#

loading...

Λουκέτο για 48 ώρες έβαλαν χθες οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο εστιατόριο, Nusret, του διάσημου Τούρκου chef, Salt Bae, στη Μύκονο.


Οι ελεγκτές βρέθηκαν στο εστιατόριο το βράδυ της Τρίτης, και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Να σημειωθεί, ότι το εστιατόριο έκανε εγκαίνια πριν λίγες μέρες...

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ επεκτάθηκε στη Μύκονο
Η αλυσίδα των 15 εστιατορίων του Τούρκου Νουσρέτ Γκιοκτσέ, που ειδικεύεται στο κρέας, επεκτάθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Νησί των Ανέμων. Οι λόγοι είναι προφανείς. Δεν υπάρχουν πολλοί τουριστικοί προορισμοί στους οποίους θα ήταν κάποιος διατεθειμένος να πληρώσει 100 δολάρια για μια μπριζόλα ή 30 ευρώ για ένα burger.
Πρόσφατη αποτίμηση των εστιατορίων Nusr Et έδειξε ότι αξίζουν 1,5 δισ. δολάρια, ήτοι περί τα 1,3 δισ. ευρώ! Παρά ταύτα, ο Τούρκος ή εν πάση περιπτώσει όσοι διαχειρίζονται το εστιατόριό του στη Μύκονο έκριναν σκόπιμο να αποκρύψουν έσοδα μερικών χιλιάδων ευρώ.
Οι ελεγκτές λαμβάνουν εντολές για εξορμήσεις σε άλλες περιοχές της Μυκόνου, αλλά και σε κοντινά Κυκλαδονήσια και σπεύδουν με το επιχειρησιακό φουσκωτό.

Στο νησί των Ανέμων μπήκε ένα ακόμα «λουκέτο» σε boutique ρούχων, ενώ σε παράλληλες εξορμήσεις στη Μήλο και στη Σαντορίνη εντοπίστηκαν τρεις ακόμα περιπτώσεις, όπου η έκδοση αποδείξεων ήταν άγνωστη λέξη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ αυτών βρίσκεται γνωστή αλυσίδα εστιατορίων- ξενοδοχείων.

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ δεν περιορίστηκαν στις Κυκλάδες. Έλεγχοι είναι σε εξέλιξη και σε νησιά του Βορείου Αιγαίου. Στη Λήμνο, στη Μυτιλήνη, ακόμα και στον Άη Στράτη, αφού πρόθεση της Αρχής είναι να καταστήσει εμφανή την παρουσία της παντού, ως αποτρεπτικό μέσο σε πρακτικές φοροδιαφυγής.
zougla.gr
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...