#


loading...

Είναι οι προβλέψεις από 11 έως 17 Φεβρουαρίου


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση

Κριός
Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Η γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, 19 και 20 Απριλίου, να προσέχετε σε ότι  κάνετε, θα έχετε την ανάγκη να κάνετε ξαφνικές αλλαγές, να επαναστατήσετε, να ρισκάρετε χωρίς να σκεφτείτε το κίνδυνο και αυτό θα φέρει απρόβλεπτα γεγονότα, προσοχή και στις σχέσεις, στις εντάσεις με φίλους, αποφύγετε τις συγκρούσεις, μπορεί να υπάρχουν βίαια επεισόδια ή ατυχήματα. Από τις 14 Φεβρουαρίου αποφύγετε τις σπατάλες και προσπαθήστε να κάνετε έναν προϋπολογισμό των οικονομικών σας, εκφράστε τα συναισθήματά σας με όμορφο τρόπο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι με κτητικότητα και παρορμητικότητα. Στις 17 Φεβρουαρίου μπορείτε να βελτιώσετε μία σχέση, να ασχοληθείτε με φιλανθρωπία, οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρία για μία ρομαντική γνωριμία.

Ταύρος
Από τη Δευτέρα θα ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, προσέχετε μην υποτιμάτε τους άλλους. Για λίγες μέρες ακόμα προσπαθήσετε να ελέγξετε τις φοβίες, την ανασφάλεια και το άγχος και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα για τον εαυτό σας. Από τις 14 Φεβρουαρίου θα έχετε δύναμη, θάρρος, μπορείτε να προωθήσετε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, φίλοι θα είναι δίπλα σας, θα σας βοηθήσουν. Στις 17 Φεβρουαρίου με τη ρομαντική διάθεση που θα έχετε, θα προγραμματίσετε κάποιο μακρινό ταξίδι, οι αδέσμευτοι θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους στο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, ευνόητε ένας ρομαντικός έρωτας με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. 

Δίδυμοι
Για τρεις μέρες ακόμα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια και της επιθυμίες σας, να πάρετε ρίσκα, να συμμετέχετε σε μία συλλογική δουλειά, αποφύγετε την ένταση και την εκρηκτικότητα γιατί μπορεί να φέρει απρόβλεπτα γεγονότα με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ή σε σχέση με κάποια ομάδα. Από τις 14 Φεβρουαρίου, με το πέρασμα του Άρη στο Ταύρο, θα νιώθετε ψυχολογικά ευάλωτοι, προβλήματα από το παρελθόν θα έρθουν στην επιφάνεια, θα σας απασχολήσουν και θα σας φέρνουν άγχος, φόβο και ανασφάλεια. Προσέχετε, μην εμπλακείτε σε κάποιο παρασκήνιο αλλά να ξέρετε πως και οι άλλοι θα δρουν παρασκηνιακά εναντίον σας. Για να μην επηρεαστεί η υγεία σας από αυτή την κατάσταση καλό είναι να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, κάποιο χόμπι που σας αρέσει, να βρείτε τις πραγματικές ανάγκες σας. Οι καλοί τρόποι και η δημιουργική σας φαντασία θα φέρουν κοντά σας ανθρώπους που θα βοηθήσουν για ένα οικονομικό και επαγγελματικό θέμα. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρία για μία ρομαντική γνωριμία.


Καρκίνος
Αποφύγετε την ένταση, την επιθετικότητα και τη νευρικότητα στον επαγγελματικό σας χώρο γιατί μπορεί να φέρει απρόβλεπτα γεγονότα. Από τις 14 Φεβρουαρίου θα είστε κοινωνικοί θα αγωνίζεστε με δύναμη για τους στόχους και τις επιθυμίες σας, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν, που έχουν την ίδια ιδεολογία με εσάς. Αποφύγετε την ένταση με φίλους, προσπαθήστε να κρατήσετε τους καλούς τρόπους επικοινωνίας. Στις 14 Φεβρουαρίου, αποφύγετε την αυστηρότητα με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή με κάποιον συνεργάτη, δείξε τους την αγάπη σας. Στις 17 Φεβρουαρίου ο ρομαντισμός που θα νιώθετε θα φέρει την ανάγκη για ένα ταξίδι αναψυχής με το αγαπημένο σας πρόσωπο, για τους αδέσμευτους ίσως προκύψει μία ρομαντική γνωριμία.

