#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 22/4 έως 28/4 2019


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Κριός
Ξεκινάει μία εβδομάδα με αισιοδοξία, διάθεση, έτοιμοι να συζητήσετε, να κάνετε ταξίδια, εκδρομές, να συναντήσετε αγαπημένους φίλους, να φλερτάρετε, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, την αγάπη σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, με δυναμικό τρόπο. Εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές, ίσως να υπάρχει και κάποιο έσοδο που δεν το περιμένετε. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, στις 27 Απριλίου θα είστε ευάλωτοι στις αλλεργίες, τους πυρετούς, ίσως νιώθετε έλλειψη ενέργειας, αποφύγετε να υπογράφετε συμβόλαια και συμφωνίες, γιατί μπορεί να σας εξαπατήσουν. Προσέχετε στην οδήγηση, τις παρέες και τους εθισμούς και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα.

Ταύρος
Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, σας περιμένουν αλλαγές και πολλές εκπλήξεις, θέλετε τώρα να απελευθερωθείτε από πράγματα που δεν σας εκφράζουν, που δεν σχετίζονται με την προσωπικότητά σας. Αλλάζετε τον τρόπο που συσχετίζεστε με τους άλλους, έρχονται καινούριοι άνθρωποι στη ζωή σας να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε, κάνετε νέα ξεκινήματα. Θα κάνετε μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις και γνωριμίες που ίσως θέλετε να κρατήσετε μυστικες για κάποιο λόγο. Προσέχετε στις 27 Απριλίου τα οικονομικά σας, μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν ξέρετε γιατί μπορεί να σας εξαπατήσουν. Ίσως απογοητευτείτε από κάποιον φίλο σας. Ίσως τώρα με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και αναθεωρήσετε ότι έχει να κάνει με σπουδές, με πτυχία, με νομικά θέματα, ταξίδια.


Δίδυμοι
Θα έχετε την τάση να απομονωθείτε, ίσως έχετε ανασφάλειες και φοβίες, θα έρχεστε πιο κοντά με τα συναισθήματά σας, όμως θα απομακρυνθείτε από αυτούς που σας χαλάνε τη διάθεση και σας στεναχωρούν. Από την άλλη θα είστε σε αντιφατική κατάσταση, θα είστε κοινωνικοί, θα έχετε συζητήσεις, συναντήσεις με φίλους, νέες γνωριμίες, θα μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας. Για τους αδέσμευτους ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται σε μία συλλογική δουλειά, σε μία ομάδα ή ανάμεσα σε φίλους. Μία επαγγελματική πρόταση, που θα σας γίνει αυτό το διάστημα, πρέπει να την εξετάσετε πολύ καλά γιατί πιθανόν να μην είναι όπως σας το παρουσιάζουν, προσοχή για να μην εξαπατηθείτε. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, στις 27 Απριλίου δεν θα μπορέσετε να πάρετε έγκαιρες αποφάσεις, γιατί δεν θα έχετε πλήρη επίγνωση της κατάστασης, αποφύγετε τις καταχρήσεις, τους εθισμούς και να εμπλακείτε με το νόμο.

Καρκίνος
Για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, θα αλλάξει η ζωή σας, θα είστε πιο αισιόδοξοι, πιο κοινωνικοί, ίσως σας περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη, θα κάντε νέους φίλους που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πορεία στη ζωή σας. Δημιουργούνται ξαφνικές αλλαγές, θα παρουσιαστούν οι προϋποθέσεις για να ακολουθήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Θα έχετε πρωτοπόρες ιδέες, θα ενταχθείτε και θα ξεχωρίσετε σε ομάδες, παίρνετε τώρα κάποιο ηγετικό ρόλο στην παρέα, στην ομάδα σας. Ίσως ασχοληθείτε με την πολιτική. Θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, κάντε συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα καταξιωμένα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, ανεβαίνει η δημοτικότητά σας. Πολλοί από σας μπορεί να δραστηριοποιούνται μυστικά, αυτό μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος σας. Στον τομέα των σχέσεων και της συντροφικότητας ίσως έρθει στη ζωή σας κάποιο άτομο από το παρελθόν, ίσως γίνετε εμμονικοί με κάποιο πρόσωπο ή κατάσταση, ίσως αναθεωρήσετε μία παράνομη σχέση που έχετε.

