#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα  από 27 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου 2019


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση



Οι σημαντικότερες όψεις της εβδομάδας και πως μας επηρεάζουν.                                           

Ο Ερμής στους Διδύμους θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Να προσέχουμε γιατί θα έχουμε μπερδέματα και καθυστερήσεις στιςσυζητήσεις και στην επικοινωνία, επίσης να προσέχουμε τις ψεύτικες υποσχέσεις αλλά και εμείς να μη δώσουμε υποσχέσεις που δεν θα είμαστε ικανοί να κρατήσουμε. Να είμαστε σαφείς σε  αυτά που λέμε και να ακούμε προσεκτικά αυτά που μας λένε οι άλλοι.  Να αποφύγουμε τις παρέες που μπορεί να μας ωθήσουν στο αλκοόλ ή σε εθισμούς. Δεν είναι καλές μέρες για να κάνουμε σημαντικά επαγγελματικάραντεβού ή να υπογράψουμε συμβόλαια.                                                       Στις 30 Μαΐου η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε αγάπη και τρυφερότητα από άτομα που μας αγαπάνε, θα υπάρχει ρομαντισμός, τρυφερότητα, αγάπη, όμως προσοχή σε οικονομικά θέματα.                                                                                                                                                     Την Παρασκευή 31 Μαΐου έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης στο Ταύρο με το χρόνο στον Αιγόκερω, μπορούμε να σταθεροποιήσουμε συναισθηματικές σχέσεις, αλλά και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για μία σχέση, να κάνουμε σημαντικές συμφωνίες που θα είναι σταθερές.                                                                                                                                                    Τη Κυριακή 2 Ιουνίου η Αφροδίτη στο Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις σχέσεις θα υπάρχει ρομαντισμός και πάθος μπορούμε να εκφράσουμε τα βαθιά συναισθήματα μας,  θα υπάρχουν ευκαιρίες για οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες.                                                                                                                    

Κριός                                                                                                                                                           Στις 30 Μαΐου να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις,τις συναντήσεις και τις συμφωνίες που θα κάνετε, θα υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις και μπερδέματα στην επικοινωνία. Θα ακούτε πολλά που δεν έχουν βάσει  αλήθειας, θα μάθετε  ίσως εξαπατήσεις που γινόταν πίσω από την πλάτη σας το τελευταίο διάστημα. Προσέχετε και εσείς μη δίνεται υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Η ρομαντική διάθεση θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να δημιουργήσετε μία ρομαντική σχέση, αλλά και να  καταφέρετε  να σταθεροποιήσετε  οικονομικά  και επαγγελματικά θέματα.  Η ευθύνες και υποχρεώσεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν στο σπίτι, αποφύγετε τις εντάσεις και την αυστηρότητα με άτομα της οικογένειας.                                                                        

Ταύρος                                                                                                                                                                 Θα είναι μία ερωτική, ρομαντική εβδομάδα, έχετε αισιοδοξία , μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να περάσετε όμορφα με το/την σύντροφο σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για τους αδέσμευτους, ίσως κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να εκφράζει το ερωτικό του ενδιαφέρον για σας.   Να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις και τις συμφωνίες που θα κάνετε για οικονομικά θέματα, μην επηρεαστείτε από την γνώμη κάποιου φίλου,  που ίσως θα σας μπερδέψει ή θα σας παραπλανήσει.  Θα είναι ευνοϊκές  μέρες για να σταθεροποιήσετε ή να προωθήσετε θέματα σπουδών, νομικά, για κάποιο πτυχίο η ό,τι έχει να κάνει με ταξίδια. Μπορείτε να βάλετε γερές βάσεις για μία επαγγελματική οικονομική συμφωνία.Για όσους ενδιαφέρονται θα υπάρχουν ευκαιρίες για εργασία ίσως στο εξωτερικό.

Δίδυμοι                                                                                                                                                                       Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σας, δεν σας φτάνουν οι ώρες για να κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις που θέλετε.Αυτές τις μέρες να είστε προσεκτικοί, να είστε σαφής σε αυτά που θα πείτε αλλά να προσέχετε και ότι ακούτε, στις προτάσειςκαι συμφωνίες που θα κάνετε σχετικά με επαγγελματικά θέματα, γιατί μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται τα πράγματα. Στις 31 Μαΐου θα έχετε δυνατότητες να συναντήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν, θα κάνετε μυστικές συμφωνίες για οικονομικά επαγγελματικά θέματα. Θα είστε και πολύ ρομαντικοί και θα έχετε πάθος,  κάποιοι θα θυμηθούν μία σχέση από το παρελθόν, η θα νοιώσουν την ανάγκη να συναντήσουν κάποιο άτομο από το παρελθόν. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιο άτομο και να δημιουργήσουν μία ρομαντική παθιασμένη σχέση που ίσως κρατήσουν μυστική.                                                                                                      

