#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από τις 20 έως 26 Μαΐου


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τις 20 έως 26 Μαΐου

. H εβδομάδα ξεκινάει με τον Ήλιο και τον Ερμή να περνούν στο ζώδιο των Διδύμων. Το ενδιαφέρον θα συγκεντρώνεται στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, θα οργανώσουμε πιο καλά την καθημερινότητα, θα ασχολούμαστε με τα ηλεκτρονικά μέσα, με υπολογιστές, με το αυτοκίνητο, με σπουδές. Θα συναντήσουμε νέους ανθρώπους, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Μόνο να προσέχουμε γιατί θα ακούσουμε πάρα πολλά και πρέπει να ερευνήσουμε εάν όλα αυτά έχουν δόση αλήθειας. Θα έχουμε πολλές προσκλήσεις, θα γνωρίσουμε νέα πρόσωπα, με τις συζητήσεις που θα κάνουμε μπορούμε να πετύχουμε επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες. Μπορεί να συζητήσουμε θέματα που απασχολούν την οικογένεια, τα παιδιά μας, τα αδέρφια, τα άτομα του συγγενικού μας περιβάλλοντος, θέματα της ακίνητης περιουσίας, μπορούμε να αποφασίσουμε να αγοράσουμε ηλεκτρονικά μέσα ή μέσα μεταφοράς. Το εξάγωνο του Άρη στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 22 Μαΐου θα φέρει ευκαιρίες, θα βρεθούν καινούργιοι τρόποι, καλύτερες λύσεις σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας και θέματα που ίσως υπάρχουν με άτομα της οικογένειας.




Κριός

Η θέση των πλανητών θα επηρεάσει πρώτα εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα είναι μία εβδομάδα με έντονη δραστηριότητα, επικοινωνία, συναντήσεις, συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς, με άτομα της οικογένειας, με αδέλφια, με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Θα μάθετε νέα, θα συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας, γενικά θα θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, να διαβάζετε, να φλερτάρετε, να ασχοληθείτε με το αυτοκίνητο ή να αγοράσετε αυτοκίνητο ή ηλεκτρονικά μέσα όπως υπολογιστές, τηλεόραση κ.λπ. . Μπορεί να χρειαστεί να προσφέρετε την βοήθεια σας στα άτομα της οικογένειας ή του κοντινού σας περιβάλλοντος. Είναι σημαντικές μέρες για να υπογράψετε κάποια συμφωνία ή συμβόλαιο, να κλείσετε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι, με την ακίνητη περιουσία,  εάν υπάρχει πρόβλημα με άτομα της οικογένειας να βελτιώστε τη σχέση σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή γιατί αν και μπορεί να έχετε ξαφνικά έσοδα προσέχετε το πως τα διαχειρίζεστε γιατί θα προκύψουν και έξοδα. Στο χώρο του σπιτιού σας περιμένει πολλή δουλειά, κάποιοι θα αποφασίσουν μία μετακόμιση, για κάποιους ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται να κάνουν βοηθητικές δουλειές, κάποιοι ίσως οργανώσουν κάποια γιορτή, μπορεί να υπάρχει και ένταση με άτομα της οικογένειας, μπορεί να οργανώσετε ταξίδι μαζί με άτομα της οικογένειας.



Ταύρος

Με τις νέες θέσεις των πλανητών, επηρεάζονται οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, θα εκφράζετε ανοικτά τη γνώμη σας, θα κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις με σημαντικά άτομα, θα λύσετε θέματα οικονομικά που σας προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, να κάνετε συμφωνίες, να πραγματοποιήσετε μετακινήσεις, εκδρομές, να προωθήσετε ένα στόχο, μία ιδέα σας που θα αλλάξει την κατάσταση στον επαγγελματικό χώρο. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε απρόσμενα γεγονότα στη ζωή σας, έρωτες, γνωριμίες αλλαγές που δεν μπορούσατε πολύ καιρό να κάνετε, τώρα είναι η στιγμή να τα καταφέρετε, να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν, να εξελίχθητε και να προχωρήσετε στη ζωή. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί, ερωτικοί, οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιο πρόσωπο διαφορετικό από εσάς που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα φέρει εξελίξεις στη ζωή σας. Αποφύγετε να είστε κοντά με ανθρώπους που σας νευριάζουν, προσέχετε την βιασύνη και τον τρόπο που οδηγείτε.



Δίδυμοι

Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας! Θα είναι μία εβδομάδα που θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, θα κάνετε συζητήσεις, πολλές συναντήσεις, μετακινήσεις, θα μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες, να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 22 Μαΐου, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις για οικονομικά θέματα. Αυτήν την περίοδο θα βγούνε ξαφνικά έξοδα. Με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον 12ο οίκο σας, μπορείτε να σκεφτείτε να βρείτε νέους τρόπους πιο εξελιγμένους για να σας φέρουν έσοδα και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Αλλά και να φτιάξετε την ψυχολογική σας κατάσταση. Συναισθηματικά θέλετε να απομονώνεστε, δεν έχετε διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ίσως μία απρόσμενη συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν να σας ταράξει. Εσάς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο θα σας απασχολήσουν οικονομικά και κληρονομικά θέματα και ίσως σας φέρουν άγχος.



