#


loading...

Πολλές φορές θα διαβάσατε στο MATI GR πωςείναι απάτη το να λέμε ότι η Ελλάδα -και όχι μόνο- έχουν πολιτικούς. Απλά διευθυντές είναι που παίρνουν οδηγίες από την διεθνή οικονομική ελίτ με μόνη τους υποχρέωση, να μας παραμυθιάζουν αριστερόστροφα ή δεξιόστροφα. 

Επίσης, θα έχετε διαβάσει στο MATI GR, πως, απάτη είναι και η δήθεν διαμάχη ΗΠΑ - Ρωσίας αλλά και ΗΠΑ - Κίνας και οι όποιες αληθοφανείς διαμάχες αυτών, είναι "μπαλαμούτι" για αφελείς, ή στην καλύτερη περίπτωση, γκρίνιες μεταξύ συνεταίρων...

Βρήκαμε λοιπόν, μια εκπληκτικά αναλυτική και εμπεριστατωμένη εκπομπή του διεθνολόγου Νικόλαου Λάου, που λέει όλα όσα σας έχουμε πει κατά καιρούς.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε, πως όλα τα Κράτη είναι μέσα στο ίδιο κόλπο. Ρωσία και Κίνα, αλλά και αυτή η νέα τράπεζα BRICS που δημιουργήθηκε, στο κόλπο κι αυτή, που την έστησε ο ίδιος μηχανισμός...

Οι όποιες διαφορές-διαμάχες των λεγόμενων πολιτικών, είναι όπως οι διαφορές που έχουν τα διευθυντικά στελέχη της ίδιας εταιρείας μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο με προσοχή και θα ακούσετε όλες τις λεπτομέρειες ώστε να σας φύγουν όλες μα όλες οι απορίες... Όλα όσα θα ακούσετε, δεν είναι κρυφά. Όχι. Όλοι οι δήθεν πολιτικοί τα γνωρίζουν, αλλά δεν σας τα λένε ξεκάθαρα τα ΜΜΕ τους αλλά θολά, όπως κάνουν πάντα, όταν θέλουν να σας μπερδέψουν.

...Α και να μην το ξεχάσουμε... Καλή ψήφο στις δήθεν εκλογές που έρχονται τον Ιούλιο...




Δείτε και ένα βίντεο που ανεβάσαμε στην σελίδα του MATI GR στο Facebook, που λέει συνοπτικά, τα ίδια
ΜΑΤΙ GR
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...