Καρκίνος                                                                                                                                                         Είναι μία εβδομάδα που θα είστε εσωστρεφείς θα έρχεστε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας, με τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας.  Σκέφτεστε βαθιά, και από τις εμπειρίες σας από το παρελθόν,  προσπαθείτε να βρείτε λύσεις και να ελευθερωθείτε από τις καταστάσεις που σας πιέζουν, από τις ευθύνες  που έχετε απέναντιστο σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Να είστε προσεκτικοί, μπορεί να δεχτείτε ψεύτικες υποσχέσεις και ίσως να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης, αλλά και εσείς να μην υπόσχεστε πράγματα που δεν τα πιστεύετε και δεν είστε σε θέση να τα τηρήσετε, αποφύγετε τις παρέες που μπορούν να  σας ωθήσουν στο αλκοόλ ή σε εθισμούς. Αν έχετε κάποια πρόταση για ένα ταξίδι, για σπουδές ή μία πληροφορία για νομικά θέματα να την εξετάσετε καλά,  εάν όντως σας ενδιαφέρει και αν είναι αυτό που χρειάζεστε.  Θα είναι σημαντικές μέρες να γνωρίσετε ένα άτομο για συνεργασία, ή να σταθεροποιήσετε μία ήδη υπάρχουσα σχέση ή μία συνεργασία. Οι αδέσμευτοι θα δημιουργήσουν μία ρομαντική σχέση, έναν έρωτα με ένα άτομο, ίσως από το φιλικό σας περιβάλλον ή σε ένα ταξίδι.                                                                                           

Λέων                                                                                                                                                         θα είναι μία εβδομάδα για εσάς, που θα νιώθετε ψυχολογικά κουρασμένοι.Φοβίες και ανασφάλειες θα σας χαλάνε τη διάθεση, από την άλλη θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί θα κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις με φίλους.Να είστε πολύ προσεκτικοί στις πληροφορίες που θα πάρετε, μην εμπιστεύεστε άτομα, ακόμα και φίλους πουθα σας δώσουν συμβουλές, ειδικά για οικονομικά θέματα. Και εσείς να προσέχετε, να μη λέτε ούτενα υπόσχεστε πολλά πράγματα,  που μπορεί να μην τα πραγματοποιήσετε. Θα είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και ερωτικοί, έτοιμοι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ή να φλερτάρετε άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο. Με το τρίγωνο Αφροδίτης- Κρόνου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες  για μια σημαντική οικονομική επαγγελματική συμφωνία με διάρκεια, να σταθεροποιήσετε μία σχέση ή να την επισημοποιήσετε. Θα έχετε δυνατότητες να βρείτε λύση ή θεραπεία για κάποιο πρόβλημα υγείας. Για τους αδέσμευτους,  ευκαιρίες για να γνωρίσετε και να δημιουργήσετε μία σταθερή σχέση.



Παρθένος                                                                                                                                                     Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο δέκατο οίκο σας, κάνετε συζητήσεις για κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα, προσέχετε γιατί μπορεί να υπάρχουν μπερδέματα, να είστε σαφής σε αυτά που θα πείτε και επιφυλακτικοί τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν. Μη δίνετε βάσεις στην πληροφορίες που μπορεί να βλάψουν μία σχέση ή μία συνεργασίασας.Πριν πάρετε οτιδήποτε απόφαση να την εξετάσετε καλά.
Στις 30  Μαΐου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για ταξίδια ή για κάποιο σεμινάριο.
Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με νέα άτομα και σταθεροποίηση για τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Αποφύγετε την ένταση με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, προσπαθήστε να μην είστε φανατικοί στις απόψεις σας.                                                                                                            

ΖυγόςΟι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στην οικογένειά, σας έχουν κουράσει, και τώρα ήρθε η ώρα να αρπάξετε την ευκαιρία που έρχεται για ταξίδια στο εξωτερικό,  για σεμινάρια ή σπουδές, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Αποφύγετε τα πολλά λόγια  και μην αποκαλύπτετε στους άλλους περισσότερα  όσο χρειάζεται,  να λέτε όσα εσείς μπορείτε να τηρήσετε και να πραγματοποιήσετε. Ίσως τώρα μάθετε για κάποιο παρασκήνιο  που έγινε εις βάρος σας στο χώρο της εργασίας. Στις 30 Μαΐου η ρομαντική διάθεση που θα έχετε θα σας βοηθήσει να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό χώρο. Στις 31 Μαΐου μπορείτε να σταθεροποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, με τη βοήθεια και την ασφάλεια που σας παρέχουν άτομα της οικογένειας.                                

