#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 25/3 έως 31/3 2019


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Θα έχουμε τρεις σημαντικές αλλαγές που θα επηρεάσουν σημαντικά την εβδομάδα αυτή. Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς από τις 26 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου. Το Εξάγωνο με τον Ουρανό θα φέρει έμπνευση, αισιοδοξία, πολλές ιδέες, ρομαντισμό, καλοσύνη, ξαφνικούς έρωτες, ευκαιρίες για οικονομικά οφέλη. Ο Ερμής ορθοδρομεί στις 28 Μαρτίου στους Ιχθείς, για λίγες μέρες ακόμα, δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, οι υπογραφές. Εξετάστε τα σχέδιά σας, τις ιδέες σας. Στις 31 Μαρτίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και θα φέρει ενέργεια, δράση σε όλους τους τομείς της ζωής σας, θα σας ωθήσει για νέα ξεκινήματα, στον έρωτα, την αγάπη και την καριέρα.

Κριός
Στις 25-26 θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα, ίσως σας καταπίεση ένα οικονομικό χρέος ή οφειλή που έχετε προς το δημόσιο ή τρίτους, παρόλα αυτά αποφασίστε να πάτε ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας ή με κάποιον φίλο, για να ξεχάσετε και να αποφύγετε την ένταση. Από της 27 Μαρτίου, θα είστε εσωστρεφείς, θα έχετε την ανάγκη να λύσετε τα προσωπικά σας ζητήματα με τη σχέση σας. Η δημιουργικότητα, η τέχνη, η πνευματικότητα και οι ανάγκες σας να φροντίσετε και να προστατεύετε τους ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη θα σας δώσουν χαρά. Να είστε επιφυλακτικοί με ανθρώπους από το παρελθόν που έρχονται στη ζωή σας, γιατί δεν ξέρουν τι ακριβώς θέλουν από σας ή δεν θα είναι ξεκάθαρο τι θέλουν από εσάς. Θα έχετε πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα στη ζωή σας, θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα, ίσως έχετε μία ξαφνική πρόταση για εργασία που θα σας βοηθήσει οικονομικά, έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Προσέχετε στην επικοινωνία και στον τρόπο που οδηγείτε, γιατί θα θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα και θα έχετε ένταση.

Ταύρος
Στις 26 και 27 Μαρτίου θα έχετε ευχάριστα νέα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, που σχετίζονται με τους άλλους, ίσως μία ιδέα σας, ένα συμβόλαιο, μία συμφωνία που έχετε κάνει, να δόση καρπούς, από την άλλη θα έχετε έξοδα, αγορές για να περάσετε όμορφα με φίλους. Η Αφροδίτη από τον 11 οίκο σας θα σας κάνει κοινωνικούς, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις βαθιές επιθυμίες και τα όνειρά σας. Θα γνωρίσετε καινούριους φίλους που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Θα νιώθετε έλξη για ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον και θα δημιουργηθεί ξαφνικά ένας έρωτας. Με τον Άρη στον δεύτερο οίκο σας, θα ψάξετε τρόπους για να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Θα υπάρχουν ξαφνικές ευκαιρίες για εργασία και για όσους το αξίζουν, κοινωνική καταξίωση. Προσέξτε μόνο τις άσκοπες αγορές και τις σπατάλες.


Δίδυμοι
Από τις 26 Μαρτίου θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και κοινωνική καταξίωση. Θα γνωρίσετε νέα άτομα που κατέχουν σημαντικές θέσεις και αξιώματα, είναι καλή περίοδος για να βελτιώσετε την εμφάνιση του επαγγελματικού σας χώρου, αλλά να προσέχετε τα έξοδα. Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις και απρόσμενα γεγονότα στον επαγγελματικό τομέα, χαρούμενες εκπλήξεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επαγγελματικές ευκαιρίες και ένας απρόσμενος, κεραυνοβόλος έρωτας, με κάποιο άτομο από τον επαγγελματικό χώρο, ίσως ένας προϊστάμενος σας, να εκφράσει τώρα τα συναισθήματα του, τον έρωτά του για εσάς, τον οποίο έκρυβε εδώ και πολύ καιρό μέσα του. Με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία από τις 29 Μαρτίου, θα είστε πιο σαφής, πιο οργανωμένοι στους επαγγελματικούς στόχους και με τον Άρη στον πρώτο οίκο σας θα τα διεκδικήσετε με το καλύτερο τρόπο, θα ασχοληθείτε με σοβαρότητα για τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

