#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 17 μέχρι 23 Ιουνίου


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση



Κριός
Η πανσέληνος στις 17 Ιουνίου θα φέρει στην επιφάνεια θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών, κοινωνικά και θέματα με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος. Θα σας δώσει αισιοδοξία για να κάνετε τα επόμενα σχέδιά σας και να βάλετε καινούργιους στόχους. Στην οικογένεια και στον επαγγελματικό χώρο θα έχετε αντιπαραθέσεις, δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε, αποφύγετε να έχετε εμμονές μαζί τους και προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, κρατηθείτε μακριά από εκρηκτικές καταστάσεις και θυμούς. Για να αποφύγετε τα μικρά ατυχήματα προσοχή στη φωτιά, τα ατυχήματα στο σπίτι και στη δουλειά. Μη δουλεύετε τόσο πολύ γιατί υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσετε σωματικά και πνευματικά, προσέξετε πάρα πολύ την υγεία σας και αν χρειαστεί κάνετε ένα διάλειμμα από την γυμναστική και τις δίαιτες. Στα αισθηματικά είναι ένα διάστημα πολύ όμορφο με νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις, ίσως ένα άτομα του περιβάλλοντός σας να βοηθήσει να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα είναι σημαντικό στη ζωή σας.

Ταύρος
Η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, τα οποία θα χρειαστεί να τα τακτοποιήσετε και να βρείτε λύσεις. Ίσως κάνετε αυτές τις μέρες μία οικονομική συμφωνία. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, προσέχετε μη κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις και να γνωρίζετε καλά που τα εμπιστεύεστε. 17 μέχρι 20 Ιουνίου οι συζητήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή με αδέλφια ίσως να έχουν ένταση, αποφύγετε να έχετε εμμονές μαζί τους, προσέχετε τον τρόπο που οδηγείτε. Στις 18 Ιουνίου μπορείτε να προωθήσετε μία ιδέα σας, ένα σχέδιο, θα έχετε και τη συμπαράσταση φίλων. Από τις 21 Ιουνίου θα είστε κοινωνικοί, θα προγραμματίσετε εκδρομές, θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα άτομα, να κάνετε νέα ξεκινήματα, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια προβληματισμούς που υπάρχουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ίσως ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες έχουν απαιτήσεις από εσάς. Ίσως μία σχέση η συνεργασία που δεν πηγαίνει καλά να σταματήσει. Πιθανόν αυτές τις μέρες να βγουν έξοδα που δεν τα περιμένατε, για κληρονομικά ή φορολογικά θέματα, αλλά και εσείς κάνετε σπατάλες που θα σας φέρουν προβλήματα και αυτό θα φέρει εντάσεις με άτομα της οικογένειας. Προσέχετε μην εξαπατηθείτε αυτές τις μέρες, από μια σχέση ή συνεργάτες. Μπορείτε αυτή την εβδομάδα να σταθεροποιήσετε ένα επαγγελματικό θέμα που θα βελτίωση τα οικονομικά σας.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θέματα από το παρελθόν, θέματα της καθημερινότητας, της εργασίας, αλλά και θέματα υγείας για τα οποία θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους να τα λύσετε. Ίσως μία εργασία σας να φτάσει στο τέλος και να ξεκινήσετε μία καινούρια ή έρχεται μια πρόταση για μία δεύτερη εργασία. Έχετε θυμό αυτές τις μέρες, έχουν μαζευτεί πολλά μέσα σας και ήρθε η ώρα να ξεσπάσετε, προσέχετε μην κάνετε κακό σε εσάς αλλά και στο σύντροφό σας και σε συνεργάτες. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι για να μη τους πληγώσετε, αλλά και να μην προκαλέστε στον εαυτό σας προβλήματα υγείας. Είστε απομονωμένοι αισθηματικά, δεν θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Κάποιοι επιθυμείτε να συναντήσετε μία παλιά σχέση σας, σκεφτείτε το καλά πριν πάρετε κάποια απόφαση. Προσέχετε μην εξαπατηθείτε αυτές τις μέρες από άτομα στο χώρο της εργασίας και του κοντινότερου περιβάλλοντος.


