loading...
ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση
8 τεμ. αυγά
250 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 γρ. λευκό γλυκό κρασί Μαρσάλα ή κάποιο άλλο γλυκό κρασί
Για την κρέμα σοκολάτας - φουντουκιού
400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
30 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
70 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τριμμένη στο μούλτι (ή έτοιμο τρίμμα)
40 γρ. φουντούκια, ψημένα στους 160°C για 10 λεπτά και ψιλοκομμέναψημένα στους
Για την μους σοκολάτα
250 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη
100 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κύβους
7 τεμ. ασπράδια αυγών
7 τεμ. κρόκοι αυγών
20 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
50 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι)
Για το σερβίρισμα
μέλι ελαφρώς ζεσταμένο
ζάχαρη άχνη
κακάο Δείτε την διαδικασία εδώ
Δείτε κι εδώ
loading...
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours