#


loading...

Κριός♈
Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, μπορείς σήμερα να επωφεληθείς ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν! Εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός, ώστε να αναδείξεις τον βελτιωμένο εαυτό σου και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα! Εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα ώστε να κινηθείς παρασκηνιακά και την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και γενικά στην ζωή σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα είναι σίγουρα η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, αρκεί να παραμείνεις λογικός, συνετός και έντιμος! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως κάνεις ένα μεγάλο βήμα τώρα με τον σύντροφο, ακόμα και επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί το φλερτ να έχει μειωθεί, όμως απολαμβάνεις λίγες, αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, όπως και στον οικονομικό τομέα, είσαι ευνοημένος μεν, ωστόσο άρπαξε μόνο αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες που θα έρθουν, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις πράγματα!

Ταύρος♉
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι η ημέρα που θα αρπάξεις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται τώρα, όπως και θέματα εξωτερικού ή διαπροσωπικών σχέσεων από απόσταση! Επιπλέον, προωθείς τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη, αλλά και με την έμπρακτη ή λεκτική βοήθεια των φίλων σου! Επικείμενες μετακινήσεις και ταξίδια, ευνοούνται!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να έρθεις ακόμα πιο κοντά ή ακόμα και να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες συναρπαστικές γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για συναντήσεις ή ραντεβού και αποκαλύψεις που θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τα ερωτικά σου! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τις σημερινές όψεις του ερωτικού Πλούτωνα, ώστε να πείσεις τον σύντροφο, για τα «θέλω» σου και τους στόχους σου για την σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πρέπει σήμερα να συγκεντρωθείς λίγο παραπάνω, αποφεύγοντας λάθη λόγω αφηρημάδας ή βιασύνης! Οικονομικά, είναι η ιδανική περίοδος για χρηματοοικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!

Δίδυμοι♊
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και βάρη, που σε απασχολούσαν καθημερινά και «έτρωγαν» την ενέργεια σου! Με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και του Εξαγώνου Ερμή-Πλούτωνα, βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε βασάνιζαν τόσο, ανανεώνεσαι ψυχικά και βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα! Μία αποκάλυψη ή ανακάλυψη, σε βοηθά να πάρεις τώρα, τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά, κοιτάζοντας αποκλειστικά και μόνο την προσωπική σου πρόοδο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έψαχνες την ιδανική ημέρα, για να κάνεις μία συζήτηση ερωτικού χαρακτήρα, σήμερα είναι η κατάλληλη! Η γοητεία σου, το πάθος, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες και μάλιστα μακροπρόθεσμα! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, την σημερινή ημέρα, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, ώστε να απολαύσεις αισθησιασμό, καυτές στιγμές και βαθύ ουσιαστικό συναισθηματισμό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα ξεπεραστούν κάποιες δυσκολίες, αφού θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε τυχόν έντονες δυσκολίες! Οι οικονομικές σου δραστηριότητες, θα έχουν θετικά αποτελέσματα!

Καρκίνος♋
Γενικά
Φίλε Καρκίνε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας και ευχαρίστησης, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Από την άλλη η Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, ενισχύει μεν σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με νέες σημαντικές γνωριμίες που σε ανανεώνουν, αλλά λόγω έξαρσης εγωισμού, ίσως φέρει και ρήξεις! Γενικά πάντως, θα έχεις βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις και ειδήσεις, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ευκαιρία θα σου δώσει η σημερινή ημέρα, για μία νέα σοβαρή σχέση, αν είσαι ελεύθερος και αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος! Για να έρθει όμως σίγουρα αυτή η ευκαιρία, οφείλεις να είσαι ψύχραιμος, συνετός, προσγειωμένος και έντιμος ερωτικά! Ερωτισμός, ουσιαστική συντροφικότητα, αισθησιασμός και πάθος χαρακτηρίζουν την συναισθηματική σου ζωή, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως η ιδανικότερη ημέρα για να βελτιώσεις συναδελφικές σχέσεις που είχαν υποστεί παρεξήγηση και ψυχρότητα! Σήμερα θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά του συντρόφου, με κάποιο τρόπο!

