#


loading...

Νεότερη ενημέρωσηΔιαβάζουμε σήμερα πως, τα ellinikahoaxes.gr βγάζουν ψεύτικη ανάρτηση μας σχετικά με την Συρία, επικεντρώνοντας μόνο στο βίντεο και στον τίτλο και όχι στο υπόλοιπο άρθρο, το οποίο θα δείτε αυτούσιο παρακάτω. 

Σαν υπότιτλο, το άρθρο τους, έχει το εξής:
Κυκλοφορεί παραπλανητικό δημοσίευμα που που δίνει την εντύπωση πως η πλειοψηφία των Σύριων ζει υπό προνομιακές συνθήκες, τη στιγμή που η χώρα μας (μεταξύ άλλων) πληρώνει για τη φιλοξενία προσφύγων από αυτή τη χώρα.

Το άρθρο μας όμως, έχει συγκεκριμένα ερωτήματα στα οποία τα ellinikahoaxes.gr, που είναι Μ.Κ.Ο. (όπως λέει το καταστατικό τους στην παρακάτω εικόνα)


 που ακόμα και ο Τσίπρας τα έχει καταγγείλει ως αναξιόπιστα, και χρηματοδοτούνται από... δωρεές όπως λένε οι ίδιοι, αλλά δεν λένε ποιοι κάνουν τις δωρεές πράγμα που έχουμε την εντύπωση, πως ο νόμος πλέον το επιβάλει... (Κανένας δωρητής και για μας ρε παιδιά...) παραποίησαν το πνεύμα από το όλο άρθρο, με βάση μόνο τον τίτλο του. 
Ναί, "ζωή και κότα" είναι όταν εγώ παίζω τάβλι στην φτωχή και ταλαίπωρη πατρίδα μου ενώ εσύ ταλαιπωρείσαι σε κοντέινερ ξένης χώρας.
Το βίντεο είναι πραγματικότητα και όχι fake. Εμείς δεν είπαμε ότι όλοι οι Σύριοι ζουν ζωή Μυκόνου... Έλεος. Είπαμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της Συρίας, είναι πλέον ασφαλές και η ζωή εκεί, έχει την κανονικότητα της, χωρίς να πέφτουν βόμβες.

Το αστείο είναι όμως, πως και τα ellinikahoaxes, στο άρθρο που έστησαν, ότι δήθεν παραποιούμε την πραγματικότητα, παραδέχονται ότι το μεγαλύτερο μέρος της Συρίας, ελέγχεται από τον Άσαντ και δεν υπάρχουν εχθροπραξίες... Παρ όλα αυτά, θίχτηκαν αυτοί, ή ίσως οι... άγνωστοι δωρητές τους, που μιλήσαμε για αδικαιολόγητη και... ύποπτη προσφυγιά.

Το κακό είναι, πως το Facebook, που και αυτό ελέγχεται για αναξιοπιστία και μεροληψίασυνεργάζεται με τα ellinikahoaxes.gr και σαμποτάρει το άρθρο, που έχει κάνει θραύση λέγοντας τα πράγματα με τ΄όνομα τους. 

Θα κλείσουμε με αυτό λοιπόν... "Τρέμουν όταν λες τα πράγματα με τ' όνομα τους..."
-----

Το άρθρο μας αυτούσιο παρακάτω...

Ερώτηση: Αν ήσασταν π.χ. Θεσσαλονικιός και γινόταν εχθροπραξίες στην περιοχή της Θεσσαλονίκης ή και της Μακεδονίας, που θα πηγαίνατε ως πρόσφυγας; Στην Καλαμάτα και στα Γιάννενα ή στο Βελιγράδι και στο Βερολίνο;

Αν πηγαίνατε στο Βερολίνο, μάλλον θα λειτουργούσατε ως Σύριος πρόσφυγας προφανώς, μιας και θα είχατε "λερωμένη την φωλιά σας"...
Το παραπάνω ερώτημα, αλλά και η απάντηση, πηγάζουν από το παρακάτω βίντεο.

Ένα βίντεο που δείχνει την Συρία να καλοπερνάει στις παραλίες της, και να ζει πλέον στην κανονικότητα (όχι ότι δεν υπάρχουν ακόμα προβλήματα σε κάποιες ελάχιστες περιοχές στα βορειοανατολικά) αλλά εμείς εδώ στην Ελλάδα να έχουμε ακόμα, Σύριους πρόσφυγες.
Δεν ξεχνάμε συνάμα, τα καλέσματα του Άσαντ στους απανταχού Σύριους πρόσφυγες, να γυρίσουν στην πατρίδα τους, έστω κι αν ήταν της άλλης πλευράς, της αντικυβερνητικής (δεν ήταν όλοι βάρβαροι τζιχαντιστές).

Το ότι δεν θέλουν οι όποιοι Σύριοι να γυρίσουν στην πατρίδα τους, δεν είναι και κάπως ύποπτο;
Κάποιοι λένε, πως αυτοί φοβούνται να γυρίσουν, λόγω του ότι ήταν με την πλευρά των τζιχαντιστών. Αυτή η εκδοχή είναι και η πιο λογική, αν δει κανείς τι ζόρια τραβάνε οι ξεριζωμένοι Σύριοι και πως καλοπερνούν οι Σύριοι της Συρίας. Ποιος χαζός θα βασανίζονταν οικειοθελώς σε ξένα μέρη και δεν θα προτιμούσε την θαλπωρή της γλυκιάς πατρίδας, έστω και σε άλλη πόλη; 
Κάποιοι άλλοι λένε, πως αυτοί που δηλώνουν πρόσφυγες, δεν είναι Σύριοι...

Το ερώτημα είναι, γιατί τους κρατάμε εδώ και πληρώνουμε εμείς οι κατεστραμμένοι, όλες τις ανάγκες τους, ενώ αυτοί είναι το πιθανότερο τζιχαντιστές. 
Το παρακάτω βίντεο είναι μέρος από την αριστερών διαθέσεων, διεθνή εκπομπή VICE από το 2018 (...για να μην βάζετε φασισμούς, ναζισμούς και άλλα τέτοια περίεργα στο μυαλό σας, γιατί μερικοί, έτοιμη για κόλλημα την έχετε την ρετσινιά του φασίστα, για όποιον διαφωνεί με τον αρχηγό του κόμματος σας...) . Σήμερα, η κατάσταση είναι ακόμη πιο ήρεμη. 

Επίσης, προτείνουμε να δείτε την ταξιδιωτική εκπομπή DOLCE VITA του ASTRA TV του Βόλου, στην Συρία. Εκεί θα δείτε την κανονικότητα πλέον στις πόλεις της Συρίας αλλά και Έλληνες τουρίστες, κυρίως από την Κύπρο, να γεμίζουν ολόκληρο ξενοδοχείο, ενώ Σύριοι τραγουδιστές να τους τραγουδούν Διονυσίου και Καζαντζίδη σε άπταιστα Ελληνικά παρακαλώ... Τα υπόλοιπα συμπεράσματα, σχετικά με το αν πλέον, δικαιολογείται η όποια προσφυγιά από την Συρία, δικά σας...



MATI GR

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...