#


loading...

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 72ο Φεστιβάλ Καννών με την Κρουαζέτ να έχει φορέσει τα καλά της και να υποδέχεται -από την Τρίτη 14 Μαΐου- όλη την αφρόκρεμα του παγκόσμιου κινηματογράφου καθώς και supermodels που δίνουν το παρών στις κινηματογραφικές πρεμιέρες.

Μέχρι στιγμής από το red carpet του λαμπερού φεστιβάλ έχουν περάσει πολλά μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις καλύτερες -μέχρι τώρα- εμφανίσεις.


Ανάμεσα σε αυτές και η Elle Fanning, μέλος της φετινής κριτικής επιτροπής των Καννών, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood».



Με μια ογκώδη φούστα από τούλι, ένα διαφανές πουκάμισο από μεταξωτή οργάντζα και ένα μαύρο καπέλο η ηθοποιός έφερε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Καννών το θρυλικό New Look του Christian Dior από το 1947.



H καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri, ενημέρωσε την κλασική σιλουέτα με ένα μοντέρνο vibe και η Fanning το ανέδειξε απόλυτα με μια εμφάνιση που έκανε κάθε λεπτό από τις 450 ώρες που χρειάστηκαν για την κατασκευή του, να αξίζει.




Σύμφωνα με τον οίκο 200 ώρες δαπανήθηκαν μόνο στη φούστα -η οποία απαιτούσε 50 μέτρα τούλι – και 150 στο πουκάμισο. 
govastileto.gr
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...