#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 24  μέχρι 30 Ιουνίου


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τις 18 και 44 των Διδύμων, με τον Ποσειδώνα 18 και 44 των Ιχθύων, χρειάζεται προσοχή στις εξαπατήσεις, θα υπάρχει διάψευση προσδοκιών, τάσεις για  ερωτικές αυταπάτες που πολλαπλασιάζονται μέσα από την ιδανική εικόνα που έχει δημιουργήσει το άτομο στο μυαλό του και τη σκληρή πραγματικότητα που τον γοητεύει. Την Πέμπτη, τις 27 Ιουνίου, ο Ερμής θα περάσει στον Λέοντα. Θα εκφραστούμε, θα συζητήσουμε, θα επικοινωνήσουμε με αξιοπρέπεια και ακούγοντας την καρδιά μας. Πιθανόν να γινόμαστε εγωκεντρικοί, θα  είναι καλό  να ακούσουμε και τις απόψεις των άλλων  και τα συναισθήματά τους. Θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με τη δημιουργία, την καλλιτεχνία. Στις 27 Ιουνίου θα είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, θα έχουμε ιδέες, διαίσθηση, φαντασία, πολλές ευκαιρίες για δημιουργικότητα, αυτοέκφραση, μπορούμε να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν.
Κριός
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειας, ένα άτομο  της οικογένειας θα σας δώσει μία ιδέα, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση για ένα οικονομικό θέμα, αποφύγετε τις εντάσεις και προσέχετε τον τρόπο που θα συζητήσετε μαζί τους. Στις 27 Ιουνίου με το πέρασμα του Ερμή από τον 5ο οίκο σας θα έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να δημιουργήσετε, να γίνετε παιδιά. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου προσέχετε μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και με τα παιδιά  γιατί πιθανόν να υπάρχει νευρικότητα. Προσεκτικά στα προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα και σε ότι συμφωνείτε ή συζητάτε. Υπάρχει μία μπερδεμένη κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με την σχέση σας με αδέρφια, με συμβόλαια και συμφωνίες, αλλά και με οικονομικά θέματα, να είστε προσεκτικοί, ίσως κρύβεται κάποιο μυστικό ή σας εξαπατούν.

Ταύρος
Γίνεστε κοινωνικοί αυτή την εβδομάδα, έχετε ιδέες, έμπνευση, οργανώνετε ταξίδια-εκδρομές, έχετε συναντήσεις με αδέλφια, με αγαπημένα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα βρείτε τρόπους να προωθήσετε κάποιο σχέδιο σας και θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Θα έχετε ξαφνικές συναντήσεις. Ίσως ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα πρόσωπα. Στις 24 αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συμφωνίες, αν κάνετε μία γνωριμία, προσέχετε γιατί μπορεί να μην έχετε την καθαρή εικόνα,  αποφύγετε να πάρετε οικονομικά ρίσκα, να κάνετε αγορές ή να επενδύσετε. Μπορείτε τώρα να λύσετε οτιδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί με άτομα της οικογένειας, θέματα οικονομικά, να εκφράσετε τα αισθήματα σας στα άτομα της οικογένειας. Αποφύγετε να ακούτε τη γνώμη των φίλων για προσωπικά και οικονομικά θέματα γιατί δεν θα έχουν καλή κρίση και πιθανόν να σας παραπλανήσουν. 

Δίδυμοι
Εσάς του πρώτου δεκαήμερου θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα. Ίσως  μυστικές συζητήσεις, αλλά και εμπειρίες σας από το παρελθόν,  άτομα που βρίσκονται στο μακρινό  περιβάλλον σας, θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα. Πιθανόν να έχετε ένα ευχάριστο νέο για τα οικονομικά σας. Από τις 27 Ιουνίου θα έχετε έμπνευση και ιδέες, θα μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας πιο δυνατά, να προγραμματίσετε συναντήσεις, συζητήσεις να κάνετε συμβόλαια, υπογραφές, ταξίδια, εκδρομές, μετακινήσεις. Είναι μέρες ερωτικές, μπορείτε να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες. Στης 24 Ιουνίου χρειάζεται προσοχή και σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά θέματα για να μην απογοητευτείτε και εξαπατηθείτε.                                                                                              