Σκορπιός                                                                                                                                                              Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και θέματα ασφάλειας.Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε σημαντικές αγορές γιατί θα είστε ευάλωτοι στις εξαπατήσεις. Στις 30 Μαΐου θα έχετε δημιουργική φαντασία καλλιτεχνικές ιδέες, είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε να δημιουργήσετε μία ρομαντική σχέση, από την άλλη πρέπει να προσέχετε γιατί μπορεί να μην έχετε αντιληφθεί κάτι σωστά, να μη έχετε καθαρή εικόνα του ατόμου που σας ενδιαφέρειΣτις 31 Μαΐου μπορείτε να σταθεροποιήσετε  μία συνεργασία,  μια σχέση, να πάρετε αποφάσεις για ένα  γάμο, να κάνετε  μία σοβαρή γνωριμία ή μία σημαντική οικονομική συμφωνία.                                                                                                                   


Τοξότης                                                                                                                                                      Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων και συνεργασιών, κάνετε πολλές συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και με συνεργάτες. θα υπάρχουνπολλές πληροφορίες που μπορεί να μη έχουν βάση αλήθειας, να τις εξετάσετε πολύ καλά πριν παίρνετε κάποιεςαποφάσεις, ίσως υπάρξει και μία μπερδεμένη κατάσταση και με άτομα της οικογένειας. Αν κάνετε τώρα μία εργασία ή υπογράψετε μία συμφωνία πρέπει να προσέξετεπολύ για να μην εξαπατηθείτε. Θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε ρομαντικές στιγμές με άτομα της οικογένειας, να προσφέρετε την αγάπη και την φροντίδα σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με το σπίτι, να κάνετε αλλαγές.  Οι αδέσμευτοι θα κάνουν μια γνωριμία με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για σημαντικές σοβαρές οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων, για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και νέες ευκαιρίες για εργασία.                                                                                                       

Αιγόκερως                                                                                                                                         Μπερδέματα, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις θα έχετε στο χώρο της εργασίας στην καθημερινότητα αλλά και σε θέματα υγείας. Ό,τιπληροφορία πάρετε πρέπει να την εξετάσετε πολύ καλά. Αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις και τα πολλά  λόγια, και μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις  και τις ιδέες σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Από τις 31 Μαΐου,  μπορείτε να αποφασίσετε για ένα γάμο να επισημοποιήσετε μία σημαντική σχέση, να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας, μπορείτε να προωθήσετε και να σταθεροποιήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, είναι μία εβδομάδα πολύ ρομαντική και ερωτική, αν είστε ελεύθεροι, ένας σημαντικός έρωτας έρχεται

Υδροχόος
Θα έχετε αισιοδοξία, χαρά και διάθεση γιασυναντήσεις και συζητήσεις, να κάνετε νέες γνωριμίες, να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να κάνετε οικονομικές συμφωνίες και αγορές. Να προσέχετε για όλα αυτά μην εξαπατηθείτε ελέγξετε από ποιον θα πάρετε τις πληροφορίες και αν είναι βάσιμες, για να αποφύγετε μπερδέματα στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα πρόσωπα αλλά και με τα παιδιά σας. Θα είχε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με άτομα της οικογένειας που θα σας στηρίξουν οικονομικά. Στο χώρο της εργασίας θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, πίεση και απαιτήσεις από άτομο που εργάζεστε μαζί.Αποφύγετε τις εντάσεις και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε ένα θέμα που έχει να κάνει με ακίνητη περιουσία ή κληρονομιά, που σας απασχολούσε το προηγούμενο διάστημα.

Ιχθύες

Θα έχετε πολλά οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Στις 30 Μαΐου αποφύγετε τις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, μπορεί οι διαφωνίες που θα έχετε να πληγώσουν εσάς ή τα άτομα της οικογένειας. Προσπαθήστε να μην κάνετε υπερβολές στη καριέρα σας, να μοιράζετε σωστά το χρόνο σας ανάμεσά στην οικογένειας και την εργασία για να έχετε μία ισορροπία. Ίσως πάρετε τώρα κάποιες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι, για κάποια μετακόμιση,για εσάς ή τα παιδιά σας.Σε οποιαδήποτε πρόβλημα θα είναι δίπλα σας φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, αδέρφια ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος για να σας στηρίζουν. Από τις 31 Μαΐου και μετά μπορείτε να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά σας και να πείσετε με το λόγο σας, να βγείτε έξω να διασκεδάσετε να οργανώσετε εκδρομές και ταξίδια να κάνετε νέες ρομαντικές γνωριμίες. - MATI GR



Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...