#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 29/4 έως 5/5/ 2019


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Κριός
Από τις 30 Απριλίου θα αναθεωρήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά η με την καριέρα σας.Την πρώτη και τη δεύτερη Μαΐου η επικοινωνία θα είναι δύσκολη θα έχετε αντιστάσεις από άτομα από το επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως νιώθετε κούραση και δέχεστε συνεχώς πιέσεις και οι συνεργάτες σας δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Προσέχετε πώς θα διαχειρίζεται το λόγο σας, μην έχετε εγωισμό, σκληρότητα, και μη είστε απόλυτοι, γιατί  δεν θα σας δίχνουν ούτε οι άλλοι κατανόηση. Δεν είναι καλές μέρες για νέα ξεκινήματα.Τρεις Μαΐου, είναι μία πολύ καλή μέρα που μπορείτε να συζητήσετε να προωθήσετε θέματα επαγγελματικά  να προωθήσετε τις ιδέες και τους στόχους σας. Με τη Νέα Σελήνη από τις 4 Μαΐου, θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά, θα έχετε ευκαιρίες  να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ίσως αλλάξετε τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά.

Ταύρος
Η εβδομάδα ξεκινάει με μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις, προσέχετε που εμπιστεύεστε τις ιδέες  και τις σκέψεις σας, γιατί μπορεί να υπάρχουν αποκαλύψεις, για εσάς αλλά και εσείς να σοκαριστείτε από αυτά που θα μάθετε για τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Στις 3 Μαΐου ίσως έχετε μία ξαφνική ευχάριστη είδηση που έχει να κάνει με ένα άτομο που υπήρχε κοντά σας στο παρελθόν. Τώρα αναθεωρήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα, ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε ένα πτυχίο που το είχατε αμελήσει. Στις 4 Μαΐου η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας θα σας ανανεώσει, θα  ανοίξει δρόμους για να προωθήσετε τις ιδέες,  ένα δημιουργικό σας σχέδιο να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, νέες σχέσεις. Προσοχή στα οικονομικά, στα έξοδά σας γιατί είστε αυτό το διάστημα υπερκαταναλωτικοί.


Δίδυμοι 
Θα επανεξετάσετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους.  Ίσως θα έχετε την ανάγκη να συναντήσετε ένα άτομο από το παρελθόν. Στις 1 και 2 Μαΐου προσέχετε την επικοινωνία σας με φίλους γιατί μπορεί η σκληρότητα και ο εγωισμός σας να γίνουν αιτία  να χαλάσετε τη σχέση με κάποιο φίλο. Η Ανάγκη σας να κάνετε πολλά πράγματα, θα σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι,  πιεσμένοι,θα έχετε ένταση που θα  φέρει προβλήματα  με τη σχέση σας και τους συνεργάτες. Η Νέα Σελήνη στις 4 Μαΐου θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά σας,  θα απομονωθείτε θα σκεφτείτε, θα βρείτε λύσεις για προβλήματα που σας απασχολούν, για πράγματα που δεν σας κάνουν χαρούμενους, θα ετοιμαστείτε να προωθήσετε τα δημιουργικά  σας σχέδια. Ίσως κάνετε μία συνεργασία  η μία σχέση με ένα άτομο από το παρελθόν.

Καρκίνος 
Θα επανεξετάσετε τώρα θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ίσως ξεκινήστε τώρα μία συνεργασία που είχατε προγραμματίσει το προηγούμενο διάστημα. Ίσως παίρνετε αποφάσεις για ένα γάμο. Στις 1 και 2 Μαΐου είναι θα υπάρχει ένταση και νευρικότητα, και δεν θα μπορέσετε  να πείτε όπως πρέπει αυτά που θέλετε στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες, αφήστε καλύτερα για τις 3 Μαΐου που θα είναι μία ευνοϊκή μέρα. Με τη Νέα Σελήνη στις 4 Μαΐου, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους φίλους.Ένας φίλος θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.Θα έχετε ευκαιρίες να ενταχθείτε σε ομάδες να προγραμματίσετε τις επιθυμίες σας, να γίνετε πιο κοινωνικοί. Στις 1 και 2 Μαΐου είναι μία μέρα που θα υπάρχει ένταση και νευρικότητα και δεν θα μπορέσετε  να πείτε όπως πρέπει αυτά που θέλετε στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες, αφήστε καλύτερα για τις 3 Μαΐου που θα είναι μία ευνοϊκή μέρα. 

