100 γρ. αλεύρι
100 γρ. ζάχαρη
2 αυγά χωρισμένα
1 φακελάκι βανίλια
1 κ.γ. μπέκιν
4 κ.σ. nutella
100 γρ. κουβερτούρα
20 γρ. άσπρη σοκολάτα για τη γαρνιτούρα
50 γρ. γάλα
Χτυπάμε τα ασπράδια και κρατάμε στην άκρη.
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τους κρόκους και προσθέτουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το μπέκιν και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε στη συνέχεια τα ασπράδια σιγά σιγά και ανακατεύουμε απαλά.
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί σε πολύ λεπτή στρώση 1,5 εκ. και ψήνουμε για 5 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Βγάζουμε από το φούρνο και απλώνουμε επάνω σε ένα πανί μουσκεμένο.
Αφήνουμε να κρυώσει και απλώνουμε επάνω τη nutella.
Ρολάρουμε πολύ καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Λιώνουμε τις 2 σοκολάτες ξεχωριστά μαζί με το γάλα σε μπεν μαρί.
Βγάζουμε το ρολό από το ψυγείο και γαρνίρουμε με τις 2 σοκολάτες κάνοντας γραμμές.
botrini.gr
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours