#

loading...

Νεότερη Ενημέρωση: Νίκησε ο Φίλιππος Κασιδόκωστας τον Κορεάτη αντίπαλο του με 3-2 σετ.

Το ΡΒΑ tour, η νέα λίγκα που δημιουργήθηκε για τις τρίσποντες ξεκίνησε στην Κορέα με την διοργάνωση του Panasonic open απο τις 3/6/2019.

Ελληνικές συμμετοχές απο τους 2 Ελληνες που υπέγραψαν συμβόλαιο Filippos Kasidokostas και Κωνσταντινος Παπακωνσταντινου .

Δυστυχώς η εμπόλεμη κατάσταση ανάμεσα στην UMB και την PBA θα στερήσει (με βάση τις ανακοινώσεις) απο τις 15 Ιουλίου και μετά την συμμετοχή αυτών των 2 αθλητών στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ευχόμαστε να μην συμβεί αλλά όλα δείχνουν ότι είναι αναπόφευκτο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής γνωρίζοντας φυσικά όλα τα τεκταινόμενα αποφάσισε να μην συμμετέχει στην διεκδίκηση του ατομικού πρωταθλήματος καθώς δεν επιθυμεί να στερήσει βαθμούς από συμπαίκτες του οι οποίοι θα είναι άχρηστοι σε αυτόν για την επόμενη χρονιά αλλά πολύτιμοι για αυτούς.Θα συμμετέχει μόνο στα τελικά του ομαδικού πρωταθλήματος με την ομάδα του ENJOY B.C


Όσο αφορά το Panasonic open ο Κώστας αποκλείστηκε στον Α' γύρο και ο Φίλιππος παίζοντας εξαιρετικά βρίσκεται στην 8αδα μετά από δυο νίκες σε αγώνα survivor και 2 νίκες σε σετ με σκορ 3-0 και 3-1.



Επόμενος αγώνας του για την είσοδο στην 4αδα σήμερα στις 17:00 ώρα Ελλάδας 6-6-2019. Τον αγώνα θα μπορείτε να τον δείτε δωρεάν σε μαγνητοσκόπηση ΕΔΩ 


Καλή επιτυχία Φίλιππε!

MATI GR

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...