#

loading...

Κριός♈
Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η μέρα της απόλυτης ανανέωσης! Αρχικά, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα έχεις πολλά αισιόδοξα νέα, που ούτε καν φανταζόσουν ότι θα λάβεις! Μία μετακίνηση ή ακόμα κι ένα ταξίδι, θα σου δώσει μεγάλη χαρά και καλό θα ήταν να μην κάτσεις στιγμή σπίτι! Μην πεις όχι τώρα, σε καμία πρόταση για έξοδο! Επίσης, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε βοηθά να προσπαθήσεις, για να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, κερδίζοντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία νέα γνωριμία, μία ευχάριστη συνάντηση, ένα απρόσμενο ερωτικό μήνυμα ή τηλεφώνημα, σου αλλάζει την ζωή και την διάθεση, νιώθοντας απόλυτα ικανοποιημένος ερωτικά! Αν είσαι ήδη με κάποιον, απολαμβάνεις στο έπακρο τρυφερή, συναισθηματική και ρομαντική επικοινωνία με τον σύντροφο, που σας φέρνει εμφανώς πιο κοντά, γεγονός που βοηθά ιδιαίτερα το κοινό σας μέλλον!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, καταφέρνεις σήμερα να εκπληρώσεις ένα μεγάλο στόχο, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Οικονομικά, μία συμφωνία ή συμβόλαιο, θα σε χαροποιήσει και θα σου δώσει δύναμη για το μέλλον!

Ταύρος♉
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος σου στόχος με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, αφού θα σου δώσει και επικοινωνιακά ταλέντα, αλλά και οξυδέρκεια να διεκδικήσεις την επιτυχία, με τον σωστό τρόπο! Έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με φίλους, αλλά και ουσιαστικά! Ένα χαρμόσυνο ξαφνικό γεγονός, θα ωφελήσει πολύ την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, αφού θα διορθώσεις παλαιά λάθη και θα αρπάξεις την ευκαιρία για πρόοδο και επιτυχία! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει ουσιαστικές ευκαιρίες κάθε είδους, μέσα από ένα μήνυμα ή μία είδηση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες τρυφερές και ρομαντικές γνωριμίες, ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα από το άτομο που θες και χαρμόσυνα νέα, που θα αλλάξουν την πορεία της ερωτικής σου ζωής! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου ετοιμάζει πολλές χαρούμενες εκπλήξεις, αλλά και ουσιαστικές πράξεις, που αποδεικνύουν πόσο «ψηλά» σε έχει και πόσο σε αγαπά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έρθουν πιθανόν συμφωνίες και συζητήσεις που ευνοούν τους στόχους σου και σε οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία! Αξίζεις πολλά μπράβο σήμερα, για την σωστή διαχείριση, των οικονομικών εκκρεμοτήτων σου!

Δίδυμοι♊
Γενικά
Η σημερινή ημέρα, φίλε Δίδυμε, θα σου δώσει ιδιαίτερα μεγάλη χαρά και μάλιστα απρόσμενα! Μπόλικη η τύχη, ευχάριστες οι επαφές σου, χαρούμενα τα νέα, οι ειδήσεις και οι μετακινήσεις, γεγονότα που θα φέρουν πολλά χαμόγελα από το πουθενά, λόγω του Εξαγώνου Ήλιου-Ουρανού! Επιπλέον, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, εκπληρώνει στόχους και βαθιές επιθυμίες και σε ενδυναμώνει ψυχικά και συναισθηματικά! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, μία είδηση ή μία συνάντηση, που θα έρθει ξαφνικά, θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ερωτική σου ζωή και εσύ θα «τρελαθείς» από την χαρά σου! Μην διστάσεις να πεις αμέσως ναι σε προτάσεις για ραντεβού ή σε μία νέα γνωριμία σήμερα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, ο σύντροφος σου ετοιμάζει μία ρομαντική έκπληξη, σε γεμίζει με κομπλιμέντα ή σε κακομαθαίνει με λόγια αγάπης και πάθους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα έρθουν ανέλπιστα ξαφνικά γεγονότα που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση και σιγουριά! Ιδανική ημέρα, για να κάνεις οικονομικό προγραμματισμό και να φροντίσεις τις εκκρεμότητες σου!