Καρκίνος
Η εβδομάδα για σας θα είναι πολύ αισιόδοξη, πολύ ερωτική, θα βγαίνετε έξω με φίλους, με καλή παρέα για συζήτηση, θα κάνετε ταξίδια για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, θα συναντήσετε αγαπημένα άτομα που με τις ιδέες τους θα σας εξελίξουν, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις, ένας φίλος σας, με ένα μυστήριο τρόπο, θα σας έκφραση τον έρωτά του. Από την άλλη, θα είστε σε μία εσωστρεφή κατάσταση, θα νιώθετε κούραση ψυχική και σωματική, νεύρα και άγχος και ίσως μικρά προβλήματα στην υγεία σας, θα έχετε πίεση από άτομα στον επαγγελματικό τομέα αλλά και κάποιοι μπορεί να δρουν πίσω από τη πλάτη σας, και εσείς μην εκφράσετε και μη βγάζετε προς τα έξω τις προθέσεις σας και τις κινήσεις που θα κάνετε. Και στον τομέα των σχέσεων και στης συνεργασίες θα νιώθετε καταπίεση και ένα βάρος, έχετε την ανάγκη να κάνετε ριζικές αλλαγές για να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε μπροστά. Από τις 29 Μαρτίου μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα νομικά, σπουδές, ταξίδια και ότι έχει να κάνει με μελέτες.

Λέων

Από τις 26 Μαρτίου θα έχετε ξαφνικά χαρούμενα γεγονότα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά αλλά και με τα οικονομικά σας που σχετίζονται με τους άλλους, όπως δάνεια δωρεές και οφειλές από τρίτους. Θα συναντήσετε απρόσμενα ένα άτομο που θα σας γοητεύσει και θα τον ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Ίσως αυτό το άτομο να σας στηρίξει και οικονομικά. Στις 29 Μαρτίου μπορείτε να προωθήσετε οικονομικά θέματα πού είχανε μείνει πίσω, ακόμα και τους στόχους σας. ο Άρης από τον 11ο οίκο, σας κάνει δραστήριους και δημοφιλείς, κάνετε νέες γνωριμίες και με τη βοήθεια των φίλων προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Προσπαθήστε να μην είστε ισχυρογνώμονες γιατί αυτό θα σας φέρει σε αντίθεση με κάποιον φίλο σας, αλλά και ένα ερωτικό θέμα θα φέρει ένταση με ένα φιλικό πρόσωπο.


Παρθένος
Από τις 26 Μαρτίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις με συνεργάτες και με τον σύντροφο σας, θα έχετε πολλές εκπλήξεις αλλά και ευκαιρίες για συνεργασίες οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν νέα άτομα και πιθανόν να βρουν τον έρωτα της ζωής τους. Ο έρωτας, ο ρομαντισμός θα υπάρχει παντού, και πιθανόν να μην μπορείτε να αντισταθείτε σε έναν απαγορευμένο έρωτα. Από τις 29 Μαρτίου μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις, μπερδέματα στης σχέσεις και στις συνεργασίες, επίσης να προωθήσετε θέματα συνεργασίες, να αποφασίσετε για ένα γάμο ή να σταθεροποιήσετε μία σχέση. Από τις 31 Μαρτίου η δράση σας θα επικεντρώνεται στα επαγγελματικά θέματα, θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες, οι προϊστάμενοι σας θα έχουν απαιτήσεις από εσάς, αποφύγετε την ένταση και τη νευρικότητα.

Ζυγός
H νέα θέση της Αφροδίτης στον 6ο οίκο σας, θα ομορφαίνει την καθημερινότητά σας, θα φέρει ξαφνικές λύσεις στα θέματα υγείας, ξαφνικές ευκαιρίες στην εργασία αλλά και έναν ξαφνικό έρωτα με κάποιο άτομο από το χώρο της εργασίας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, με θέματα διατροφής ή με κάποιο σπορ. Με τον Ερμή τώρα σε ορθή πορεία μπορείτε να προωθήσετε θέματα υγείας, εργασίες, καθημερινότητας και να λύσετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με άτομα στο χώρο της εργασίας. Από τις 31 Μαρτίου με τον Άρη στους Διδύμους και στον 9ο οίκο σας, θα ταξιδεύετε, θα κάνετε μαθήματα για την επιμόρφωση σας, θα προωθήσετε δικαστικά, νομικά θέματα ή μπορείτε να διεκδικήσετε κάποιο πτυχίο που το είχατε αμελήσει, προσοχή μην εμπλακείτε με δικαστήρια, να προσέχετε στην οδήγηση μην πάρετε κάποια κλίση. Ευθύνες και υποχρεώσεις για την οικογένεια, ένα άτομο της οικογένειας σας, χρειάζεται την βοήθεια και την συμπαράσταση σας.

