#

Αν δεν "σκοτωθεί" η αιτία των δεινών, όλα τα άλλα κακά, θα παραμένουν και θα ανακυκλώνονται


loading...

Χρόνια τώρα φωνάζουμε στο MATI GR, πως το "παιχνίδι" είναι στημένο στην διεθνή πολιτική σκηνή και ότι κάποιοι τύποι έδεσαν τα Κράτη χειροπόδαρα με τον οικονομικό ιστό που ύφαναν ώστε να τα έχουν του χεριού τους. 
Πρόσφατα είδαμε την Τουρκία να χάνει το 40% της αξίας της λίρας της, χωρίς κανέναν λόγο, επειδή κοντράρεται με τις ΗΠΑ. Και όταν λέμε ΗΠΑ, δεν εννοούμε τους Αμερικανούς πολίτες, αλλά την κυβέρνηση τους, που κατέστη εδώ και πολλές δεκαετίες, όργανο αυτών των τύπων που κουμαντάρουν το "παιχνίδι".

Τζάμπα και βερεσέ τρέχουν οι άνθρωποι και ψηφίζουν στις εκλογές. Όποιος και να βγει, θέλει δε θέλει, θα κάνει ότι θέλουν αυτοί οι διεθνείς τύποι. Το έγκλημα των πολιτικών είναι ότι δεν καταγγέλλουν την κατάσταση αυτή. Άλλοι από φόβο, άλλοι λόγω του ότι τους κρατούν μιας και έχουν "λερωμένη την φωλιά τους" και άλλοι λόγω εξουσιομανίας. Αυτό και μόνο, τους καθιστά υπεύθυνους για ότι τραβάει ο κόσμος και δικαιολογία δεν υπάρχει καμιά. Εκεί πας για να αγωνιστείς για τον Λαό σου εννοείται.

 Οπότε, αν δεν "σκοτωθεί" η αιτία των δεινών, όλα τα άλλα κακά, θα παραμένουν και θα ανακυκλώνονται. Και αυτή την ανακύκλωση, τα ΜΜΕ τους θα την ονομάζουν πολιτική, ενώ είναι απλά μια κοροϊδία.
Κάποτε ο Ναπολέων, σε μια μάχη, ρώτησε τους στρατηγούς του. "Γιατί δεν ακούω να βαράνε τα κανόνια μας;" 
Πετάγεται ένας στρατηγός και του λέει, "Για 10 λόγους μεγαλειότατε". 
"Πες τους", διέταξε ο Ναπολέων. 
Και λέει ο στρατηγός... "Πρώτον, δεν έχουμε μπαρούτι".
 Ώπα... αρκεί" λέει ο Ναπολέων και η ανάλυση σταμάτησε εκεί, μιας και ο πρώτος λόγος ήταν ο βασικότερος και αρκούσε να εξηγήσει πλήρως την αδράνεια των κανονιών, καθιστώντας περιττούς του υπόλοιπους 9 λόγους. 
Το παραπάνω ανέκδοτο μας δείχνει πλήρως τι συμβαίνει στον κόσμο μας. Αν δεν αποτελειώσουμε τους διεθνείς τοκογλύφους, παίρνοντας την οικονομία, που κινεί τα πάντα, στα χέρια μας, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να στρώσει καμία κατάσταση και τζάμπα παιδευόμαστε με τον Αλέξη, τον Κούλη, την Μέρκελ και όλους αυτούς που μας παριστάνουν τους πολιτικούς. Πριν, φέραμε παράδειγμα την Τουρκία του Ερντογάν... Να θυμήσουμε επί πλέον, την γύρα που έφερε ο Τσίπρας στα "διευθυντικά" κέντρα του κόσμου... Πριν ακόμα βγει πρωθυπουργός, πήγε στο Βατικανό, και στις ΗΠΑ, χωρίς κανέναν εμφανή λόγο... Πήγε, του έδειξαν τι σχεδιάστηκε και τον ξεπροβόδισαν αφού δέχτηκε τους όρους του παιχνιδιού... Τα αποτελέσματα, όλοι τα θυμόμαστε...  
Nα θυμίσουμε ακόμη, το θέλημα του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά, όταν πήγε στις ΗΠΑ εν μέσω οικονομικού χαμού για την Ελλάδα, που μας ήρθε με το... Σύμφωνο Συμβίωσης παραμάσχαλα που του παρήγγειλαν κάτι περίεργοι τύποι εκεί, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αργότερα το επέκτεινε και στους ομοφυλόφιλους, με την δικαιολογία ότι τρώμε πρόστιμα από την Ευρώπη λόγω... άνισης μεταχείρισης. Για πείτε μου, αυτό ήταν -και είναι- το ζόρι μας εκείνη την περίοδο;
 Όλα στημένα και όλοι συγχρονισμένοι σαν καλοί υπάλληλοι δηλαδή, στα σχέδια αλλοτρίωσης των κοινωνιών από τα διεθνή λαμόγια...


