#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR


loading...

Η πώληση της διαβόητης ερωτικής επιστολής προς την Μαντόνα από τον ράπερ Τούπακ Σακούρ βρίσκεται σε εκκρεμότητα εδώ και χρόνια, καθώς γίνονται απόπειρες για την δημοπράτησή της, την οποία η ποπ σταρ προσπαθεί να μπλοκάρει μέσω της δικαστικής οδού.

Τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς η τιμή της έχει εκτοξευθεί και σε περίπτωση πώλησης της θα κοστίζει μία ολόκληρη περιουσία. 



Ο ράπερ έγραψε την επιστολή χωρισμού όταν ήταν στη φυλακή και το χειρόγραφο, υπογεγραμμένο σημείωμα βγαίνει σε δημοπρασία μέσω της εταιρείας αναμνηστικών Gotta Have Rock & Roll... με τιμή εκκίνησης τα 100.000 δολάρια, ενώ υπολογίζεται η τελική τιμή τη ερωτικής επιστολής να φτάσει τις 300.000 δολάρια. 


Στο τριών σελίδων σημείωμα χωρισμού ο Πακ ομολογεί ότι χώρισε με την Μαντόνα επειδή είναι... λευκή. 



Η νομική μάχη δεν τελείωσε εκεί, διότι η Μαντόνα άσκησε έφεση... αλλά μόλις τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε πως η δημοπρασία της επιστολής θα γίνει και η υποβολή προσφορών θα ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου.

Το όνομα του 2PAC (Τουπάκ Αμάρου) προέρχεται από έναν αρχηγό των Ίνκα.

Μεγάλωσε ανάμεσα σε πολλά άτομα που ανήκαν στους Μαύρους Πάνθηρες, όπως η μητέρα του, η οποία τον ανέθρεψε μόνη της, αφού ο πατέρας του είχε εγκαταλείψει την οικογένεια.

Ο Τούπακ απεβίωσε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 (σε μία ανεξιχνίαστη υπόθεση), ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του. 

Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Σεπτεμβρίου είχε πάει να παρακολουθήσει, στο γήπεδο MGM Grand του Λας Βέγκας, έναν αγώνα μποξ μεταξύ του Μάικ Τάισον (Mike Tyson) και του Μπρους Σέλντον (Bruce Seldon). 

Αργότερα, ο Τούπακ καθώς επέβαινε στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της εταιρίας του, στη θέση του συνοδηγού, κατευθυνόταν στο Club 662.  Η επίθεση έγινε στις 11:17 το βράδυ, στο αυτοκίνητο του Suge Knight σύμφωνα με το wikipedia. 


Πέθανε, μετά από 6 ημέρες στο νοσοκομείο, από εσωτερική αιμορραγία. 

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...