Καρκίνος♋
Γενικά
Φίλε Καρκίνε σήμερα, θα έχεις σίγουρα κάποιες ξαφνικές χαρές που θα σε μεταμορφώσουν και θα σου δώσουν ψυχική και συναισθηματική ανανέωση, σιγουριά και ηρεμία! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, φέρνει αποκαλύψεις γεγονότων, που θα σε ευνοήσουν πολύ! Επιπλέον, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, στις οποίες μπορείς να πετύχεις βελτίωση, αν επιστρατεύσεις λογική, σύνεση και υπευθυνότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά, για σένα που είσαι ελεύθερος, είναι μία ιδανική μέρα για νέες γνωριμίες, φλερτ και… σαγήνευση του αντικειμένου του πόθου σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ερωτισμό, καυτές στιγμές και πάθος, με τον σύντροφο, γεγονός που θα ανανεώσει και θα ενδυναμώσει την σχέση σας! Σήμερα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, καταφέρνεις και εκπληρώνεις μία βαθιά σου ερωτική επιθυμία!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις σίγουρα εύνοια σήμερα, λόγω της διορατικότητας σου αλλά και της εξυπνάδας σου! Οικονομικές λύσεις και κέρδη στα ξαφνικά, να περιμένεις!

Λέων♌
Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, μπορείς σήμερα να περιμένεις ευχάριστες στιγμές, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, τις συμφωνίες και τις συνεργασίες σου και μάλιστα, χωρίς καν να το περιμένεις! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου απρόσμενα και θα σε κάνει να νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου από την άλλη, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου, στην διεκπεραίωση καθημερινών υποχρεώσεων, αλλά σε ωθεί κιόλας, να αποφασίσεις τώρα, να βελτιώσεις την διατροφή σου και να ασχοληθείς με το σώμα σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έρχονται ρομαντικές και απόλυτα παθιασμένες στιγμές σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος και η ενδυνάμωση της σχέσης σου είναι σχεδόν σίγουρη τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, άρπαξε την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή για μία νέα γνωριμία, που θα φέρει ξανά την συντροφικότητα και την συναισθηματική ικανοποίηση στην ζωή σου! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, προσπάθησε να μην αμελείς τα ερωτικά σου, λόγω φόρτου εργασίας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν σίγουρα επιτυχημένες συμφωνίες και συνεργασίες! Οικονομικά, θα έχεις κάποια κέρδη, αρκεί να εκμεταλλευτείς έξυπνα την τύχη σου σήμερα!

Παρθένος♍
Γενικά
Θα καταφέρεις σήμερα, φίλε Παρθένε, να οργανώσεις σωστά την καθημερινότητα σου, να τακτοποιήσεις κάθε υποχρέωση, κάθε εκκρεμότητα και την παραμικρή λεπτομέρεια που σε απασχολεί, ώστε να βρεις χρόνο και να απολαύσεις απρόσμενα τυχερά γεγονότα και διασκέδαση, που θα φέρει το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού! Επίσης, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε ηρεμεί και φέρνει ισορροπία στην προσωπική σου ζωή, αλλά και ποιοτικές ψυχαγωγικές στιγμές, που θα σε ανανεώσουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συναισθηματική σου ζωή, αν είσαι δεσμευμένος, χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, κατανόηση, ξαφνικά ευχάριστα νέα και λύσεις που αφορούν την σχέση σου, αλλά και αποδείξεις αγάπης και αφοσίωσης από τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας σήμερα θα έρθει, μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον και μάλιστα, στα ξαφνικά! Διαχειρίσου την κατάσταση με διακριτικότητα και σύνεση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα έχεις σίγουρα, ξαφνική επαγγελματική εύνοια και επιτυχία! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα για αποφάσεις που αφορούν μεγάλες αγορές!