Λεόν
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε επαναστατικές τάσεις ανεξαρτησίας που θα σχετίζονται με αλλαγές στην κοινωνική σας εικόνα, και στα επαγγελματικά, θα υπάρχουν εκπλήξεις πρωτοτυπία, διαφορετικότητα και ίσως και ανατροπές και ρήξεις με άτομα κύρους στο επαγγελματικό τομέα. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά και τις υποχρεώσεις σας, θα έχετε κάποια εξέλιξη στην εργασία, θα βρείτε κάποιο ανταλλακτικό τρόπο θεραπείας. Θα είναι μία εβδομάδα με έντονη δράση, με πολλές υποχρεώσεις με φίλους, με συλλογική δουλειά, θα αγωνίζεστε για τους στόχους σας. Προσέχετε τις εξαπατήσεις γενικά και οικονομικά, μην εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας σε φίλους που δεν ξέρετε καλά και μην επηρεαστείτε από τα λόγια τους.

Παρθένος
Σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, αλλαγές, νέες προοπτικές για τη ζωή, ανοίγουν δρόμοι για ταξίδια στο εξωτερικό, θέλετε να κάνετε κάτι πρωτοποριακό να εξελιχθείτε, θα αντικαταστήσετε τις ιδέες σας με καινούριες, αλλάζετε νοοτροπία, γίνεστε μοντέρνοι και ρεαλιστές, ίσως δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την νέα τεχνολογία, για την ψυχολογία. Ο φόρτος εργασίας και η πίεση που δέχεστε στον επαγγελματικό χώρο σας έχουν φέρει υπερένταση, νιώθετε σωματικά και ψυχικά κουρασμένοι, αποφύγετε την αντιπαραθέσει με τα άτομα που δουλεύετε μαζί ή με τους προϊσταμένους σας. Θα κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις, το ενδιαφέρον σας θα είναι στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές, φορολογικά, ίσως και κάποιο δάνειο, δίπλα σας θα είναι άτομα που θα σας βοηθήσουν, που θα σας στηρίξουν οικονομικά. Για τους αδέσμευτους ίσως δημιουργηθεί μία σχέση με πάθος. Για εσάς του τρίτου δεκαήμερου που είστε αδέσμευτοι, ίσως έρθει ένας έρωτας από το παρελθόν ή πιθανόν να αναθεωρήσετε μία σχέση που υπάρχει.

Ζυγός
Για σας θα είναι μία βδομάδα ξαφνικών αλλαγών στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους. Ίσως προκύψει κάποια απώλεια ή κάποιο επιπλέον δώρο. Θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το γάμο, με τη συντροφικότητα ή κάποια συνεργασία. Στις 22 Απριλίου προσέχετε την ένταση με τα αδέρφια ή με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, αλλά και το τρόπο που οδηγείτε. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς με το νόμο, μην μπλέκετε με δικαστήρια. Αν έχετε κάποια πρόταση για δουλειά καλό είναι να την επεξεργαστείτε καλά γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε ή να απογοητευτείτε. Πιθανόν να είστε ευάλωτοι και να έχετε προβλήματα υγείας, αλλεργίες, κρυολογήματα, και μολύνσεις. Στο χώρο του σπιτιού ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές ή κάποιο άτομο της οικογένειας να αναγκαστεί να κάνει κάποια μετακόμιση.


Σκορπιός
Για εσάς το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα θα είναι ο σύντροφος σας, οι προτεραιότητές του και οι συνεργάτες. Για εσάς του πρώτου δεκαήμερου θα υπάρχουν ξαφνικές εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με το γάμο ή με μία συνεργασία. Ίσως ξαφνικά θα πάρετε την απόφαση ενός γάμου ή κάποιοι θα αποφασίσουν να χωρίσουν. Ίσως ο σύντροφός σας, σας κάνει κάποια έκπληξη. Θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις για θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα. Ίσως αποφασίσετε να διαμορφώσετε το χώρο της εργασίας, να ασχοληθείτε με κάποιο σπορ ή να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα, μπορεί να υπάρχει και μία πρόταση εργασίας. Ίσως αναθεωρήσετε αυτή την εβδομάδα κάποια σχέση σας με αδέρφια ή με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, και επίσης μπορεί να προωθήσετε κάποιες ιδέες σας από το παρελθόν. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ίσως απογοητευτείτε ή εξαπατηθείτε από μία ερωτική σχέση.

