Βύσσινα
280 γρ. βύσσινα από κονσέρβα
220 γρ. χυμός βύσσινο ή πούλπα
70 γρ. ζάχαρη
10 γρ. πηκτίνη για μαρμελάδες (σε μπαχαράδικα και σουπερμάρκετ)
Βάση
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
60 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
5 αυγά
130 γρ. ζάχαρη
Μους βανίλια
150 γρ. γάλα
10 γρ. ζελατίνα σε φύλλα (δηλαδή δύο φύλλα των 5 γρ. ή τέσσερα των 2,5 γρ.)
400 γρ. λευκή σοκολάτα, ψιλοκομμένη
450 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι)
2 κλωνάρια βανίλιας, κομμένα κατά μήκος στη μέση
Σιρόπι
200 γρ. ζάχαρη
200 γρ. νερό
50 γρ. κιρς (απόσταγμα από κεράσια - σε σουπερμάρκετ)
Διακόσμηση
500 γρ. λευκή σοκολάτα, ψιλοκομμένη
300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σαντιγί
άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα Δείτε την εκτέλεση ΕΔΩ
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours