#


loading...

Η περιοχή που μένει όλη η υψηλή κοινωνία της Νότιας Κορέας, κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό γεμάτο ναρκωτικά και βιασμούς. Μετά από έρευνες  ένα μεγάλο σ εξ ουαλικό σκάvδαλο, αποκαλύφθηκεστην ακριβή περιοχή Γκάνγκναμ, της Σεούλ.

Η "καθαρή εικόνα" της K-Pop μουσικής βιομηχανίας στη  Νότια Κορέα έχει καταρρακωθεί καθώς περισσότεροι από 350 άνθρωποι έχουν συλληφθεί με κατηγορίες ότι νάρκωναν, χρησιμοποιώντας παράνομες ουσίες, γυναίκες σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και τις προσέφεραν σε πλούσιους και ισχυρούς άντρες για να τις βι-άσουν.


Ένας πλούσιος πελάτης με ορέξεις για γυναίκες που δεν έχουν τις αισθήσεις τους , φέρεται να είπε σε ένα από αυτά τα κλαμπ: "Φέρτε μου ζόμπι", εννοώντας ότι επιθυμεί να του φέρουν αναίσθητες γυναίκες για να τις β-ι άσει.

Το Γκάνγκαμ, που είναι το "Μπέβερλι Χιλς" της Νότιας Κορέας, μία συνοικία που συχνάζουν μόνο πλούσιοι και διάσημοι, βρίσκεται στη δίνη ενός σκαvδάλου στο οποίο   εμπλέκονται μεγάλα ονόματα της K-Pop, μουσικής σκηνής της Κορέας, οι οποίοι φέρονται ότι έκαναν "Deals" με βαθύπλουτους μεγαλοεπιχειρηματίες για να τους εξασφαλίσουν μία νύχτα με μία κοπέλα, που θα τους στοιχίσει πολλές χιλιάδες δολάρια, αναφέρει η Daily Mail.


Η περιοχή είναι γνωστή ως "η παιδική χαρά" της Νότιας Κορέας, επειδή εκεί συγκεντρώνονται όλοι οι VIP για να περάσουν καλά.

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...