#

loading...

Ένας ιδιαίτερα απαιτητικός υπέρβαρος επιβάτης υποχρέωσε μια αεροσυνοδό της αεροπορικής εταιρείας EVA Air να τον πάει τουαλέτα, να τον βοηθήσει να κάνει την ανάγκη του και μετά να του σκουπίσει τον πισινό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο (19/01) κατά τη διάρκεια της πτήσης Λος Άντζελες - Ταϊπέι. Η αεροσυνοδός έκανε την καταγγελία κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, έχοντας δίπλα της εκπροσώπους της Ένωσης Αεροσυνοδών της Ταογιουάν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η νεαρή κοπέλα, ο επιβάτης βάρους σχεδόν 200 κιλών, που καθόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο, ζήτησε από τις αεροσυνοδούς να τον βοηθήσουν να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Μόνο που δεν έμεινε εκεί...


«Αισθάνθηκα ότι ως αεροσυνοδός, το να αφαιρέσω το εσώρουχο επιβάτη είναι πέρα από το εύρος των ευθυνών μου. Του είπα πως δεν μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε, αλλά τότε άρχισε να φωνάζει. Μου είπε να πάω αμέσως εκεί και απείλησε πως θα έκανε την ανάγκη του στο δάπεδο του αεροσκάφους», είπε η κοπέλα.

Και συνέχισε μπαίνοντας σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: «Καθώς τα γεννητικά του όργανα ήταν πια εκτεθειμένα, μια από τις συναδέλφους μου έφερε μια κουβέρτα που χρησιμοποίησα για να καλύψω τον ανδρισμό του. Τότε, μου χτύπησε εκνευρισμένος το χέρι και μου είπε πως δεν ήθελε την κουβέρτα και πως το μόνο που θέλει είναι να του κατεβάσω το εσώρουχο για να μπορεί να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Επέμεινε, ωστόσο, να κρατήσουμε ανοιχτή την πόρτα της τουαλέτας, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσε να αναπνεύσει, όπως είπε».

Οι αεροσυνοδοί κατάφεραν τελικά να κρατήσουν κλειστή την πόρτα, αλλά η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη. Μόλις τελείωσε τη «δουλειά του» ζήτησε από τις αεροσυνοδούς να του σκουπίσουν τα οπίσθια! Απειλούσε, μάλιστα, πως δεν θα έβγαινε από την τουαλέτα αν δεν έκαναν αυτό που τους ζητούσε.


Κάπως έτσι η αρχική τους άρνηση κάμφθηκε με την επικεφαλής πληρώματος να αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την «επικίνδυνη» και αηδιαστική αποστολή, χρησιμοποιώντας γάντια. Ακόμα και τότε, όμως, ο απαιτητικός επιβάτης φρόντισε να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της.

«Τότε είπε "πιο βαθιά, πιο βαθιά" και μετά κατηγόρησε την επικεφαλής πληρώματος ότι δεν καθάρισε καλά τον πισινό του και της ζήτησε να το κάνει ξανά», ανέφερε η κοπέλα.

Η Ένωση Αεροσυνοδών περιέγραψε το περιστατικό ως «προφανή σεξουαλική παρενόχληση» και ζήτησε από την Ταϊβανέζικη αεροπορική εταιρεία να μηνύσει τον επιβάτη, ο οποίος, όπως αναφέρει η εφημερίδα Focus Taiwan, σε προηγούμενη πτήση τον Μάιο του 2018, είχε αφοδεύσει πάνω του...

Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...