#

loading...


Όταν πρωτοάκουσα ότι ο ΠΑΟ έφερε ως μεταγραφή τον Ντομινίκ Γουίλκινς, το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό εμένα του μπασκετικού ΠΑΟΚτσή, ήταν να κατέβω στην Αθήνα και να φιλήσω τα χέρια όλων των Γιαννακόπουλων... Τιμή.

Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, σε ηλικία 88 ετών. Ο «τυφώνας», όπως τον αποκαλούσαν, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αδελφού του Παύλου και σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του τρίτου αδελφού, Κώστα Γιαννακόπουλου, απεβίωσε.

Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο «Υγεία» από τις 16 Ιανουαρίου. Η οικογένειά του δεν επιθυμούσε τη δημοσιοποίηση του προβλήματος και της περιπέτειας της υγείας του, επιθυμία που έγινε σεβαστή απ’ όλους.

Η ανακοίνωση από το Νοσοκομείο «Υγεία» αναφέρει:

«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 στην Αθήνα και ανέλαβε μαζί με τον αδελφό του Παύλο τον Παναθηναϊκό το 1992, μέχρι να παραδώσει τα ηνία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το 2012. Υπήρξε πρόεδρος του ερασιτέχνη από το 1999 έως το 2009 αφήνοντας το στίγμα του σε πολλά τμήματα του συλλόγου, όπως το βόλεϊ ανδρών και γυναικών. Επί των ημερών Θανάση και Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ σάρωσε τους τίτλους, κατακτώντας έξι τρόπαια Ευρωλίγκας.

Ήταν μέλος οικογένειας που δραστηριοποιείται στον χώρο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Ήταν ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα. Στο παρελθόν είχε διατελέσει για αρκετά χρόνια σύμβουλος της ΕΠΟ.


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...