Λέων♌
Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει επιτέλους την δυνατότητα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν, με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης με Πλούτωνα! Νιώθεις δυνατός και ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, βρίσκεις λύσεις, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, με άνεση αυτήν την φορά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, είναι σίγουρα ευνοϊκή, η σημερινή μέρα για σένα που είσαι δεσμευμένος! Το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο, είναι ασυγκράτητο και αναμένονται καυτές ερωτικές στιγμές, αλλά και μπόλικο συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Προχώρησε το, αλλά με διακριτικότητα και προσοχή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε χαρακτηρίζει εργασιακή αποδοτικότητα, η οποία σε οδηγεί στην επιτυχία! Πετυχημένες οικονομικές συμφωνίες έρχονται, σήμερα!

Παρθένος♍
Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σε περιμένει μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές σχέσεις, θέματα παιδιών, δημιουργικότητας ή διασκέδασης! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, εκφράζεις τον εαυτό σου, μέσα από επαφές, δραστηριότητες και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, αλλά και μέσα από την παροντική πλούσια κοινωνική σου ζωή! Βγάζεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και απολαμβάνεις την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό των γύρων σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται ανέλπιστες και σπουδαίες ευκαιρίες και επιλογές, δυνατότητες για εδραίωση, επισημοποίηση ή έναρξη νέας σχέσης, πολλές ερωτικές κατακτήσεις, θαυμαστές, αλλά και άπειρες καυτές ερωτικές στιγμές με το άτομο που επιθυμείς! Η σημερινή ημέρα, το σίγουρο είναι ότι θα σου φέρει ένα μεγάλο χαμόγελο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, πέρα από την δική σου υπερβολική ανεμελιά και επιθυμία για ψυχαγωγία!

Ζυγός♎
Γενικά
Η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και η όψη Εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, είναι άκρως εποικοδομητικές για εσένα, αν τις εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα, φίλε Ζυγέ! Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου, συνδύασε την με την λογική σου και θα καταφέρεις σήμερα, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητα, αλλά και να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια στο σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία ημέρα με… περίεργη ερωτική εύνοια! Αν είσαι σε γάμο, απολαμβάνεις τώρα την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού, αλλά και συναισθηματική ανανέωση στον γάμο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα γίνει κάποια συζήτηση για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν παλιό σου έρωτα, που ακόμα σε… «καίει»!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά είσαι αποτελεσματικός και αποδοτικός! Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Οικονομικά, έρχονται έξοδα σήμερα, που αφορούν το σπίτι!

Σκορπιός♏
Γενικά
Η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη, αγαπητέ Σκορπιέ, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες! Έχεις μπόλικη τύχη σήμερα, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα έρχονται συνεχώς, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις στόχους, αν περάσεις όμορφα και να επικοινωνήσεις ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμείς! Θα έχεις πλούσια και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές, εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις, γνωριμίες και μετακινήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει φλερτ, ευχάριστες επικοινωνίες, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και τυχαίες ή μη συναντήσεις, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα πετύχεις τον ερωτικό στόχο, που έχεις εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία έξοδο ψυχαγωγίας σήμερα, με τον σύντροφο και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα και θα αγαπηθείτε ξανά από την αρχή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αλλά και οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες και χρησιμοποίησε την οξυδέρκεια σου, ώστε να πετύχεις στόχους!