Καρκίνος
Νιώθετε μπερδεμένοι συναισθηματικά αλλά και στα οικονομικά θέματα, κάποιοι από εσάς  δεν θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που αγαπάτε, είστε κλεισμένοι στις σκέψεις και στο παρελθόν. Κάποιοι ίσως  δημιουργήσετε μία κρυφή σχέση ή σκέφτεστε να γυρίσετε σε  κάποια παλιά σχέση σας, όποια  απόφαση και να πάρετε να ξέρετε ότι δεν θα έχετε καθαρή αντίληψη για τα πράγματα. Από τις 27 Ιουνίου θα ασχοληθείτε και θα τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις και λογαριασμούς, κάνετε συζητήσεις και βρίσκετε λύσεις σε οικονομικά θέματα. Εάν σκέφτεστε να κάνετε μία αγορά, καλό είναι να το κάνετε πριν τις 7 Ιουλίου. Στις 27 Ιουνίου θα έχετε  συναντήσεις με φίλους που θα σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους και ίσως έχετε κάποια έκπληξη από κάποιον φίλο σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου νιώθετε κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά, ίσως έχετε προβλήματα με το σύντροφό σας και με συνεργάτες, κάντε λίγο υπομονή, έρχονται χαρούμενες μέρες.

Λεόν
Στις 24 Ιουνίου χρειάζεται προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές με τους άλλους, να είστε προσεκτικοί, μην ακούτε τη γνώμη των φίλων σας γιατί μπορεί να σας μπερδέψουν, επίσης μπορεί να δημιουργηθεί μία ερωτική σχέση με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, μην βιαστείτε, αφήστε τα πράγματα να πάνε ομαλά και σταθερά. Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 27 Ιουνίου, θα είστε πιο κοινωνικοί, θα εκφράσετε τις απόψεις σας, θα συζητήσετε, θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, θα πείθετε με τον λόγο σας, θα ρυθμίσετε οικονομικά θέματα, και θέματα που έχουν να κάνουν με  τη συλλογική δουλειά ή με φίλους. Προσπαθήστε να κάνετε ένα καλό προγραμματισμό. Είναι ευνοϊκές μέρες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία επαγγελματική ιδέα σας κάνοντας  μυστικές συναντήσεις.

Παρθένος
Στις 24 Ιουνίου προσέχετε τις αποφάσεις που θα πάρετε για οικονομικά και προσωπικά θέματα αλλά και ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες για να αποφύγετε μπερδέματα οικονομικά και επαγγελματικά αλλά και  συναισθηματικές απογοητεύσεις. Ίσως  έχετε κάποια απογοήτευση από το σύντροφό σας ή από κάποιο συνεργάτη. Αυτό το διάστημα θα είστε εσωστρεφής, θα σκέφτεστε πιο πολύ και θα κλείνεστε στον εαυτό σας. Ίσως κάνετε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις αλλά ίσως και οι άλλοι να λειτουργούν μυστικά εις βάρος σας. Ίσως  να ανοίξει ξαφνικά ο δρόμος για να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Επίσης ίσως ένα άτομο από το μακρινό περιβάλλον σας να σας κάνει κάποια έκπληξη.

Ζυγός
Είναι μία περίοδος που θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας, θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε γνωστοί και να αποδείξετε την αξία σας, να αναλάβετε μία δουλειά που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Μία ιδέα σας ή μία ιδέα ενός φίλου, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ένα στόχο επαγγελματικό και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας που σχετίζονται με τους άλλους. Από τις 27 Ιουνίου ο Ερμής θα περάσει στο Λέοντα, θα κάνετε πολλές συναντήσεις, συζητήσεις με φίλους, νέες γνωριμίες, θα συμμετέχετε σε συλλογική δράση. Στις 24 Ιουνίου ίσως έχετε κάποια απογοήτευση από ένα άτομο στο χώρο της εργασίας,  από ένα αγαπημένο πρόσωπο ή ένα  μακρινό συγγενικό πρόσωπο. Προσέχετε και στις οικονομικές συναλλαγές, σε ποιόν εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε πολλές ευθύνες στην καριέρα σας, αλλά και στην οικογένεια. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να μη ξεσπάτε στα άτομα της οικογένειας  ή στους προϊσταμένους σας.

Σκορπιός
Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια άλλη πηγή εισοδήματος, ίσως μέσω τρίτων, από την άλλη νιώθετε μπερδεμένοι συναισθηματικά,  σκέφτεστε μία παλιά σχέση σας και θέλετε να  κάνετε κινήσεις για αυτό. Καλό είναι να το σκεφτείτε καλά πριν κάνετε  οποιαδήποτε κίνηση γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να έχετε καλή εικόνα της κατάστασης, οι σκέψεις σας μπορεί να είναι  απατηλές. Προσέχετε επίσης που εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας. Πιθανόν να έχετε κάποια απογοήτευση ή εξαπάτηση από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Με τον Ερμή στον 10ο οίκο σας,  είναι κατάλληλες μέρες για την προβολή σας στον επαγγελματικό τομέα, μπορείτε να κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα κύρους για να τακτοποιήσετε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Πιθανόν να έχετε μία καινούργια πρόταση για εργασία. Στις 27 Ιουνίου μία ιδέα σας για ένα συγγενικό σας πρόσωπο, θα φέρει μία ξαφνική συνεργασία, μια απρόσμενη κατάσταση σε μία σχέση, μια ευκαιρία για ένα μακρινό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους.