Ζυγός♎
Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, όλα μπορούν να συμβούν σήμερα ανέλπιστα και να βελτιώσουν απόλυτα την ζωή σου, από κάθε άποψη! Ένα ξαφνικό μήνυμα, τηλεφώνημα, είδηση ή μία απρόσμενη συνάντηση, θα σου δώσει σίγουρα ένα μεγάλο χαμόγελο, που τελευταία οπωσδήποτε χρειαζόσουν! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα σε κάνει να περάσεις όμορφα, χωρίς καν να το περιμένεις και να το προσπαθήσεις! Ωστόσο, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις άμεσα κάποιες οικογενειακές εκκρεμότητες, δυσκολίες και υποχρεώσεις, που χρειάζονται άμεσα διευθέτηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την πιο συναρπαστική ημέρα! Εξομολογήσεις, φλερτ, ξαφνικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, απρόσμενη ερωτική χαρά και τύχη, καλοπέραση, λάμψη, κατακτήσεις και πολλοί θαυμαστές, φέρνουν για σένα, την απόλυτη ερωτική επιτυχία σήμερα! Ακόμα όμως κι αν είσαι ελεύθερος, παράπονο δεν θα έχεις! Ο σύντροφος δεν χάνει ευκαιρία να σου εκφράσει με κάθε δυνατό τρόπο, την αγάπη και το πάθος του για σένα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα ένα επαγγελματικό γεγονός, ίσως σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και πιθανόν να σε αναγκάσει να δουλέψεις περισσότερο! Στον οικονομικό τομέα, η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ότι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα!

Σκορπιός♏
Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η έκπληξη και το θετικά απρόσμενο στοιχείο του Εξαγώνου Ήλιου-Ουρανού, θα έρθει σήμερα για σένα, μέσα από καλά νέα, που αφορούν την οικογένεια, ξαφνικές λύσεις σε θέματα σπιτιού, καλοπέραση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και βελτίωση στις συγγενικές σου σχέσεις! Επιπλέον όμως, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις κάποιες κοινωνικές σου σχέσεις και επαφές και να κρατήσεις δίπλα σου, μόνο άτομα που το αξίζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να περιμένεις σήμερα, το ερωτικό σου παρελθόν να επιστρέψει με κάποιο τρόπο στην ζωή σου και μάλιστα ξαφνικά! Σκέψου πολύ πριν κάνεις πισωγύρισμα και εμπιστεύσου το ένστικτο σου, πριν προχωρήσεις σε επανασύνδεση! Αν ωστόσο δεν σε ενδιαφέρει το ερωτικό παρελθόν, μπορείς να αναμένεις μία συναρπαστική γνωριμία και μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις με τον σύντροφο λύση, σε ένα πρόβλημα της σχέσης σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολύ θετικές οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου σήμερα, αφού νιώθεις ξανά σιγουριά και ασφάλεια στο επαγγελματικό περιβάλλον! Οικονομικά ίσως υπάρξουν απώλειες, αφού θα υπάρξουν κάποια ξαφνικά έξοδα, που δεν είχες υπολογίσει!

Τοξότης♐
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, ξαφνικά ευχάριστα νέα, μηνύματα, τηλεφωνήματα, επαφές και ειδήσεις θα φέρει το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού! Έντονη κοινωνική ζωή θα έχεις, κέφι αλλά και μπόλικο ταλέντο στην επικοινωνία! Μην δίνεις σημασία σε τυχόν ανασφάλειες που θα φέρει η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου και φρόντισε να απολαμβάνεις ευχάριστες μετακινήσεις, συζητήσεις και συναντήσεις! Μία όμορφη έκπληξη θα έρθει, που αφορά αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα θα σου φέρει εσένα που είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες και επαφές και ανέλπιστα ερωτικά χαρούμενα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να προσέξεις σήμερα την τάση σου για δογματικότητα, καταπίεση, κτητικότητα και ζήλια απέναντι στον σύντροφο. Απόλαυσε, χωρίς καυγάδες, αισθησιασμό, αφοσίωση και σταθερότητα που υπάρχουν τώρα, στην σχέση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τομέας της καριέρας ευνοείται, λόγω σωστών αποφάσεων, συνεργασιών και συμφωνιών! Οικονομικά θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά έχεις τις κατάλληλες ιδέες, να τις ξεπεράσεις!

