loading...
ΥΛΙΚΑ
Κρέμα
250 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
670 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
Μπριός
450 γρ. αλεύρι, προτιμότερο σκληρό
50 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
50 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
10 γρ. αλάτι
50 γρ. ζάχαρη
6 αυγά + 1 ακόμα για το άλειμμα (ελαφρώς χτυπημένο)
300 γρ. βούτυρο αγελάδος (πολύ κρύο), σε κομματάκια
1 φακελάκι ξηρή μαγιά (8 γρ.)
χοντρή διακοσμητική ζάχαρη, για πασπάλισμα (πρόκειται για ζάχαρη σε μέγεθος κόκκου ρυζιού που δεν λιώνει στο ψήσιμο και τη βρίσκουμε σε μεγάλα μπαχαράδικα και μαγαζιά με πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής. Αν δεν βρούμε, βάζουμε χοντροκομμένα αμύγδαλα)
Σιρόπι
200 γρ. ζάχαρη
200 γρ. Νερό
άχνη ζάχαρη, για το πασπάλισμα Δείτε την διαδικασία εδώ
Δείτε κι εδώ
loading...
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours