#

loading...

Αιφνιδιαστικό έλεγχο έκανε κλιμάκιο εφοριακών στο εστιατόριο στη Μύκονο που χρέωσε 591 ευρώ έξι μερίδες καλαμάρια.

Οι εφοριακοί που βρέθηκαν στο εστιατόριο έλεγξαν την ταμειακή του μηχανή (έλεγχος μνήμης) και διαπιστώθηκε ότι είχε κόψει κανονικά τις αποδείξεις για το συγκεκριμένο συμβάν, όπως επίσης για άλλη περίπτωση (λογαριασμός περίπου 300 ευρώ) που είχε καταγγείλει Γερμανός.

Το «ντου» των εφοριακών εντάσσεται σε γενικότερους ελέγχους που γίνονται στη Μύκονο και όχι στοχευμένα στο εστιατόριο με τα «χρυσά» καλαμαράκια.

Τι δήλωσε στο iefimerida.gr ο τουρίστας
Yπενθυμίζεται ότι το θέμα ήρθε στο φως από έναν Ισπανό τουρίστα που δημοσίευσε στη δημοφιλή πλατφόρμα TripAdvisor αρνητική κριτική για το εν λόγω εστιατόριο.

Ο Φρανσίσκο Τεγιάδα είναι ένας από τους τουρίστες που ανάρτησαν την απόδειξη με το εξωφρενικό ποσό που κλήθηκε να πληρώσει, εκείνος και οι συνεργάτες του, για ένα γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο στην παραλία Πλατύς Γιαλός της Μυκόνου.


Μάλιστα, ο Ισπανός τουρίστας μίλησε αποκλειστικά στο iefimerida.gr για το περιστατικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν τους έδωσε τιμοκατάλογο και τονίζοντας ότι έπεσε θύμα απάτης.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, υπεύθυνος του εστιατορίου απάντησε στο TripAdvisor υπερασπιζόμενος τους εργαζόμενους, οι οποίοι, όπως εξήγησε, δέχονται παραγγελίες με βάση τον τιμοκατάλογο όπου αναγράφονται κανονικά οι τιμές.

Η απάντηση του ιδιοκτήτη
Τη δική του απάντηση για την απόδειξη των 836 ευρώ έδωσε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη Μύκονο. Οπως δήλωσε στο Open, η παρέα των 9 ατόμων παρήγγειλε 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο κόστιζε 100 ευρώ το κιλό, ενώ υπογράμμισε πως το εστιατόριό του απευθύνεται σε υψηλό πελατολόγιο.

«Ηταν εννέα άτομα και παρήγγειλαν 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο χρεώθηκε με το κιλό. Το καλαμάρι ήταν φρέσκο και είχε 100 ευρώ το κιλό. Είμαστε το καλύτερο μαγαζί στον Πλατύ Γιαλό και προσφέρουμε high end υπηρεσίες. Απευθυνόμαστε σε υψηλό πελατολόγιο και στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις, αλλά έρχεσαι για την εμπειρία. Υπάρχει μίνιμουμ χρέωση 25 ευρώ για κάθε άτομο στην παραλία» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του μυκονιάτικου εστιατορίου.

iefimerida.gr
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...