για να επανέλθει και μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την επέμβαση, έγινε ένα πάρα πολύ καλό χειρουργείο, από εκεί ξεκινάμε».

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...