#

loading...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να γράφει ιστορία και να κυνηγά το όνειρό του. Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής μετά τη «χρυσή» σελίδα που έγραψε στο παλμαρέ του, γονατίζοντας τον μεγάλο Ρότζερ Φέντερερ, κατάφερε να προσπεράσει και το εμπόδιο του Ισπανού Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ! 

Με 7-5, 4-6, 6-4 και 7-6 ο Tsitsipower καταχειροκροτήθηκε για ακόμη μία φορά στη «Rob Laver Arena» της Μελβούρνης και τσέκαρε το εισιτήριό του για τα ημιτελικά του αυστραλιανού Όπεν.

Σε ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο απέδειξε την κλάση του και έδωσε απαντήσεις σε όλες τις προσπάθειες του Ισπανού να φέρει το ματς στα μέτρα του.

Το τελικό 3-1 έφερε συγκίνηση, πανηγυρισμούς και ενθουσιασμό στους Έλληνες ανά τον κόσμο. Πλέον ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ (Ισπανία, Νο2) και τον Φράνσις Τιαφό (ΗΠΑ, Νο39).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός έχει κερδίσει μίνιμουμ 809.000 ευρώ, ενώ, αν καταφέρει να φτάσει στον τελικό, θα πάρει κερδίζοντας τον τίτλο 3,6 εκατ. ευρώ κι αν χάσει 1,84 εκατ. ευρώ!





Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...