Τοξότης♐
Γενικά
Σε χαρακτηρίζουν σήμερα, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, φίλε Τοξότη και αυτά τα χαρακτηριστικά σου, είναι που θα φέρουν τα θετικά γεγονότα της ημέρας! Με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα και του Εξαγώνου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που βαθιά επιθυμείς! Προστατεύεις και διορθώνεις οικογενειακές σχέσεις και σήμερα ενδέχεται σήμερα να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι ή ακίνητα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε η στιγμή να βρεις ένα σύντροφο που σε καλύπτει συναισθηματικά, υλικά, αλλά και… σωματικά, για σένα που είσαι ακόμα ελεύθερος! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο, χαρακτηρίζονται από πάθος, αισθησιασμό και ένταση! Αν ωστόσο, ενδιαφέρεσαι ακόμα για το πρώην ταίρι σου, σήμερα θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία της αποσύνδεσης!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εξελίξεις και συγκυρίες μέσα στον εργασιακό χώρο, ωφελούν πολύ την πρόοδο σου! Κάθε οικονομική σου δραστηριότητα σήμερα, θα έχει επιτυχία.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, αν φερθείς έξυπνα και συνετά, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα! Εκμεταλλεύσου την δυναμική Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιο σου και πέτυχε τώρα βαθιές επιθυμίες, χωρίς πολλές απαιτήσεις και υπερβολικές συμπεριφορές! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί και κυρίως μέσα από επικοινωνίες, επαφές, ειδήσεις, μετακινήσεις και συναντήσεις, λόγω του Εξαγώνου Ερμή-Πλούτωνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή ευνοείται σημαντικά σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ολιγαρκής και συνετός στις συναισθηματικές σου δραστηριότητες και επιλογές! Είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις κατακτήσεις σήμερα, νέες γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα, αλλά και εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών, σκοπών και στόχων! Το γοητευτικό και δυναμικό σου παρουσιαστικό, θα σου δώσει την ευκαιρία, για μία νέα παθιασμένη σχέση ή αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχύσεις την υπομονή σου και την διαλλακτικότητα σου, στον χώρο της εργασίας, γιατί το παρακάνεις με απαιτήσεις και δογματικότητα! Οικονομικά, θα πάρεις μεγάλη χαρά σήμερα, με μία επικείμενη εξέλιξη!

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Ώρα να ανανεώσεις και να φτιάξεις την διάθεση σου, φίλε Υδροχόε, αποκαθιστώντας την ηρεμία και την σιγουριά σου! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε σώζει τελευταία στιγμή, από δύσκολες καταστάσεις και δυσάρεστες συγκυρίες, αφού η όψη αυτή, θα λειτουργήσει ως… προστάτης άγγελος για σένα! Έχεις εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό, αφού το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα αυξήσει μέσα από γεγονότα, την αυτοεκτίμηση και την αυτοεκτίμηση σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον ερωτικό τομέα, επιτέλους θα εκτιμηθούν οι προσπάθειες σου και η συναισθηματική σου γενναιοδωρία! Αναλογίσου σήμερα, αν τελικά τόσο καιρό, ερωτευόσουν άτομα που δεν έπρεπε ή που ανήκουν… αλλού! Τώρα, ήρθε η ώρα, να βρεις αυτό που σου αξίζει, να κάνεις μία σημαντική γνωριμία ή το μεγάλο ουσιαστικό βήμα με τον σύντροφο! Επίσης, να ξέρεις, πως σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να μάθεις ένα μυστικό, που η αποκάλυψη του, θα ωφελήσει πολύ τα ερωτικά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά θα υπάρξουν μεν δυσκολίες και καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος, όλα θα ξεπεραστούν! Οικονομικά, θα υπάρξει θετική απάντηση, σε κάτι που περιμένεις!

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Φίλε Ιχθύ, η ημέρα σήμερα, θα φέρει θετικές αλλαγές, που καιρό τώρα θες, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Απολαμβάνεις επιτυχίες και χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να διαχωρίσεις αληθινούς και… ψεύτικους φίλους, συνειδητοποιείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις στόχους ζωής, δέχεσαι βοήθεια από έναν φίλο και επικοινωνείς με σκοπό να εκπληρώσεις τα όνειρα σου! Όλα βελτιώνονται και έρχονται μόνο επιτυχίες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε διακρίνει γοητεία, ερωτισμός, συναισθηματική γενναιοδωρία και καλοσυνάτη συμπεριφορά, γεγονός που θα φέρει θαυμαστές και κατακτήσεις στον δρόμο σου αν είσαι ελεύθερος! Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει, για μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις στόχους, αλλά και ισότητα στην σχέση, με τον σύντροφο σήμερα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνεις αρκετά προκλητικά λάθη σε δουλειά και οικονομικό τομέα! Ωστόσο, διορθώνεις έγκαιρα τις… γκάφες που ενδεχομένως να κάνεις!


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...