Λέων

Η Πανσέληνος που γίνεται σας ευνοεί, γίνεστε πιο γοητευτικοί πιο ερωτικοί. Γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί, έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, νέους φίλους. Για όσους ενδιαφέρονται ίσως να βρούνε ένα άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους, θα βρούνε τον έρωτα τους. Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι καλή, νιώθετε κουρασμένοι, έχετε φοβίες, ανασφάλειες και θέλετε να ξεκουραστείτε να απομονωθείτε. Πολλοί από σας κάνετε αυτό το διάστημα μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις. Υπάρχει όμως και οι άλλοι, δουλεύουν μυστικά πίσω από την πλάτη σας, να προσέχετε ποιον εμπιστεύεστε, προσέχετε μην απογοητευτείτε. Ίσως αυτές τις μέρες να έχετε προβλήματα με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας, ίσως  βγαίνει στην επιφάνεια και κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας. Αποφύγετε τη νευρικότητα και τη σκληρότητα με άτομα στο χώρο της εργασίας. Θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε ένα θέμα υγείας ή εργασίας.

Παρθένος
Η Πανσέληνος ίσως φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα που υπάρχει στο εγχώριο οικογενειακό περιβάλλον και σας καταπιέζει. Ίσως φέρνει προβληματισμούς για την καριέρα σας αλλά και το κοινωνικό σας προφίλ. Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, θα κάνετε νέους φίλους, νέες γνωριμίες, πολλές συζητήσεις, μπορείτε να πείθετε με το λόγο σας μία ομάδα έναν σύλλογο, αποφύγετε να επιβάλλετε τη γνώμη σας. Αποφύγετε να είστε σκληροί με κάποια άτομα που θα σας στεναχωρούν. Ίσως απογοητευτείτε ή εξαπατηθείτε από ένα άτομο της οικογένειας. Από τις 21 Ιουνίου θα δώσετε προτεραιότητα στη κοινωνική σας ζωή. Κάνετε νέους φίλους, νέες γνωριμίες, ίσως θα έχετε την επιθυμία να συμμετέχετε σε κάποια συλλογική δράση. Μπορείτε να ασχοληθείτε με μια ομάδα που έχει πρωτοπόρες ιδέες.


Ζυγός
Η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικά θέματα. Θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, θα κάνετε πολλές συζητήσεις, συναντήσεις. Έχετε ακόμα ευθύνες και υποχρεώσεις για άτομα της οικογένειάς που θα σας κάνουν νευρικούς και ανυπόμονους. Με τον Άρη στον 10ο οίκο έχετε ένταση και νευρικότητα, αποφεύγεται τη σύγκρουση με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Πέμπτη και Παρασκευή μπορείτε να καταφέρετε ένα σημαντικό στόχο. Άτομα της οικογένειας θα είναι κοντά σας και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια για εσάς οικονομικά θέματα. Ίσως έρχεται στην επιφάνεια κάποια οφειλή που δεν τη περιμένατε. Γενικά οι οικονομικές υποθέσεις έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Μπορείτε με δυναμισμό και επικοινωνία να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να καταφέρετε τους στόχους που δουλεύετε πολύ καιρό. Είναι καλές μέρες τώρα και θα έχετε την βοήθεια να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να κάνετε ένα ταξίδι που ονειρεύεστε, να τελειώσετε σπουδές, να βρείτε λύσεις σε νομικά θέματα, να ερωτευτείτε ή να έρθει στη ζωή σας ένα παιδί. Πιθανόν να έρθετε σε κόντρα με άτομα από το κοντινό περιβάλλον αλλά και με αδέρφια, αποφύγετε να είστε σκληροί μαζί τους. Προσέχετε επίσης τη μετακίνηση και τον τρόπο πού οδηγείτε. Από τις 20 Ιουνίου θα είστε αισιόδοξοι, θα έχετε ευκαιρίες να προγραμματίζετε ταξίδια κοντινά ή μακρινά, να συναντήσετε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, να προωθήσετε στόχους.