Σκορπιός
Είναι μία εβδομάδα δημιουργική, ερωτική, θα είστε λαμπερή και θα έχετε διάθεση για φλερτ, έρωτα διασκέδαση. Θα κάνετε έξοδα σε θέατρο, κινηματογράφο, θα παίξετε με τα παιδιά, θα έχετε ιδέες που θα είναι τα επόμενα σας σχέδιά, οι στόχοι σας. Από τις 27 Μαρτίου θα υπάρχουν ξαφνικές, όμορφες ανατροπές στην ερωτική σας ζωή και στα οικονομικά. Θα γνωρίσετε ένα άτομο με πρωτοποριακές ιδέες, δημιουργικό, ίσως στο χώρο που διασκεδάζετε ή χορεύετε. Με τον Άρη στον 8ο οίκο σας θα κινητοποιηθείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις με δημόσια, δάνεια, ασφάλειες. Προσέχετε τα έξοδα και τις οικονομικές συναλλαγές, συμφωνίες οικονομικές, προσέχετε και την καχυποψία στις σχέσεις.


Τοξότης
Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας φέρει κοντά με τα άτομα της οικογένειας, θα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε, να διακοσμήσετε το χώρο του σπιτιού, να κάνετε μία ανακαίνιση. Ίσως ξαφνικά ένα άτομο της οικογένειας αποφασίσει να σας στηρίξει οικονομικά. Από τις 28 Μαρτίου μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις με άτομα της οικογένειας, να προωθήσετε θέματα ακίνητης περιουσίας. Ο Άρης από τον 7ο οίκο σας θα σας φέρει ένταση και νευρικότητα στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για να μη φέρετε σε κίνδυνο τη σχέση σας, το γάμο ή μία συνεργασία. Οι αδέσμευτοι θα έχουν τη δυνατότατα να γνωρίσουν ένα άτομα και να κάνουν μία σοβαρή σχέση.

Αιγόκερως
Είναι μία περίοδος ρομαντική, ερωτική, επικοινωνιακή. Μπορείτε τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, να συζητήσετε και να προωθήσετε με όμορφο τρόπο τη δουλειά σας, τα σχέδιά σας, να κάνετε ένα συμβόλαιο, να βρείτε ξαφνικά τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι ακόμα και στο δρόμο που περπατάτε. Από τις 28 Μαρτίου μπορείτε να ομαλύνετε τη σχέση σας με τα αδέλφια και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, να λύσετε παρεξηγήσεις και εμπόδια που υπήρχαν στη σχέση σας, να προγραμματίσετε ταξίδια-εκδρομές, να προωθήσετε τα σχέδια σας, να κάνετε αγορές. Από τις 31 Μαρτίου η εργασία σας θα σας πάρει πολύ χρόνο και θα είναι πιεστική. Μπορεί να υπάρχει ένταση με άτομα στο χώρο της εργασίας, αλλά και να νιώθετε ότι ο εργοδότης σας, σας καταπιέζει. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση για να μην κάνετε κακό στην υγεία σας.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη, από τον δεύτερο οίκο σας, θα φτιάξει τη διάθεση, την αυτοπεποίθησή σας, θα σας ευνοήσει στα οικονομικά. Θα έχετε κάποιο ξαφνικό κέρδος ή μία ξαφνική ευκαιρία για αγορά, μπορεί να έρθουν χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε. Ίσως έρχονται χρήματα που σας οφείλονται. Ίσως ξαφνικά από το σπίτι σας, παίρνετε μια κληρονομιά ή σας υποστηρίζουν οικονομικά. Από τις 28 Μαρτίου μπορείτε να κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Ο Άρης, από τις 31 Μαρτίου, θα είναι στον πέμπτο οίκο σας, θα είστε δημιουργικοί, ερωτικοί, αλλά θα έχετε και ένταση με αγαπημένα πρόσωπα, με τα παιδιά και φίλους. Μπορείτε τώρα να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο, να κάνετε μία γνωριμία σημαντική, που ίσως καταλήξει σε έρωτα.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη από τον πρώτο οίκο, σας κάνει μαγνητικούς, γοητευτικούς, έχετε πολύ καλή διάθεση, αισιοδοξία, διασκεδάζετε, φροντίζετε τους άλλους, κάνετε πράγματα για την εμφάνισή σας. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα ευνοεί τα αισθηματικά και τα οικονομικά. Θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα, να προσφέρετε την αγάπη σας, οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιο άτομο και να δημιουργήσουν μία σχέση. Ο Ερμής ορθοδρομεί στον πρώτο οίκο σας, θα έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο για να προωθήσετε τα σχέδια σας, να ανταλλάξετε απόψεις και πληροφορίες που θα σας είναι χρήσιμες, θα οργανώσετε εκδρομές και μετακινήσεις. Προσπαθήστε να κάνετε ένα προγραμματισμό της ημέρας. Ένας ξαφνικός έρωτας έρχεται στη ζωή σας ίσως σε ένα ταξίδι, μέσο της επικοινωνίας με κάποιο άτομο να πάρετε θάρρος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. - MATI GR


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...