#

loading...

Υλικά για 2 άτομα

    500 γρ. φιλέτο από στήθος γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), κομμένα σε φέτες
    150γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
    2 αβγά
    Φρυγανιά τριμμένη
    1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
    1 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια
    200ml κρέμα γάλακτος
    ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
    1/3 κουταλιά γλυκού μοσχοκάρυδο
    Αλάτι
    Πιπέρι


Εκτέλεση

    Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα.
    Τα περνάτε από το αβγό και μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε σε σιγανή φωτιά περίπου για 15 λεπτά.
    Μόλις ροδοκοκκινίσουν και δείτε ότι έχουν ψηθεί σβήνετε το φαγητό με το κρασί.
    Προσθέτετε τα μανιτάρια, την κρέμα γάλακτος, τη ρίγανη και το μοσχοκάρυδο και μαγειρεύετε μέχρι να πήξει η σάλτσα. - Συνταγές MATI GR

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...