Λέων
Τρεις μέρες ακόμα μπορείτε να κάνετε βήματα για την εξέλιξή σας, ταξίδια στο εξωτερικό, προσέχετε, τα ξαφνικά ρίσκα μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με το νόμο, ιδίως όταν ταξιδεύετε να είστε συνεπής με το νόμο. Από τις 14 Φεβρουαρίου νιώθετε δυνατοί θα πάρετε πρωτοβουλίες για να κάνετε σημαντικά πράγματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα, θα έχετε πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις και αυτό θα φέρει νευρικότητα, προσέχετε την σχέση σας με άτομα κύρους γιατί πιθανόν η ένταση που υπάρχει θα σας κάνει να ξεσπάσετε και να δημιουργήσετε συγκρούσεις. Στις 14 Φεβρουαρίου θα έχετε μία ευχάριστη οικονομική είδηση που αφορά την εργασία σας, όμως ένα άτομο από το χώρο της εργασίας θα σας δημιουργήσει κάποια δυσαρέσκεια. Στις 17 Φεβρουαρίου θα είναι μία ερωτική, ρομαντική μέρα, θα είστε δημιουργικοί, θα έχετε μία ευχάριστη, καλή εξέλιξη σε κάποιο θέμα υγείας, για τους αδέσμευτους θα υπάρχει μία ρομαντική γνωριμία με πάθος, πιθανόν από το χώρο της εργασίας.

Παρθένος
Για τρεις μέρες ακόμα, θα  έχετε ξαφνικά οικονομικά θέματα να επιλύσετε, να τακτοποιήσετε, που έχουν να κάνουν με τρίτους, τα ρίσκα μπορεί να φέρουν ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σας. Από τις 14 Φεβρουαρίου θα είστε αισιόδοξοι, δυνατοί, θα προωθήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας, θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών, σεμιναρίων. Θα γνωρίσετε άτομα από το εξωτερικό που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σας. Θα προγραμματίσετε ταξίδια στο εξωτερικό. Ότι και να κάνετε προσέχετε τον τρόπο συμπεριφοράς σας, γιατί η ένταση και η νευρικότητα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με το νόμο. Αποφύγετε να κριτικάρετε το αγαπημένο σας πρόσωπο ή τα παιδιά, περνάτε όμορφα, διασκεδάζετε. Στις 17 είναι μία ρομαντική, ερωτική μέρα, εκφράζετε την αγάπη σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο, οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν κάποιο άτομο και να ερωτευτούν.

Ζυγός
Για τρεις μέρες ακόμα προσέχετε την ένταση και την νευρικότητα με την σχέση σας ή με συνεργάτες, μπορεί να φέρουν απρόσμενα γεγονότα και ξαφνικούς χωρισμούς. Από της 14 Φεβρουαρίου θα δραστηριοποιηθείτε για οικονομικά θέματα, να βρείτε ένα νέο τρόπο  εσόδων, από κάποιο δάνειο, από το σύντροφό σας, από προγράμματα. Θα τακτοποιήσετε οικονομικές συναλλαγές ή  οφειλές σε τρίτους. Είναι μια περίοδος που θα δείτε πραγματικά τι είναι αυτό που σας κάνει χαρούμενους και θα βγάλετε από τη ζωή σας ότι σας βαραίνει για να νιώθετε ελεύθεροι. Ο έρωτας θα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, το ίδιο και οι νέες γνωριμίες. Στις 17 εννοείται το φλερτ και ο έρωτας με άτομα από τον χώρο της εργασίας αλλά και μία καλή εξέλιξη σε θέματα υγείας για ένα άτομο της οικογένειας σας.

