#


loading...

Ο ηθοποιός, Αλέκος Συσσοβίτης, φέτος, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τα δάση στα γόνατα»!

Ο ίδιος, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστο περιοδικό και μίλησε για πολλά! Μίλησε για το αν έχει δεχτεί πόλεμο κατά τη διάρκεια της καριέρας του αλλά και για το αν ήταν εύκολο να βιοποριστεί μόνο μέσα από το θέατρο.

Υπάρχει ρόλος μέσω του οποίου ανακαλύψατε άγνωστες πτυ­χές σας;

Κάθε καλλιτέχνης αυτό καλείται να κάνει και ορμώμενος κινείται, θέ­λει να γνωρίσει. Εμείς διαβάζουμε και παίζουμε, κάνουμε συνεχείς έρευνες για να μαθαίνουμε όλο και περισσότερο ποιοι είμαστε, να αποδεχόμαστε αυτό που είμαστε, την πολυπλευρότητα του εαυτού μας, τα σκοτεινά αλλά και τα φωτεινά κομμάτια του. Κι εκεί κρύβε­ται το μεγάλο όφελος. Να μην προσπαθούμε να οικτίρουμε τα αρν­τικά και να αποδεχτούμε μόνο τα θετικά μας, γιατί έτσι θα συνεχίζου­με να καταπιεζόμαστε σε μια ζωή που της αρμόζουν και τα δύο και το καλό και το κακό.


Ήταν εύκολο να βιοποριστείτε μόνο μέσα οπό το θέατρο στο οποίο ήσασταν αφοσιωμένος τα τελευταία χρόνια;

Εξαρτάται από το τι είδους θέατρο κάνει ο καθένας. Υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που παίρνουν πάρα πολύ καλά λεφτά και μπορούν να ζουν οικονομικά μέσα από αυτό, κάνοντας εμπορικό θέατρο. Από την άλλη, αν κάνεις θέατρο έρευνας, τα περιθώρια είναι μικρότερα. Δεν μπορείς να ζήσεις εύκολα. Εγώ προσωπικά, τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να βιοποριστώ από το θέατρο. Τουναντίον πληρώνω και από την τσέ­πη μου για να κάνω αρτά που μου αρέσουν. Αναγκαστικά βιοπορίζο­μαι από άλλα πράγματα.

Μετανιώνετε γι» αυτή την επένδυση; Δηλαδή ότι πληρώνετε για να ανεβάσετε τα έργα που θέλετε;

Κάποτε ένας μαθητής ρώτησε τον Σωκράτη: «Να παντρευτώ ή θα το μετανιώσω·» και εκείνοςτου απάντησε: «Ό,τι καινά κάνεις, αγόρι μου, θα μετανιώσεις γι» αυτό που δεν έκανες». Στη ζωή πάντα θα έρχεται η στιγμή που αναρωτιόμαστε αν επιλέξαμε σωστά ή όχι. Να σου πω την αλήθεια, λοιπόν, εγώ δεν μετανιώνω για τίποτα στη ζωή μου, παρό­λο που γνωρίζω ότι έκανα λάθος πολλές φορές. Αν με ρωτάς δε για το «Faust», δεν μετανιώνω καθόλου, λέει στο My TV. 

Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...