#


loading...


Φύλλα χαλκού βάρους 3,5 τόνων έκλεψαν άγνωστοι από τον καταρράκτη στον Κήπο του Νερού, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης. Η κλοπή έγινε γνωστή λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τα περιστατικά κλοπών και βανδαλισμών που σημειώνονται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.


Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του κεντρικού δήμου, Θανάσης Παππάς, μέσω σημερινής ανακοίνωσης αναφέρει πως «εκλάπησαν δύο σειρές φύλλων χαλκού, μήκους 88,00μ. και πλάτους 0,45μ. έκαστο, που κάλυπταν το κανάλι υπερχείλισης του καταρράκτη, δίπλα στο πεζοδρόμιο της οδού Μ.Κάλλας. Η κλοπή διαπράχθηκε πολύ πιθανόν από πολυπληθή ομάδα, αφού απαιτήθηκε ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία -εργασία για να αποκολληθούν όλα τα παραπάνω, να φορτωθούν σε οχήματα και να απομακρυνθούν».

Σύμφωνα με τον κ.Παππά, η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης έστειλε επιστολή προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και στον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, ενώ το περιστατικό θα γνωστοποιηθεί και στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

«Θέλω να καταγγείλω τον «ασύμμετρο πόλεμο» που συντελείται στη Νέα Παραλία, λόγω των συνεχών βανδαλισμών και των κλοπών αυτών των στοιχείων αστικού εξοπλισμού και να ζητήσω τη σύμπραξη όλων των φορέων με μοναδικό σκοπό να παταχθεί το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο που πλήττει την κοινωνία μας προτού να είναι πάρα πολύ αργά», προσθέτει στην ανακοίνωση του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.



 seleo.gr
Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...