Καρκίνος

Θα είστε εσωστρεφείς αυτή την εβδομάδα, δεν θα θέλετε να εκφράζετε ανοικτά τη γνώμη σας, θα προτιμήσετε να κάνετε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις για επαγγελματικά θέματα. Καλό είναι να μην ανακοινώσετε τα σχέδιά σας σε ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά και για εσάς θα υπάρχει παρασκήνιο από άλλους στον επαγγελματικό χώρο. Μπορείτε να στηριχτείτε σε έναν φίλο σας που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε κάποιο θέμα που σας προβληματίζει. Για αυτούς που είναι αδέσμευτοι θα υπάρχει μια ξαφνική γνωριμία με ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Αποφύγετε τις εντάσεις και την κτητικότητα με άτομα της οικογένειας και του επαγγελματικού χώρου. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, να είστε προσεκτικοί γιατί πιθανόν να υπάρχουν δοκιμασίες στις σχέσεις και στις συνεργασίες, μπορεί ο σύντροφος ή οι συνεργάτες να χρειάζονται τη βοήθειά σας.



Λέων

Θα είστε ιδιαίτερα αγαπητοί και κοινωνικοί, εξωστρεφής και επικοινωνιακοί, θα δέχεστε την αγάπη των φίλων, θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες, να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες, να συμμετέχετε σε ομάδες σε συλλογική δουλειά. Μπορείτε να προωθήσετε κάτι που επιθυμείτε και να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Μία μυστική συνάντηση που θα κάνετε, θα φέρει λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα ή σε μία συνεργασία. Στα επαγγελματικά θα υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις, πολλές ευκαιρίες, νέες δυνατότητες, καινούργιες προτάσεις, ίσως διαφορετικές από αυτό που κάνετε μέχρι τώρα, που θα σας ανανεώσουν. Για τους αδέσμευτους θα υπάρχουν ξαφνικές γνωριμίες με άτομα μέσα από τον επαγγελματικό ή κοινωνικό χώρο. Ψυχολογικά θα νοιώθετε ευάλωτοι και κουρασμένοι, αποφύγετε να μπλέκετε σε παρασκήνια που μπορεί αργότερα να είναι εις βάρος σας. Όμως και οι άλλοι μπορεί να λειτουργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί και να ξεκουραστείτε. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε ευθύνες στην καθημερινότητα, εμπόδια στην εργασία που ίσως να σας αγχώσουν και να σας φέρουν μικρά προβληματάκια στην υγεία, προσπαθήσετε να έχετε ηρεμία.




Παρθένος

Για σας, είναι μία εβδομάδα που θα σας απασχολήσουν και θα έχετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα επαγγελματικά και στα θέματα καριέρας, προγραμματίζετε ραντεβού, κάνετε συζητήσεις και έχετε πολλές προτάσεις που θα σας ανανεώσουν. Θα έχετε πρωτοπόρες ιδέες, θα δραστηριοποιηθείτε ομαδικά, ίσως οργανώσετε μία ομάδα που εσείς θα διοικείτε και θα προσφέρετε τη βοήθειά σας. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός στον 9ο οίκο σας θα φέρουν ξαφνικές ευκαιρίες για μακρινά ταξίδια, σπουδές, ίσως θα δημιουργηθούν ανάγκες μιας μετακόμισης στο εξωτερικό ή μία δουλειά που έχει σχέση με το εξωτερικό, για τους αδέσμευτους, μπορεί να γνωρίσουν κάποιο άτομο από άλλη χώρα ή σε κάποιο ταξίδι. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου θα αναθεωρήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι, σταθεροποιείτε μία σχέση, έναν έρωτα ή μπορείτε να βάλετε τέλος σε κάτι που νιώθετε ότι σας καταπιέζει.



Ζυγός

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 9ο οίκο σας, θα έχετε φιλοσοφική και ταξιδιάρικη διάθεση, θα κάνετε συζητήσεις για να προωθήσετε τα σχέδια σας, υπογραφές, συμβόλαια και συμφωνίες, νέες γνωριμίες με άτομα από μακριά ή με άτομα από μία ξένη χώρα. Θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ένταση και συγκρούσεις με άτομα από τον επαγγελματικό χώρο, θα έχετε και ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε ένα στόχο σας που σχετίζεται με τα επαγγελματικά. Προσπαθήσετε να είστε ήρεμοι και μη γίνεστε εγωιστές με άτομα που συνεργάζεστε και με άτομα της οικογένειας, αποφύγετε τις εντάσεις και συγκρούσεις και μην παίρνετε προσωπικά ότι γίνεται. Στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους, δάνεια, ασφάλειες, οι κληρονομιές θα υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα, έσοδα αλλά θα υπάρχουν και έκτακτες οφειλές. Για τους αδέσμευτους θα υπάρχει μία μυστική συνάντηση ή μία γνωριμία με ένα άτομο γοητευτικό.



