#
Μια γυναίκα θα πληρώσει ακριβά κάποια σχόλιά της στο Facebook

loading...

Τα σχόλια σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης θα πληρώσει ακριβά μια γυναίκα στην Κύπρο, καθώς το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας έλαβε μια απόφαση - σταθμό για τη χώρα, καθώς για πρώτη φορά καταδίκασε πολίτη λόγω ρατσιστικής και ξενοφοβικής συμπεριφοράς.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας CITY και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 800 ευρώ σε γυναίκα, η οποία σχολίασε με ρατσιστικό τρόπο, φωτογραφία παιδιού στο Facebook.

Εκείνη παρουσιάστηκε σε δίκη τον Δεκέμβριο του 2018, με την κατηγορία ότι διένειμε ρατσιστικό και ξενοφοβικό υλικό στο διαδίκτυο, το οποίο προωθεί τις διακρίσεις, τη βία και το μίσος.


Η κατηγορούμενη παραδέχθηκε την ενοχή της και το δικαστήριο της επέβαλε το πρόστιμο. Το περιστατικό έφερε στο φως πολίτης, ο οποίος είδε τα συγκεκριμένα σχόλια και ενημέρωσε την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά. Εκείνη. με τη σειρά της, ενημέρωσε τον γενικό εισαγγελέα και τον αρχηγό Αστυνομίας και έτσι η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...