Λέων
Από τις 30 Απριλίου θα επανεξετάσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία, την καθημερινότητα και ίσως κάποιο πρόβλημα υγείας που σας απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα. Στις 1 και 2 Μαΐου συζητήσεις για θέματα σπουδών, νομικά είτε εργασίες πιθανόν να έχουν εμπόδια, αφήστε τα για τις 3 Μαΐου που θα είναι μία ευνοϊκή μέρα και θα έχετε και ευχάριστες ειδήσεις. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 Μαΐου θα φέρει ευκαιρίες για νέαεπαγγελματικάξεκινήματα.  Ίσως έχετε μία καινούργια επαγγελματική πρόταση.Ευνοούνται τα ταξίδια και τα μακρινά ταξίδια και για αυτούς που είναι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρία να γνωρίσουν ένα άτομο σε ένα ταξίδι ή ένα άτομο από εξωτερικό ή που έχει σχέση με εξωτερικό.

Παρθένος
Από τις 30 Απριλίου θα επανεξετάσετε και θα αναθεωρήσετετην  σχέση σας και κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο. Ίσως θα έχετε την ανάγκη να γυρίσετε σε μία παλιά σχέση σας.1 και 2 Μαΐου είναι δύο μέρες που η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα θα έχει δυσκολία,  γιατί δεν θα μπορέσετε να εκφράσετε με όμορφο τρόπο αυτά που θέλετε, θα σας κυριεύσει η ζήλια η κτητικότητα και εγωισμός, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέση.  Μπορείτε να συζητήσετε ευχαρίστα στις 3 Μαΐου και να έχετε όμορφα αποτελέσματα.Με τη Νέα Σελήνη θα έχετε ευκαιρίες για ταξίδια μακρινά, συναντήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ευκαιρία για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο, να πάρετε ένα δίπλωμα  να τελειώσετε ένα νομικό θέμα, να κάνετε πράγματα για την εξέλιξή σας.Θα είστε ευνοημένοι οικονομικά από κληρονομιές, φορολογικά ή δημόσιο.

Ζυγός
Από τις 30 Απριλίου θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία,  το σπίτι, με την συναισθηματική σας ασφάλεια.Προβλήματα και υποχρεώσεις στην οικογένειά, σας  έχουν κουράσει και έχετε ένταση,   για αυτό προσέχετε στις 1 και 2 Μαΐου στην επικοινωνία με τον σύντροφό σας με συνεργάτες και με άτομα της οικογένειας, γιατί μπορεί να είστε απόλυτοι και αυστηροί μαζί τους και μπορεί αυτό να γίνει αιτία να δημιουργούνται προβλήματα. Στις 3 Μαΐου θα είναι μία καλή μέρα για συζητήσεις για θέματα συνεργασίας και να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν.Η Νέα Σελήνη στις 4 Μαΐου θα φέρει ένα νέο έσοδο  από το σύντροφο σας η από ένα δάνειο ή μία κληρονομιά. Για αυτούς που είναι μόνοι τους, μία σχέση που την επιθυμούσαν πολύ.

Σκορπιός
Από τις 30 Απριλίου θα εξετάσετε και θα αναθεωρήσετε σχέσεις με αδέλφια με άτομα του κοντινού σας περιβάλλον, συμβόλαια και συμφωνίες, τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, τις σχέσεις και τις γνωριμίες που κάνατε το προηγούμενο διάστημα.Θέλετε να κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις να κλείσετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχετε  στην καθημερινότητα στο χώρο της εργασίας ή στην υγεία, θα υπάρχουν εμπόδια παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις. Στις 3 Μαΐου θα είναι μία ευνοϊκή μέρα που μπορείτε τακτοποιήσετε αυτά τα ζητήματα.Η Νέα Σελήνη θα ανοίγει δρόμους για ένα γάμο,  μία νέα συνεργασία, για τους αδέσμευτους, μία σημαντική σχέση στη ζωή τους.Εσείς που ανοίγεται στο τρίτο δεκαήμερο θα έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται  με το σύντροφό σας με την εφορία ή τράπεζες.

Τοξότης

Από τις 30 Απριλίου θα εξετάζεται και θα αναθεωρήσετε οικονομικά θέματα, ίσως θα διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν.Οικονομικά θέματα θα φέρουν συγκρούσεις, έντασης στην επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα, με τα πεδία, προσπαθήσετε να μην έχετε  εμμονές  να κρατάτε χαμηλούς τόνους,  αφήστε να τα λύσετε στις 3 Μαΐου που θα είναι μία ευνοϊκή μέρα.Η υπερβολές η ένταση κι ο εγωισμός σας, μπορεί να φέρει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Νέα Σελήνη θα φέρει ευκαιρίες για εργασία, να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας με την καθημερινότητά σας με τη φυσική σας κατάσταση, με την υγεία.Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες για μία γνωριμία. Με την ανάδρομη πορεία του Δία θα υπάρχουν καθυστερήσεις στα σχέδια σας και σε θέματα που σας απασχολούν.