Σκορπιός

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 8ο οίκο σας θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα, επενδύσεις, θέματα κληρονομικά, δάνεια. Ίσως θέλετε να λύσετε κάποια οικονομικά προβλήματα που έχουν σχέση με το παρελθόν. Θα είναι μέρες με έντονο πάθος, για τους αδέσμευτους ίσως γίνει μία γνωριμία με κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει πολύ. Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, συνεργασίες, τα άτομα που θα γνωρίσετε θα είναι διαφορετικά από αυτά που γνωρίζατε μέχρι τώρα, όσοι είναι σε σχέση θα έχουν κάποια έκπληξη από το σύντροφό τους. Μη ζητάτε πολλά από το σύντροφό σας και αποφύγετε τις συγκρούσεις γιατί μπορεί να φέρουν ξαφνικά ρήξη και απρόσμενα αποτελέσματα. Εσείς του τρίτου δεκαήμερο έχετε υποχρεώσεις και ίσως άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος να χρειαστούν τη βοήθεια σας, αποφύγετε και τα ρίσκα στα οικονομικά.



Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας θα είναι σε σχέσεις και συνεργασίες, θα κάνετε για αυτό συναντήσεις και συζητήσεις, θα πάρετε αποφάσεις για μία νέα συνεργασία, για ένα γάμο. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν κάποιο άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, δάνεια, κληρονομικά, εφορίες, ίσως θα έχετε κάποια έξοδα που δεν τα περιμένατε. Είναι μία εβδομάδα που όσοι από εσάς ψάχνετε για δουλειά, κάντε συζητήσεις κλείστε ραντεβού γιατί μπορεί να καταφέρετε να πείσετε με το λόγο και με την αξία σας. Θα υπάρχουν και ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις για ένα θέμα που σχετίζεται με την υγεία. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ξαφνικές γνωριμίες, ίσως με άτομα από το χώρο της εργασίας.



Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Ίσως έχετε προτάσεις για μία νέα εργασία, θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας, υγείας, διατροφής, είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσετε ένα σπορ. Είναι μία περίοδος δημιουργικότητας για εσάς. Θα γνωρίσετε νέα άτομα, διαφορετικά από εσάς, με πρωτοπόρες ιδέες. Για τους αδέσμευτους ίσως γνωρίσετε ένα άτομο πολύ διαφορετικός από εσάς. Με την διέλευση του Άρη στον 7ο οίκο σας εσείς του πρώτου δεκαημέρου, να είστε προσεκτικοί με το σύντροφο σας και με συνεργάτες, αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε αναβολές και εμπόδια στα σχέδιά σας, καλό είναι να κάνετε μία ενδοσκόπηση της κατάστασης.



Υδροχόος

Θα είναι μία εβδομάδα που οι συζητήσεις και οι συναντήσεις θα γίνονται για τη συναισθηματική σας ζωή, για τη σχέση σας με τα παιδιά, για να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να κάνετε συμβούλια και για υπογραφές. Θα έχετε αισιοδοξία, θα βρίσκεστε κοντά με αγαπημένους ανθρώπους που σας φέρουν χαρά και ζωντάνια. Μείνετε κοντά στα άτομα της οικογένειας, δείξτε τους την αγάπη σας και τη φροντίδα που έχετε για αυτούς, προγραμματίστε κάποιο πάρτι. Ίσως κάνετε μία ανανέωση στο χώρο του σπιτιού, ίσως κάποιο άτομο της οικογένειας μετακομίσει από το σπίτι ή έρχεται στην οικογένεια κάποιο νέο μέλος. Στο χώρο της δουλειάς και στην καθημερινότητα θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις και πίεση, προσέχετε την ένταση με άτομα που εργάζεστε μαζί και προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να προστατεύσετε την υγεία σας.



Ιχθύες


Είναι μία περίοδος που θα έχετε υποχρεώσεις και ευθύνες για τα άτομα της οικογένειας. Θα κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις για οικογενειακά, κληρονομικά και θέματα ακίνητης περιουσίας. Θα έχετε πολλές ευχάριστες συναντήσεις με αδέρφια και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, κάνετε εκδρομές και βρίσκεστε σε εκδηλώσεις που σας κάνουν χαρούμενους. Οι αδέσμευτοι θα κάνουν γνωριμίες, ίσως θα βοηθήσουν σε αυτό και τα άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, αλλά και σε ένα ταξίδι πιθανόν να γνωρίσετε ένα άτομο που θα είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή σας. Θα είστε ιδιαίτερα δυναμικοί, δημιουργικοί και ερωτικοί αυτό το διάστημα. Η αυτοπεποίθηση που θα έχετε, θα σας βοηθήσει να καταφέρετε πολλούς από τους στόχους σας και να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα. - MATI GR

Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...