Σκορπιός
Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρχει μία θετική εξέλιξη σε ότι έχει να κάνει με την εργασία αλλά θα υπάρχει και ένταση, νευρικότητα, προσέχετε ξεσπάσματα σε άτομα στο χώρο της εργασίας, γιατί μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία και να φέρουν ξαφνικές δυσάρεστες αλλαγές. Από της14 Φεβρουαρίου θα νιώθετε πίεση, κούραση στη σχέση σας με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες, αυτό θα φέρει ένταση και νευρικότητα, προσπαθήσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Στις 17 Φεβρουαρίου θα έχετε αισιοδοξία, χαρούμενη διάθεση. Θα βγείτε έξω, οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε νέα άτομα, θα ερωτευτείτε.

Τοξότης
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορείτε ακόμα να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να ερωτευτείτε, να πάρετε ρίσκα, όμως να είστε προσεκτικοί, μην υπερβαίνετε τα όριά σας. Στις 14 Φεβρουαρίου ο φόρτος  εργασίας, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις, οι απαιτήσεις από τους άλλους, θα σας φέρουν κούραση και κόπωση, προσέχετε τη διατροφή σας και την υγεία σας. Από τις 17 Φεβρουαρίου θα σας απασχολήσει ένα οικογενειακό - οικονομικό θέμα που θα έχει καλό αποτέλεσμα, θα έχετε νέες γνωριμίες και ένας δυνατός, ρομαντικός έρωτας για εσάς τους αδέσμευτους.


Αιγόκερως
Ξαφνικά γεγονότα και προβλήματα μπορεί να φέρουν ένταση με άτομα της οικογένειάς σας, προσπαθήστε να κρατηθείτε σε ηρεμία για να μη χαλάσετε τη σχέση σας. Από τις 14 Φεβρουαρίου θα έχετε αισιοδοξία, θα είστε δημιουργικοί, χαρούμενοι, θα έχετε αυτοπεποίθηση, μπορείτε να προωθήσετε τους στόχους. Είναι μία γόνιμη περίοδος, ερωτική, οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν μία σημαντική σχέση. Από τις 17 Φεβρουαρίου είναι μία καλή περίοδος, θα είστε ρομαντικοί, θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες, να ερωτευτείτε να φλερτάρετε. 

Υδροχόος
Για λίγες μέρες ακόμα μπορείτε να κάνετε καινούρια, πρωτοπόρα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με το εμπόριο, με ταξίδια, με μετακινήσεις, με μαθήματα, συζητήσεις και συμβόλαια. Μπορεί όμως να υπάρχουν και ξαφνικές αλλαγές σε αυτό τον τομέα. Από τις 14 Φεβρουαρίου θα έχετε υποχρέωση σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια, με το σπίτι, ίσως θα χρειαστεί να κάνετε κάποια ανακαίνιση, μετακόμιση η να έρθει ένα καινούργιο άτομο στην οικογένεια, αυτό μπορεί να σας φέρει ένταση, προσέχετε λίγο την επιθετικότητα σας απέναντι στα άτομα της οικογένειας σας. Από τις 17 Φεβρουαρίου μπορεί να έρθει στη ζωή σας κάποιο άτομο από το παρελθόν, καλό είναι να το σκεφτείτε καλά πριν το δεχτείτε της ζωής σας. Αλλά θα έχετε και μία τάση να μη θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, οι αδέσμευτοι μπορεί να δημιουργήσουν κάποια σχέση που θα την κρατήσουν μυστική.

Ιχθύς
Για λίγες μέρες ακόμα θα χρειαστεί να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα, οφειλές, ξαφνικά έξοδα, αυτό θα σας φέρει λίγο άγχος και φοβίες. Από τις 14 Φεβρουαρίου θα ρυθμίσετε την καθημερινότητα, θέλετε να διεκπεραιώσετε όσο το δυνατόν καλυτέρα τις εκκρεμότητες, θα γνωρίσετε, θα συζητήσετε, θα κάνετε επαφές με πολλά άτομα, προσέχετε το τρόπο που θα συζητήσετε, να μην είστε επιθετικοί, για να μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις σας με τα αδέρφια και με συγγενικά πρόσωπα, αλλά επίσης και στην οδήγηση. Στις 17 Φεβρουαρίου θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, την αγάπη σας στα φιλικά σας πρόσωπα. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα, ίσως κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον και να ερωτευτείτε.


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...