Αιγόκερως♑
Γενικά
Η σημερινή ημέρα είναι για σένα ιδιαίτερα καλή και κυρίως εποικοδομητική για τα κεκτημένα σου, αγαπητέ Αιγόκερε! Λόγω κάποιων ξαφνικών θετικών γεγονότων και συγκυριών που θα έρθουν σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, νιώθεις ξανά αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό σου και επιτέλους ήρεμος! Από την άλλη όμως, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στο δικό σου ζώδιο, προειδοποιεί για τοξικές και «κουρασμένες» διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, που τώρα αναγκαστικά πρέπει να λήξουν μία και καλή!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από εκτενείς και σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο, θα νιώσεις συναισθηματική ικανοποίηση και σιγουριά για την σχέση σας. Αν πάλι η σχέση έχει φτάσει σε τέλμα, ίσως σκεφτείς ακόμα και να την λήξεις, αν αυτό είναι που έχεις ανάγκη για να νιώσεις πιο ήρεμος. Αν είσαι ελεύθερος, μία ρομαντική γνωριμία είναι πολύ πιθανή τώρα, διαφορετικά απολαμβάνεις φλερτ και ραντεβουδάκια!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα έχεις σίγουρα εύνοια σήμερα και μάλιστα κάποια ξαφνικά γεγονότα, θα γεμίσουν το πορτοφόλι σου! Στην εργασία, χρειάζεται προσοχή, γιατί αφαιρείσαι κυρίως λόγω προσωπικών σου προβλημάτων και κάνεις λάθη!

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Σήμερα θα είναι σίγουρα μία μέρα έκπληξη για σένα φίλε Υδροχόε! Έρχονται, ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα, ανέλπιστη χαρά σε όλες σχεδόν τις υποθέσεις σου, θετικές συγκυρίες, συμπτώσεις που θα σε ωφελήσουν και ευχάριστες εποικοδομητικές ανατροπές και αλλαγές κάθε είδους, που θα σου φέρουν ξανά το χαμόγελο σου στο πρόσωπο σου! Οι έξυπνες ιδέες σου υλοποιούνται, περνάς υπέροχα και προκαλείς εύκολα τον θαυμασμό των γύρων σου με την ξεχωριστή και ίσως εκκεντρική προσωπικότητα σου, χάρη στο Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που πραγματοποιείται στο δικό σου Ζώδιο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έρχονται σίγουρα κάποιες ερωτικές θετικές αλλαγές και εκπλήξεις που θα σε ανανεώσουν είτε είσαι ελεύθερος, είτε όχι! Ωστόσο, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε κάνει υπερευαίσθητο και εύθικτο, όσον αφορά τα ερωτικά σου, αλλά και επιρρεπή σε απαγορευμένους, κρυφούς ή παλαιούς έρωτες, που θα έχουν ως συνέπεια να σε πληγώσουν και να σου χαλάσουν την διάθεση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, η διαίσθηση και η δημιουργικότητα σου σε συνδυασμό με την λογική σου, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι σου! Οικονομικά θα υπάρξουν προβλήματα, παρά τις ιδέες σου για βελτίωση!

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ήλιος με τον Ουρανό σχηματίζουν Εξάγωνο σήμερα και η ξαφνική χαρά για σένα, θα έρθει παρασκηνιακά, μέσα από μυστικές επικοινωνίες και επαφές! Οι δημιουργικές ιδέες που έχεις, εφαρμόζονται τώρα παρασκηνιακά και θα σου φέρουν εύνοια και επιτυχία που δεν περιμένεις, σε στόχους και σκοπούς! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου διορθώνει ουσιαστικά μία προβληματική φιλική σχέση ή σε κάνει να απαλλαχτείς από επιφανειακές, ψεύτικες φιλίες, κρατώντας δίπλα σου, μόνο όσους το αξίζουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός έρωτας, θα σε εκπλήξει ευχάριστα σήμερα και δεν διστάζεις στιγμή να ρισκάρεις, προκειμένου να περάσεις όμορφα και συναρπαστικά μαζί του! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καλό θα ήταν να μην παραμελείς φίλους, επειδή έχεις συναισθηματικά προβλήματα! Αντ’αυτού, μίλα στους φίλους σου γι’αυτό και εμπιστεύσου άφοβα τις πολύτιμες συμβουλές τους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οφείλεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, ώστε να διορθωθούν κάποιες προβληματικές συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά έχεις αρκετή εύνοια, λόγω σωστής διαχείρισης αλλά και αυξημένης τύχης!
oroskopos.gr
Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...