#

loading...

Υλικά για 4 άτομα

    1 πακέτο σιμιγδάλι χονδρό
    1 ποτήρι ελαιόλαδο
    2 ποτήρια ζάχαρη
    4 ποτήρια νερό
    2 βανίλιες
    1 φλιτζανάκι μαστίχα
    1 ξύλο κανέλας
    κανέλα σκόνη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση


    Βάζετε αρχικά σε μία κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη, τις βανίλιες, την κανέλα, τη μαστίχα και τα αφήνετε να βράσουν για 7 λεπτά.
    Σε μία άλλη κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι και όταν κάψει προσθέτετε το σιμιγδάλι και με μία ξύλινη κουτάλα ανακατεύετε μέχρι να καβουρδιστεί.
    Έπειτα ρίχνετε σιγά σιγά το σιρόπι.
    Αδειάζετε σε μία φόρμα το μείγμα και όταν κρυώσει το βγάζετε από τη φόρμα και σερβίρουμε με κανέλα. Συνταγές MATI GR

Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...