Αφήστε επιτέλους τις δεξιές και αριστερές σαχλαμάρες που σας έχουν ποτίσει τεχνηέντως και σας δουλεύουν, ενώ αυτοί -οι τύποι- σκάνε στα γέλια κάθε που αναφέρεστε σε τέτοιες ιδεολογίες.

Όσον αφορά τους λαούς, πλέον, δεν είναι αμέτοχοι σε όλο αυτό. Πλέον, όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει και η ανοχή αυτής της κατάστασης, σημαίνει συμμετοχή και ας μην κρυβόμαστε. Αγνοήστε τους επιτέλους!!  

Διαβάζουμε λοιπόν στο zougla.gr
«Ξεχάστε την «ανεξαρτησία» των οικονομικών οργανισμών, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ανήκουν κι αυτοί στο "οπλοστάσιο" της κυβέρνησης των ΗΠΑ για να εξαναγκάσουν άλλα κράτη να υποκύψουν στις επιθυμίες της Ουάσινγκτον».

Αυτό υποστηρίζει νέα αποκάλυψη του WikiLeaks που δημοσιοποιεί στο Twitter και περιγράφει «οδηγίες» του αμερικανικού στρατού, σύμφωνα με τις οποίες σημαντικοί παγκόσμιοι οικονομικοί οργανισμοί όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη (OECD), χρησιμοποιούνται «ως αντισυμβατικά οικονομικά όπλα σε καιρούς σύγκρουσης, για να αποτραπεί πραγματικός μεγάλης κλίμακας γενικευμένος πόλεμος» και ακόμη για να επιτευχθεί «καλύτερη συνεργασία με άλλες κυβερνήσεις».



Στο Τweet του το WikiLeaks υποστηρίζει πως πρόκειται για «πραξικοπηματικές οδηγίες με κωδικό FM3-95.130, αντισυμβατικό πόλεμο (UW)» και οι «οδηγίες» αυτές κοινοποιούνται στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, τις υπηρεσίες αντικατασκοπίας στις δυνάμεις Ειδικών Αποστολών του αμερικανικού στρατού και άλλους επιχειρησιακούς οργανισμούς

Όπως αναφέρει πρόκειται για έγγραφο 248 σελίδων με τίτλο «Οικονομικό Εργαλείο για Εθνική Ισχύ των ΗΠΑ και Αντισυμβατικό Πόλεμο».


Σε αυτό παρέχονται μεταξύ άλλων οδηγίες «ώστε να επιτευχθεί η οικονομική ισχύς μέσω πειστικής επιρροής στα διεθνή και εθνικά οικονομικά ιδρύματα, με όρους δανείων και χορηγήσεων και άλλης οικονομικής βοήθειας σε ξένα κράτη αλλά και μη κρατικούς παράγοντες».


Κατονομάζει εκτός από την παγκόσμια Τράπεζα το ΔΝΤ και τον OECD, καθώς και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), «στην διπλωματική προσπάθεια επιτυχίας οικονομικών στόχων».

Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...