Αιγόκερως
Από τις 30 Απριλίου  ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιο σας θα σας βάλει περιορισμούς , θα κάνετε  αναθεωρήσεις και θα επανεξετάσετε θέματα που σας απασχολούν σε πολλές  τομής της ζωής. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε τώρα κάποια  αλλαγή στην εμφάνισή σας, βελτιώσεις στο πρόσωπό σας,  στην φυσική σας κατάσταση. Στο χώρο της εργασίας και στην καθημερινότητα θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, θα νιώθετε εξαντλημένοι και ίσως θα έχετε ενοχλήσεις στην υγεία, και εντάσεις  με ανθρώπους από το χώρο της εργασίας που θα έχουν απαιτήσεις από εσάς, αλλά και με άτομα που είναι στο περιβάλλον σας.Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας δεν ευνοούνται οι συζητήσεις με αγαπημένα άτομα της οικογένειας,οι  εμμονές σας σε κάποια πράγματα ο εγωισμός σας, θα φέρουν συγκρούσεις.Θα ακούσετε ξαφνικές ειδήσεις που θα σας σοκάρουν, από τις 3Μαΐου και μετά μπορείτε να βρείτε λύσεις σε κάποια προβλήματα που σας απασχολούν.Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για να μην πληγώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Η Νέα Σελήνη θα σας φέρει αισιοδοξία,είναι μία περίοδος χαράς, δημιουργίας, έρωτα και μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας και να κάνετε κάτι που επιθυμούσατε πολύ καιρό, να ερωτευτείτε να αποφασίσετε για ένα απόγονο.

Υδροχόος
Από της 30 Απριλίου κάποιες φοβίες ή προβλήματα από το παρελθόν  έρχονται  πάλι στην επιφάνεια, σας δημιουργούν εμμονές και κολλήματα  και εντάσεις στις συζητήσεις σας με αδέλφια και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλον. Ίσως ακούσετε σκληρά λόγια, σοκαριστικά  που δεν περιμένατε.Καλό είναι να μην κλείνεστε στον εαυτό σας αλλά να εκφραστείτε να πείτε τη γνώμη σας από τις 3 Μαΐου, που θα είναι ευνοϊκές μέρες και θα βρείτε λύσεις.Η Νέα Σελήνη από τις 4 Μαΐου θα σας  ανοίγει ο δρόμος για αλλαγές στο χώρο της οικογένειας, ίσως κάνετε  μία μετακόμιση, ανακαίνιση, ίσως φέρει ένα νέο άτομο στην οικογένεια.Στο  αισθηματικό τομέα κάνετε υπερβολές, διασκεδάζετε, βγαίνετε έξω κάνετε γνωριμίες, δημιουργούνται  έρωτες.    
                                                                             
Ιχθύς
Ξεκινάει ένας  περίοδος που  επανεξετάζετε και κάνετε αναθεωρήσεις στη σχέση σας με φίλους και συλλογική δουλειά, θα απομακρυνθείτε από  ανθρώπους που δεν σας εκτιμούν,  θα έρθουν στη ζωή σας νέοι φίλοι σοβαροί που θα σας συμβουλεύουν και θα είναι χρήσιμοι στη ζωή σας.Τις δύο πρώτες μέρες του μήνα οι οικονομικές συζητήσεις με φίλους ίσως καταλήγουν σε καυγά και παρεξηγήσεις, σας προτείνω να κάνετε τις συζητήσεις  3 Μαΐου που θα είναι μία ευνοϊκή μέρα. Υπερβολές που θα κάνετε για το δικό σας προφίλ ή στο επαγγελματικό σας χώρο, θα φέρουν εντάσεις με άτομα της οικογένειας
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 4 Μαΐου ανοίγει δρόμους για νέα ξεκινήματα, νέες γνωριμίες, για επικοινωνία, ταξίδια, εμπόριο, συγγραφή για συναντήσεις για να προωθήσετε την δουλειά σας τα σχέδιά σας.Μπορείτε μέχρι 15 Μαΐου να βρείτε τρόπους να βελτιώνεται τα οικονομικά σας αλλά και να έχετε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. MATI GR

Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...