#


loading...

Στον ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκαν περισσότερο από μια-δύο εμφανίσεις, προκειμένου να πεισθούν για την τεράστια αγωνιστική αξία του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν άμεσα τις επαφές με την Πόρτο για την αγορά των δικαιωμάτων του, ακόμη και με το σενάριο της συνιδιοκτησίας του 26χρονου μέσου.
Ο ίδιος έδειξε να απολαμβάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Τούμπα, «καλώς ήρθατε στην πιο τρελή ατμόσφαιρα σε ολόκληρο τον κόσμο» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, και να μένει έκπληκτος από την αποδοχή του κόσμου της ομάδας, κάτι που φάνηκε πεντακάθαρα τη στιγμή της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο, αντί του Εβγέν Σάκχοφ.

Με ένα «ευχαριστώ» απάντησε στο ζεστό χειροκρότημα της «ασπρόμαυρης» λαοθάλασσας ο Πορτογάλος, που ίσως από τώρα να προετοιμάζεται για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

Το buy out στο συμφωνητικό του δανεισμού του από την Πόρτο ανέρχεται σε 12 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο -σε κάθε περίπτωση- οι ρήτρες είναι διαπραγματεύσιμες και στη Μικράς Ασίας γνωρίζουν ότι μπορούν να κρατήσουν τον Ολιβέιρα με ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ, αγοράζοντας το 50% των δικαιωμάτων του.
Το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα, όπως υποστήριξε πρόσφατα και ο Γιώργος Σαββίδης, με τον «δικέφαλο» του Βορρά να μπορεί να καλύψει και το ετήσιο συμβόλαιο του, που ανέρχεται στο 1.500.000 ευρώ.
Ο 26χρονος μέσος μπορεί να βιώνει το δεύτερο μόλις δεκαήμερο του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού το πόσο γρήγορα έχει εγκλιματιστεί στις συνθήκες ζωής και έχει προσαρμοστεί στην ομάδα.
Ο συμπατριώτης του, Αντρέ Βιεϊρίνια, ως αρχηγός, τον ανέλαβε από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη και αυτό το ισχυρό δέσιμο φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισαν οι δύο Πορτογάλοι μαζί το πρώτο γκολ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.



Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...