Τοξότης
Για σας η εβδομάδα ξεκινάει με ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας, της καθημερινότητας. Νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από πίεση και δεσμά που σας επιβάλλει η δουλειά σας, καλό είναι να δεχτείτε τις αλλαγές που έρχονται, να βρείτε μία άλλη δουλειά που να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας ή να αλλάξετε τις συνθήκες τις οποίες δουλεύετε. Είναι μία εβδομάδα έντονη, αισιόδοξη και ερωτική, θα κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις, νέες γνωριμίες. Θα συναντήσετε ένα άτομο που θα ταιριάξει μαζί σας και θα τον ερωτευτείτε. Είναι μέρες που πρέπει να δείξετε προσοχή στο χώρο του σπιτιού, υπάρχει το ενδεχόμενο κλοπών και πλημμύρων. Επίσης πολλοί θα νοιώθετε ψυχικά κουρασμένοι και απογοητευμένοι από το σύντροφό σας, ένα συνεργάτη ή κάποιο άτομο της οικογένειας. Προσπαθήσετε να αποφύγετε την ένταση, της καταχρήσεις, το αλκοόλ και γενικά τους εθισμούς. Ίσως αναθεωρήσετε τώρα τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα, και ίσως παίρνετε πίσω κάποια χρήματα που σας χρωστούσαν.

Αιγόκερως
Ξεκινάει για εσάς μια περίοδος που θα βρίσκετε νέους τρόπους έκφρασης, θα είστε δημιουργικοί. Ίσως να γνωρίσετε και να ερωτευτείτε διαφορετικούς ανθρώπους από εσάς που θα αλλάξουν το τρόπο της ζωής που είχατε έως τώρα. Θα έχετε πολλές ευθύνες στο χορό την εργασίας και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα, αυτό θα σας φέρει κόπωση, και ίσως είστε ευάλωτοι σε θέματα υγείας, αποφύγετε την υπερκατανάλωση αλκοόλ. Ίσως απογοητευτείτε από κάποιο άτομο του κοντινού σας περιβάλλοντος ή από ένα άτομο από το χώρο της εργασίας. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους χωρίς εντάσεις. Αποφύγετε τις εμμονές και κάνετέ μια επανεκκίνηση των στόχων σας για το διάστημα που έρχεται.

Υδροχόος
Για σας ξεκινάει ένα διάστημα που θα έχετε απρόοπτα γεγονότα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι ή την ακίνητή περιουσία. Ίσως να αλλάξει ξαφνικά η κατάσταση με ένα άτομο της οικογένειας ή να έρθει στο σπίτι σας κάποιο άτομο που έχετε καιρό να δείτε, ίσως να γίνει κάποια μετακόμιση που δεν την είχατε προγραμματίσει, ίσως κάποια άτομα της οικογένειάς σας, να μετακομίσει σε άλλο σπίτι. Είναι επίσης μια δημιουργική, ερωτική περίοδος για εσάς, οι αδέσμευτοι μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους στον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει, μπορείτε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο, να κάνετε συναντήσεις με αδέρφια, με συγγενικά πρόσωπα, να οργανώσετε ταξίδια, εκδρομές.

Ιχθύς

Για εσάς οι εκπλήξεις, οι αλλαγές θα είναι στην επικοινωνία, στα ενδιαφέροντά σας, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε, να απαλλαγείτε από τις προλήψεις, από τα ταμπού, για να βλέπετε το μέλλον με άλλη ματιά, θα έχετε νέες ιδέες, νέες συνήθειες, νέες γνωριμίες, νέες παρέες. Θα ξεκινήσετε πράγματα καινούρια, πρωτοπόρα, ίσως αλλάξει η σχέση σας με τα αδέλφια ή με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Προσέχετε που εμπιστεύεστε τα σχέδιά σας ή τα οικονομικά σας, γιατί πιθανόν να απογοητευτείτε και να πληγωθείτε. Ίσως ένα θέμα ακίνητης περιουσίας να φέρει ένταση και στην οικογένεια. Αποφύγετε την υπερκατανάλωση αλκοόλ και τους εθισμούς. Είναι μια περίοδος που θα επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με φίλους και σε ότι έχει να κάνει με τη συλλογική δουλειά.- MATI GR


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...