#


loading...

ΥΛΙΚΑ

Για τη βάση

8 τεμ. αυγά

250 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική

250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

80 γρ. λευκό γλυκό κρασί Μαρσάλα ή κάποιο άλλο γλυκό κρασί

Για την κρέμα σοκολάτας - φουντουκιού

400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά

30 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική

70 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τριμμένη στο μούλτι (ή έτοιμο τρίμμα)


40 γρ. φουντούκια, ψημένα στους 160°C για 10 λεπτά και ψιλοκομμέναψημένα στους

Για την μους σοκολάτα

250 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη

100 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κύβους

7 τεμ. ασπράδια αυγών

7 τεμ. κρόκοι αυγών

20 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη

50 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική

200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι)

Για το σερβίρισμα

μέλι ελαφρώς ζεσταμένο

ζάχαρη άχνη

κακάο Δείτε την διαδικασία εδώ

Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...