Τοξότης
Η Πανσέληνος ίσως να σάς βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε αυτά τα οποία θέλετε εσείς και ο σύντροφός σας. Ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιο πρόβλημα στη σχέση αλλά και σε μια συνεργασία. Πιθανόν να φέρει το τέλος σε μία σχέση που δεν έχει γερές βάσεις ή σε μια συνεργασία. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και πάλι, κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις για να λύσετε οικονομικά θέματα που δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να είστε διπλωματικοί, να μη επιβάλλετε τη γνώμη σας και να είστε ήρεμοι. Είναι μέρες που έχετε ακόμα ευκαιρίες να συζητήσετε με το σύντροφό σας για να σταθεροποιήσετε μία σχέση, να λύσετε τα προβλήματα και για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μια καινούρια σχέση. Ίσως βγαίνουν στην επιφάνεια οφειλές προς τρίτους και να έχετε έξοδα που δεν τα περιμένετε. Από τις 21 Ιουνίου με το πέρασμα του Ηλίου στον Καρκίνο θα ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά που σχετίζονται με τους άλλους και θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε τάξη.


Αιγόκερως
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη - Διδύμων ίσως φέρει στην επιφάνεια προβλήματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας. Ίσως έχετε τη τάση να απομονωθείτε και να θα θέλετε να σκεφτείτε. Θα είναι μια περίοδος με ένταση, άγχος. Ίσως νιώθετε πιεσμένοι ή ο σύντροφός σας, οι συνεργάτες σας επιβάλλουν τη γνώμη τους, είναι εύκολο να έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους, να δημιουργούνται καυγάδες και να φτάσετε μέχρι το χωρισμό. Προσπαθήσετε να αποφύγετε την ένταση και να είστε ήρεμοι. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να καταφέρετε έναν στόχο σας που έχετε δουλέψει πολύ, να προωθήσετε μια ιδέα σας. Από τις 21 Ιουνίου θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας, το χώρο της εργασίας σας, να ξεκινήστε δίαιτα ή διατροφή. Ίσως έχετε ευκαιρίες για εργασία αλλά και να βρείτε τον έρωτα σας στο  χώρο της εργασίας.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος σας κάνει ερωτικούς. Θα έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας, να σκεφτείτε να ξεκουραστείτε. Ίσως να φέρει στην επιφάνεια κάποιο πρόβλημα που υπάρχει σε μια σχέση σας ή  κάποιο πρόβλημα με τα παιδιά σας. Έχετε άγχος στη καθημερινότητα, στην εργασία, νιώθετε ότι έχετε άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν, δεν μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους. Υποχρεώσεις στη δουλειά και στη καθημερινότητα θα είναι μεγάλες, νιώθετε κούραση και πίεση, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε για να μην δημιουργήσετε προβλήματα στην υγεία σας. Στο τέλος της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε μια μυστική συνάντηση ή συζήτηση και να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε ένα οικονομικό θέμα. Από τις 21 θα σας απασχολούν θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας. Μπορείτε τότε να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της εργασίας, στη σχέση σας με άτομα που εργάζεστε μαζί. Θα νιώθετε καλά και στην υγεία αλλά και η καθημερινότητα θα είναι γεμάτη με σπορ, με χόμπι, με πράγματα που θα σας κάνουν χαρούμενους.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη - Διδύμων φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Ίσως θα ασχοληθείτε περισσότερο με το κοινωνικό σας προφίλ. Ίσως θα έχετε την ανάγκη να βρείτε μια ισορροπία στην οικογένεια και τα επαγγελματικά. Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, κάνετε συζητήσεις για τα σχέδιά σας, που πιθανόν να έχουν αυτή τη στιγμή εμπόδια. Να είστε προσεκτικοί σε ότι συζητήσεις και συμφωνίες κάνετε γιατί δεν έχετε καλή εικόνα της κατάστασης έτσι ώστε να μη σας εξαπατήσουν και απογοητευτείτε. Να είστε έτοιμοι, αυτές τις μέρες μπορεί να έχετε εντάσεις με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος αλλά και προδοσία από κάποιον φίλο σας. Κρατήστε κοντά σας άτομα που εμπιστεύεστε και σας κάνουν χαρούμενους. Τις 21 Ιουνίου με το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο, θα ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τα παιδιά. Θα είναι μέρες δημιουργικές, χαρούμενες, ερωτικές. Θα έχετε τη δυνατότητα να καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό για σας, να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία, να σταθεροποιήσετε μια φιλία, μια συλλογική δουλειά. - MATI GR


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...