Τοξότης
Είναι αντιφατικές μέρες, παίρνετε αγάπη και υποστήριξη από αγαπημένα πρόσωπα και άτομα της οικογένειας, από την άλλη πιθανόν να υπάρχουν απογοήτευσης και εξαπάτησης. Αν κάντε τώρα μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, εφορίες, δάνεια ή δημόσιο, επενδύσεις, και κληρονομικά ζητήματα, αλλά και να τακτοποιήσετε καθημερινές υπόθεσης. Με τον Ερμή στον 9ο οίκο σας είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να προγραμματίσετε ταξίδια. Μετακινήσεις, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Στις 27 Ιουνίου ίσως έχετε μία πρόταση για εργασία ή μία ξαφνική χαρούμενη είδηση για θέματα υγείας, μπορεί επίσης μία ιδέα σας να σας βοηθήσει να βρείτε μία πηγή εισοδήματος. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες για να μη δημιουργούνται προβλήματα.

Αιγόκερως
Στις 24 Ιουνίου ίσως απογοητευτείτε ή εξαπατηθείτε από ένα άτομο που είναι στο κοντινό σας περιβάλλον ή στο χώρο της εργασίας, εάν είστε ελεύθεροι, αποφύγετε να κάνετε μία σχέση με άτομο στο χώρο της εργασίας, ίσως έχετε μία θολή εικόνα της κατάστασης και απογοητευτείτε αργότερα. Από τις 27 θα ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, θα σας κάνει δημιουργικούς, θα έχετε ιδέες, μπορείτε να προωθήσετε ένα δημιουργικό, επιχειρηματικό σας σχέδιο, να ξεκινήσετε μία νέα πρωτοπόρα συνεργασία, αλλά και να γνωρίσετε ένα άτομο ξεχωριστό, διαφορετικό από σας και να κάνετε μία σχέση ή μια γνωριμία που θα είναι σημαντική για τη ζωή σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου αποφύγετε τις εντάσεις με το σύντροφο σας ή με συνεργάτες.

Υδροχόος 
Στις 24 Ιουνίου Πιθανόν να έχετε μία απογοήτευση ή οικονομική εξαπάτηση από ένα αγαπημένο πρόσωπο, εάν είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε μία καινούργια σχέση, να προσέχετε γιατί δεν θα βλέπετε καθαρά την κατάσταση. Από τις 27 Ιουνίου θα έχετε συζητήσεις, συναντήσεις για να λύσετε θέματα που υπάρχουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Έχετε νέες ιδέες, θα γνωρίσετε νέα άτομα, θα έχετε και νέες προτάσεις για συνεργασία. Μία ιδέα σας ή ενός ατόμου της οικογένειας, θα σας βοηθήσει να κάνετε μία νέα αρχή, μια νέα εργασία ή να βρείτε λύσεις σε κάποιο θέμα καθημερινότητας ή υγείας. Μπορείτε να βρείτε λύση και για ένα οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί. Είναι μια περίοδος που θα έχετε πολλές υποχρεώσεις στην εργασία, στην καθημερινότητα, μπορείτε επίσης να προσέξετε και την υγεία σας να αρχίσετε γυμναστική να κάνετε υγιεινή διατροφή ή να επισκεφτείτε ένα γιατρό, να κάνετε ένα τσεκ-απ.


Ιχθύες

Είναι σημαντικές μέρες για να περάσετε όμορφα με άτομα της οικογένειας. Ίσως κάνετε οικονομικές υπερβολές για να διαμορφώσετε το χώρο του σπιτιού. Αποφύγετε αυτή την εβδομάδα σημαντικές αποφάσεις για προσωπικά και οικονομικά θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια. Ίσως και προσωπικά και κληρονομικά ζητήματα. Είναι μία εβδομάδα δημιουργική, ερωτική για σας, θα συναντήσετε αγαπημένους ανθρώπους θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας. Έχετε δημιουργικές ιδέες, άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, εκείνη που είναι ελεύθερη πιθανόν σε ένα ταξίδι να γνωρίζουν ένα ξεχωριστό άτομο, διαφορετικό, που θα είναι ο έρωτας της ζωής τους. Από τις 27 Ιουνίου κάντε συζητήσεις, συναντήσεις για να τακτοποιήσετε θέματα της δουλειάς, της καθημερινότητας αλλά και  της υγείας.


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...